Mirai Nikki

1688307_573703449382017_1878593505_n

Rakkaat lukijat! Saanemme esitellä Mirai Nikin ensimmäisen osan kannen. Ensimmäinen osa on juuri lähdössä painoon, ja sen on määrä tulla maanlaajuiseen myyntiin helmikuun loppuun mennessä.

6 Comments

 • Nozuchi

  Näyttää hyvältä julkaisua odetellessa ;)

  ((Kiva kuulla, että kansi on mieleinen! :) -SAANA))

 • Jiamei

  Onko tämä siis ihan tavallisista R-kioskeista saatavilla, kunhan ilmestyy?

  ((Hei! Mirai Nikki (ja kaikki muutkin julkaisumme) ovat ilmestyessään saatavilla suurista päivittäistavarakaupoista (K-Supermarket, S-Market, Lidl yms.) sekä kioskeista ja lehtipisteistä, eli siis myös R-kioskeista. :) Nämä liikkeet kuitenkin pitävät niitä valikoimissaan vain rajoitetun ajan, mutta erikoisliikkeet (esim. Fantasiapelit) pitävät valikoimissaan muitakin numeroita kuin vain uusimman. -SAANA))

 • matias

  Hei!
  Oisko tarkkaa julkaisu päivää mirai nikkin ensimmäsestä osasta tiedossa?

  ((Moi! Tarkka julkaisupäivänmäärä ei vielä ole tiedossa, mutta se on todennäköisesti helmikuun viimeisellä viikolla (varmasti helmikuun loppuun mennessä). -SAANA))

 • polja

  Heips Hienoa että tämä sarja saadaan suomeen ja vieläpä alkuperäisellä formaatilla. Kiitoksia paljon.

  Minulla olisi vain kaksi “pientä” kysymystä, kuinka iso painos on tulossa saataville? koska ymmärtääkseni ette ole kuitenkaan Tammen kokoinen julkaisija.
  Toiseksi tuleeko tämä olemaan joka kuukautinen vaiko pitempikin projekti?

  ((Moikka! Painoksen koko ei ole julkista tietoa, mutta se on varmasti riittävän suuri kioski-, päivittäistavarakauppa- ja erikoisliikelevitykseen. :) Sarja tulee ilmestymään suunnilleen kerran kuukaudessa. -SAANA))

 • Vepe

  Moi,joko Mirai Nikki on myynnissä vai milloin on tulossa. Kovasti lupailtiin helmikuun loppupuolelle julkaisua ja sehän alkaa kääntyä jo kohta maaliskuun puolelle. Kovasti on jo odotettu…

  ((Heippa, ensimmäinen osa on tänään saapunut Helsingin Fantasiapelien hyllyyn. Sen pitäisi olla saatavilla maanlaajuisesti ensi viikon aikana, ilmoittelemme siitä vielä erikseen esim. Facebookissa. :) -SAANA))

 • Jukka

  Kuinka monta osaa mirai nikkista on julkaistu?Onko ensimmäinen tullut jo myyntiin?

  Olen iloinen että otitte Mirai Nikkin käännökseen koska sen anime versio oli yksi suosikeistani :).

  ((Moi! Mirai Nikistä on julkaistu tähän mennessä ensimmäinen osa (se on siis tälläkin hetkellä myynnissä), toinen osa tulee huhtikuussa. Sarja on kokonaisuudessaan 12-osainen. -SAANA))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *