MIRAI NIKIN ENSIMMÄINEN OSA ON NYT SAATAVILLA MAANLAAJUISESTI!

Mirai Nikki 1 on nyt myynnissä kirjakaupoissa, kioskeilla, supermarketeissa ja sarjakuvaliikkeissä. Löydät sen esimerkiksi R-Kioskeilta, S-Marketeista, K-Supermarketeista, Suomalaisesta kirjakaupasta, Lidlistä, Fantasiapeleistä, ABC-myymälöistä yms.

Kuten lupasimme, julkaisemamme versio on täysin samanlainen kuin japaninkielinen alkuteos: siinä on suojakansi ja värisivuja, ja se on julkaistu B6-kokoisena. Käännös on tehty suoraan japanista suomeen:
kääntäjämme on itsekin Japanissa asunut mangaharrastaja. Tässä ensimmäisessä osassa on mukana myös julkaisutiimimme tekemä lyhyt artikkeli Mirai Nikin maailmaan ja siihen sijoittuviin julkaisuihin liittyen.
Suositushinta on vain 6,50 €

mirai segundo post

2 Comments

 • Nozuchi

  Mahtava sarja ja käännös seuraavaa osaa odottelemaan :P

  ((Kiitoksia palautteesta! -SAANA))

 • Suna

  Tää oli hyvä! Tykkäsin c:
  Onko seuraava osa tulossa kuun lopulla?

  ((Moikka! Seuraavan osan pitäisi tulla myyntiin huhtikuun alkupuolella (arvioisin, että 30.03.-10-04. välisenä aikana, mutta tämä ei ole vielä täysin varmaa tietoa). -SAANA))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *