//
MIRAI NIKKI

JUONI

Tämä erinomainen, käänteitä täynnä oleva toimintadraamasarja on ollut myyntimenestys ympäri maailman! Nyt se tulee vihdoinkin olemaan saatavilla myös suomeksi.Yukiteru “Yuki” Amano on yksinäinen susi, joka ei perusta muiden ihmisten kanssa olemisesta, vaan mieluummin kirjoittaa kännykällään päiväkirjaa mielikuvitusystäviensä Deus Ex Machinan, ajan ja paikan jumalan, sekä Muru Murun, Deusin palvelijan, kanssa.

Yuki kuitenkin pian oppii DEUSIN olevan todellinen, kun tämä pakottaa Yukin osallistumaan kamppailuun yhdentoista muun ihmisen kanssa. Tässä päiväkirjapelissä kilpailijoille annetaan erityiset päiväkirjat, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuteen, ja jokaisella näistä päiväkirjoista on ominaisuuksia, joista on sekä haittaa että hyötyä.

Pelin säännöt ovat yksinkertaiset: osallistujilla on 90 päivää aikaa löytää ja tappaa muut kilpailijat, kunnes viimeisestä selviytyjästä tulee uusi ajan ja paikan jumala.

KANNET

1688307_573703449382017_1878593505_n
mirainikki02
mirainikki03
mirainikki04
mirainikki05

mirainikki06
mirainikki07
mirainikki08
mirainikki09
mirainikki10

Alkuperäinen nimi: MIRAI NIKKI – Tekijä: SAKAE ESUNO

Tämän sarjan osien määrä: 12
Suomenkieliset versiot julkaistaan samanlaisina kuin japanilaiset alkuperäisversiot.

.

MIRAI NIKKI MOSAIC

JUONI

Minene Uryuu on etsintäkuulutettu maailmanluokan terroristi ja yksi kahdestatoista tulevaisuuspäiväkirjan haltijasta. Aseenaan poliisia ja toisia päiväkirjanhaltijoita vastaan Minenellä on “Pakopäiväkirja”, jonka turvin hän viettää antoisaa karkulaiselämää. Tässä kirjassa Minenen paosta paljastuu uusia, ennennäkemättömiä yksityiskohtia!

KANNET

mirainikkimosaic
.
.
.
.

Alkuperäinen nimi: MIRAI NIKKI MOSAIC – Tekijä: SAKAE ESUNO

Tämän sarjan osien määrä: 1
Suomenkieliset versiot julkaistaan samanlaisina kuin japanilaiset alkuperäisversiot.

.

MIRAI NIKKI PARADOX

JUONI

Jumalan apuri, Murumuru, onnistuu hajottamaan syy-seuraussuhteet, minkä seurauksena Yuno Gasai, “Toinen”, katoaa ja Yukiteru Amano, “Ensimmäinen”, haavoittuu vakavasti…! Saadakseen maailman takaisin raiteilleen Murumuru joutuu pyytämään Aru Akiselta apua. Tässä nurinkurisessa tarinassa Aru Akise ottaa Yukiterun roolin, ja Murumuru täyttää Yunon tehtävän. Minne vinksahtanut kohtalosankareitamme johdattaa?

KANNET

Mirai Nikki Paradox
.
.
.
.

Alkuperäinen nimi: MIRAI NIKKI PARADOX – Tekijä: SAKAE ESUNO

Tämän sarjan osien määrä: 1
Suomenkieliset versiot julkaistaan samanlaisina kuin japanilaiset alkuperäisversiot.