SARJAUUTUUS IVREALTA: ANOTHER

Yukito Ayatsujin ja Hiro Kiyoharan jännittävä 4-osainen sarja pian saatavilla suomeksi! Ensimmäinen osa ilmestyy marraskuussa!

Another tullaan julkaisemaan muiden sarjojemme tapaan irtokansilla, ja sen käännös on tehty suoraan japanista suomeen. Hintaa pokkarilla tulee olemaan 6,95 EUR.

26 vuotta sitten Misaki-niminen tyttö kävi Yomikitan yläkoulua Hayamiyaman kaupungissa. Hän oli suosittu oppilas, mutta vaihdettuaan luokkaa Misaki menehtyi äkillisesti onnettomuudessa. Hänen luokkatoverinsa eivät tahtoneet hyväksyä Misakin kuolemaa, ja siksi he teeskentelivät, että hän eläisi vielä.

Mutta miten ihmeessä Misaki ilmestyi ryhmäkuvaan valmistujaispäivänä…?

promofnl-another

3 Comments

 • Henna

  Niin hyvä sarja ♥ koskas toinen osa ilmestyy?

  ((Moikka! Toinen osa ilmestyy ensi kuussa. :) -SAANA))

 • Houdin

  Mikähän mahtanee olla kun paikkakunnan (Lappeenranta/Imatra) alueella ei ole tähän mennessä yhdessäkään lehtipisteessä jossa olen käynyt Another 1:tä saatavilla ja jopa Lehtipisteen tuotteen saatavuus lähialueen-haun mukaan ei tuota mangaa ole meilläpäin myynnissä (kaikkialla muualla suomessa kyllä…)
  Alkaa näyttää siltä ettei tuota nyt marraskuun aikana täälläpäin saa ostettua (toivottavasti edes joulukuun puolella) o.o

  ((Hei! En valitettavasti osaa nyt suorilta sanoa, miksei Lehtipiste olisi laittanut Anotheria myyntiin koko maahan, koska tosiaan normaalisti mangat kyllä ilmestyvät samanaikaisesti koko Suomessa. Saat varmaankin nopeiten vastauksen olemalla suoraan yhteydessä Lehtipisteeseen ja kysymällä heiltä, mistä on kyse. Voisikohan olla, että alueellesi on esim. sattunut normaalia pienempi määrä pokkareita, ja ne on jo ehditty myydä loppuun?

  Kiitos, kun ilmoitit asiasta! -SAANA))

 • Houdin

  Eipä tuota jostain syystä ole (jaettu muualle suomeen ja tänne ei ole riittänyt tai joku lehtipisteellä olettanut ettei yhtään ostajaa tällä aluella olisi) vieläkään kyselyiden jälkeen ilmestynyt eikä taida tulla muitakaan osia täällä päin näkymään. Joutuu siis opettelemaan verkkokirjakauppojen käyttöön (kun fantasiapelitkin lopettivat täältä liikkeensä muutama vuosi sitten).

  ((Moikka! Onpa harmi, jos asuinalueellesi ei ole tuota pokkaria riittänyt. Voihan kuitenkin olla, että seuraavat osat saapuvat sinne normaalisti?

  Fantasiapeleillähän on koko valikoimamme myös heidän nettisivujensa kautta tilattavissa, joten voit halutessasi esim. sieltä katsoa puuttuvia osia. :) Hauskaa joulua! -SAANA))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *