//
Ivreaan liittyviä kysymyksiä ja vastauksia

Tässä osiossa vastaamme taatusti KAIKKIIN kustantamoon ja julkaisuihimme liittyviin kysymyksiin aina ajan ja resurssien sallimissa puitteissa.

Discussion

329 Responses to “Ivreaan liittyviä kysymyksiä ja vastauksia”

 1. Hei!

  Olen aina halunut tietää paljonko mangan lisensoiminen maksaa!? Edes kaikki tietävä /A/ ei tiennyt.
  Toiseksi tuleeko pokkarinne lehtipiste levitykseen täysillä eli pääsenkö ostamaan kekkaishia r-kioskilta?

  (((Hei! Kiitos viestistäsi. Valitettavasti mangan lisensiointiin liittyvät seikat ovat luottamuksellista tietoa ja näin ollen emme voi vastata kysymykseesi. Kaikki julkaisumme Love Celebiä lukuun ottamatta (joka on saatavilla ainoastaan Fantasiapelit- myymälöissä) tulevat olemaan myynnissä R-kioskeissa, huoltoasemilla, ruokakaupoissa jne.
  Ystävällisin terveisin, – ANNA)))

  Posted by Miska | 09/09/2011, 12:22
 2. Hei!

  Itselläni ei ole mitään kysyttävää. Haluan vain kiittää, että jatkatte julkaisutoimintaanne. Mielestäni muut kustantajat saisivat ottaa oppia käyttämästänne paino- ja paperilaadustanne. Hyvä, että saamme ostaa Vagabondin ja tulevan Paradise Kissin hyvälaatuisina ja suomeksi viimeiseen numeroon asti.

  Annamaria

  (((Hei Annamaria! Kiitos oikein paljon viestistäsi. Meille on ensiarvoisen tärkeää julkaista sarjat kokonaisuudessaan, aivan jo keräilijöitäkin ajatellen.
  Hyvää alkavaa syksyä, – ANNA)))

  Posted by Annamaria | 10/09/2011, 14:59
 3. Hienoa että jatkatte taas mangan kustantamista. Olen hankkinut ja lukenut kustantamianne sarjoja ja todennut laadun olevan hyvä.^^ Mietin vain että millä perustein valitsette kustantamanne sarjat? Sillä ne tuntuvat jotenkin eroavan esimerkiksi Sangatsun ja punaisen jättiläisen perus kustantamista sarjoista.

  (((Hei ja kiitos kysymyksestäsi ja palautteestasi! Kyseessä on sekoitus siitä, mikä on suosittua Japanissa ja muualla maailmassa sekä käsityksemme siitä mikä myy Suomessa (perustuen markkinoihin, lukijoidemme pyyntöihin jne). Tekijänoikeuslait tietenkin omalta osaltaan rajoittavat julkaisutoimintaa, esim. toisinaan japanilainen kustantamo ei anna julkaisulupaa tai haluaa myydä lisenssin toiselle paikalliskustantamolle. Ystävällisin terveisin, – ANNA)))

  Posted by Yukkuri | 21/09/2011, 17:36
 4. Kiitos toiminnan jatkamisesta!

  t. Kekkaishin ja Vagabondin keräilijä

  (((Kiitos itsellesi julkaisujemme lukemisesta!
  -ANNA)))

  Posted by Ofutgas | 24/09/2011, 00:52
 5. Hei.

  Mielenkiinnosta kysyisin, että pysyykö jo aiemmin aloitettujen julkaisujen (MÄR, Vagabond jne.) hinta samana mitä se olikin, vai laskevatko ne tuolle uusien julkaisujen 5.95e tasolle?

  (((Hei ja kiitos kysymyksestäsi! Lyhykäisyydessään asia on niin, että on aika epätodennäköistä, että Vagabondin hinta laskisi (huomioiden että kyseessä on värikuvitettu, kookas ja normimangaa laajempi tuotos). Sen sijaan Märin, Kekkaishin ja Olipa Kerran….Me- sarjojen uusien osien hinta tulee ehkä olemaan jatkossa 6,95e. Niiden on tarkoitus jatkaa ilmestymistään vuoden 2012 alkupuoliskolla. Ilmoitamme heti kun tarkat hinnat ja julkaisuajankohta ovat selvillä! Sen sijaan uudet sarjamme tulevat maksamaan 5.95e, kuten sivuiltammekin käy ilmi. Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by The Vegito | 27/09/2011, 21:50
 6. Jatkuuko Vagabondkin samaan aikaan MÄRin ja muiden kanssa vai…?

  (((Hei ja kiitos kysymyksestäsi! Jatkoa Vagabondiin on luvassa viimeistään elokuussa 2012! Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Musashi | 14/10/2011, 17:30
 7. Hei! Olen todella iloinen että jatkatte julkaisujanne taas täällä Suomessa! :) Mutta kysymykseni kuuluukin teidän julkaisuihinne: Teilla on nyt 2 uutta mangaa tulossa ja jatkatte Love Celebiä, mutta entä miten käy Kekkaishille ja Mär mangoille? Jatketaanko niiden julkaisuja myös?

  (((Hei ja kiitos viestistäsi! Molempiin mainitsemiisi sarjoihin on jatkoa luvassa! Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Tombsi | 16/10/2011, 12:20
 8. Koskas vagabond jatkuu ja mikä on ilmestymisväli?

  (((Hei ja kiitos kysymyksestäsi! Vagabond jatkuu ensi vuoden alkupuolella ja tulee ilmestymään joka toinen kuukausi. Terveisin, -ANNA)))

  Posted by Lone Wolf | 26/10/2011, 13:01
 9. Hei! Milloin tarkalleen saamme MÄR-sarjaan jatkoa ja mikä tulee olemaan ilmestymisväli?

  (((Hei Jenni! MÄR- sarjan julkaisu jatkuu ensi vuonna ja ilmestymisväli tulee olemaan joko kaksi tai kolme kuukautta. Vaikka tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä selvillä tulemme priorisoimaan MÄR-sarjan julkaisua, koska kyseinen sarja on jo Japanissa päättynyt ja Suomessakin siitä on julkaistu jo useampi osa. Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Jenni | 20/11/2011, 19:41
 10. Hei! Miksi Kekkaishia ja Olipa kerran me:itä ei oo julkastu liian piiiitkään aikaa.. En malttas oottaa enää kauaa… Mutta kiitos, ootte oikeesti mahtava julkaisija ja ostan takuuvarmasti vaikka viimesillä rahoillani uuden tulevan Paradise Kissin mitä oon himoinnu jo pitkää.. Sen englannin versiotakaa ei oo löytyny mistää monee vuotee.. KIITOS <3

  (((Hei ja kiitos viestistäsi! Pahoittelumme siitä, että mainitsemiesi sarjojen julkaiseminen on viivästynyt! Valitettavasti olemme joutuneet hieman jarruttelemaan molempien sarjojen kanssa kustannustoiminnan uudelleenorganisoinnin puitteissa. Ensi vuonna jatkoa on kuitenkin luvassa!
  Paradise Kiss ilmestyy vihdoinkin näinä päivinä! Ystävällisin terveisin- ANNA)))

  Posted by Annu | 25/11/2011, 19:02
 11. Hei! Kiitoksia paljon julkaisutoiminnan jatkumisesta, Vampire Crisis oli mitä mahtavinta luettavaa ja odotan innolla Odota, että rakastun-mangaa! Onko Ivrealla tällä hetkellä suunnitelmassa lisensoida lisää shoujo-oneshotteja? Kiitos kuitenkin näistä ja jatkakaa samaan malliin!

  (((Hei ja kiitos palautteestasi! Mikäli nykyisten julkaisujemme kysyntä on suurta laajennamme tietenkin mielellämme jatkossa tarjontaamme! ystävällisin terveisin, ANNA)))

  Posted by Whissy | 28/11/2011, 18:31
 12. Hei, mukavaa että olette taas luvanneet julkaista sarjoja.

  Etusivun tulevien julkaisujen listalla ei kuitenkaan näkynyt Olipa Kerran.. me sarjan seuraavista osista mitään tietoa. Jos sarjan julkaisua aiotaan kuitenkin jatkaa, niin milloin mahdollisesti osa kuusi olisi saatavilla?

  Sitä on jo odoteltu pitkään… :)

  (((Moi ja kiitos viestistäsi! Olipa Kerran…olisi tarkoitus jatkua ensi vuoden alkupuoliskolla! Laitamme tarkempaa tietoa julkaisuajankohdasta niin pian kuin mahdollista! Ystävällisin terveisin,-ANNA)))

  Posted by Satu | 29/11/2011, 16:12
 13. Hei!

  Vaikka sanotte, että muita julkaisemianne sarjoja, paitsi love celeb, myydään lehtipisteissä, sekä kaupoissa.
  Niin ei näin ole asia.

  En ole nähnyt, kuin Olipa kerran..me-sarjan pari ensimmäistä osaa myynnissä& sen jälkeen ovat kadonneet valikoimasta.

  Miksei kirjakaupat, esim. suomalainen voisi myydä julkaisemianne sarjoja?
  Fantasiapelit- kauppoja on vain pitkän matkan päässä & huomasin, että esim. love celebin hinta oli liikkeessä täysin eri, kuin netissä.

  Mistä tämä ?

  (((Hei ja kiitos palautteestasi! Lehtipiste ottaa julkaisut myyntiin aina rajoitetuksi ajaksi. Valitettavasti kaikki julkaisut eivät päädy joka ikisen Lehtipisteen valikoimiin. Vuosien 2009-2010 jälkeen monet kirjakaupat supistivat sarjakuvavalikoimaansa pienen kysynnän vuoksi. Yritämme tehdä omalta osaltamme parhaamme asian korjaamiseksi! Tuosta Love Celebin hinnasta kysyisin, että missä liikkeessä näit nettihinnasta poikkeavan hinnan ja paljonko se oli? Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Miia | 30/11/2011, 12:03
 14. Ai niin.
  Unohdin kysyä edellisessä kysymyksessä, milloin julkaistaan seuraavat osat love celeb-sarjasta?
  Miten iso aikaväli on julkaisuissa?

  Tuleeko lisää tälläisiä sarjoja?

  (((Hei ja kiitos viestistäsi! Love Celeb 4 ilmestyi tosiaankin nyt ja Love Celeb 5 julkaistaan maaliskuussa. Osia on yhteensä 7 joten kaikkien pitäisi ilmestyä vuoden 2012 aikana. Tietenkin pyrimme jatkossa laajentamaan valikoimaamme mikäli kysyntää riittää! Ystävällisin terveisin -ANNA)))

  Posted by Miia | 30/11/2011, 12:05
 15. Moi,

  Haluaisin kiittää teitä Paradice Kiss:in julkaisusta :) Minulla olisi pari kysymystä siihen liityen:
  1. Miksi hinta on 5,95 vaikka se on puolet japanissa julkaistun pokkarin koosta? Minusta hinta voisi olla vähän pienempi.

  2. Miksei suomalaisessa julkaisussa ole väliotsikoita, joista hahmot puhuvat itse sarjassa?

  Kiitos vielä kerran. Odotan jo innolla seuraavan osan ilmestymistä :)

  (((Moi ja paljon kiitoksia viestistäsi! Tuohon ensimmäiseen kommenttiisi viitaten toteaisin, että normimangaan verrattuna Paradise Kiss on varsin kookas ja kannen metallinen painatus tuo myöskin oman lisänsä hintaan. Mukava että olit tyytyväinen lukukokemukseesi ja voin sanoa että luvassa on jatkossakin mukaansatempaavia juonenkäänteitä! Palaan vielä myöhemmin tuohon väliotsikkokysymykseen! terveisin, ANNA)))

  Posted by Elisa | 04/12/2011, 00:01
 16. Kunhan tulin sanomaan, että olen erittäin iloinen kuullessani MÄR:n jatkuvan ensi vuonna! Olen odottanut sarjan jatkoa jo kaksi vuotta! Se on yksi harvoista sarjoista joita pikku veljenikin lukee ja sille on ollut hauskaa nauraa yhdessä :)
  Kiitos vielä kerran!
  Täytyy vielä sanoa, että 1. ja 2. osan paperi oli parempaa kuin esimerkiksi minun 5. MÄR:ni.. Se kun hajosi ja olen yrittänyt teippailla niitä sivuja oikeille paikoille.. Se on silti niin rakas etten ole ostanut uutta tilalle^^’ Uusimpien osien paperilaatu on erinomainen! On niin jotenkin niin kiva lukea valkoisia sivuja.
  Jatkakaa samaan malliin(niin että sivuja voi avata enemmänkin ilman että ne irtoavat^^)!!

  (((Moi ja kiitos palautteestasi!! Todella mukava että sarjasta on iloa sekä sinulle että veljellesi! :)Pahoittelumme irronneista sivuista! Mukavia lukuhetkiä jatkossakin MÄR:n parissa toivottaen, -ANNA)))

  Posted by Nana | 04/12/2011, 10:34
 17. Hei ja kiitos Paradise Kissin julkaisemisesta! Itse olen suuri Ai Yazawa-fani, ja pakkohan sitä oli sitten alkaa lukemaan! :)

  Pari asiaa on kuitenkin pokkarissa minua vaivannut: Nimittäin pokkarin suomennos! Esimerkiksi osassa lauseista minua häiritsee pilkkujen puuttuminen (“Anteeksi Caroline!”) ja osassa lauseista perään olisi sopinut ennemminkin huutomerkki kuin piste. Onko tämä siis ollut tarkoituskin?

  Kiitos kuitenkin julkaisusta!

  (((Hei ja kiitos palautteestasi! Pahoittelut pilkkuihin liittyen, jatko-osissa moisia kömmähdyksiä ei käsittääkseni esiinny! Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Sohvi | 05/12/2011, 18:24
 18. Hei Ivrea!
  Mukavaa kuulla että jatkatte julkaisutoimintaanne! Toivoisin että valikoimiinne tulee tulevaisuudessa lisää shoujo-mangaa. Teidän julkaisemistanne sarjoista luen Paradise Kissiä. Siihen onkin pitänyt jo tutustua jonkin aikaa, joten kiitos tästä tilaisuudesta!
  Olisi minulla kumminkin muutama kysymyskin : )
  Miksi Paradise Kiss päätettiin jakaa viiden osan sijasta 10 pieneen osaan? Onko tällainen mangasarjojen “pätkiminen” kenties yleinen käytäntö Etelä-Euroopan maissa, kerran kun Ivrea on argentiinalainen kustantamo? Ja oliko mangan japaninkielisessä versiossa minkäänlaisia tervehdyksiä itse piirtäjältä? Oliko japanilaisessa versiossa myös hopeiset kannet? Ja koska osia on nyt enemmän, mistä saatiin kansikuvat näihin?
  Ja pääasiallinen kysymykseni, mitä on lähdekielenne kun käännätte? [erit. PS:n] Espanja, englanti vai japani? Itse kun yleensä vähän “karsastan” mangoja joita ei ole käännetty suoraan japanista, mutta pakko sanoa, että PS:n käännös on minusta varsin onnistunut! :3
  Sitten huomasin vielä, että osa hahmoista piteli käsissäön kirjoja, joissa luki tekstiä [ilmeisesti] espanjaksi. Onko tämä vain jäänyt käännöksessä huomiotta vai oliko se alkuperäisessäkin näin?
  Ja viimeiseksi, jos Paradise Kiss myy tarpeeksi hyvin, niin olisiko mahdoton ajatus saada valikoimiin muitakin Yazawan sarjoja? [Nanan lisäksi]

  Hyvää jatkoa kustantamollenne!~

  ~Eve

  ((( Hei Eve ja kiitos viestistäsi! Yritän vastata kysymyksiisi mahdollisimman tyhjentävästi! Paradise Kiss julkaistiin siis Japanissa samanlaisena isohkona versiona ja hopeisin kansin. Suomalaisen laitoksen pilkkominen kymmenosaiseksi perustuu siihen, että Suomessa kaikkien kustantamoiden sarjat on tarkoitettu kioskilevitykseen, jolloin hintojen on tarkoitus pysyä mahdollisimman edullisina. Paradise Kissin kohdalla alkuperäisen 200-sivuisen version myyntihinta olisi kohonnut yli 10euron joten siitä päätös julkaista useammassa osassa. Japanissa, Ranskassa ja espanjassa mangat ovat myynnissä kirjakaupoissa, joten korkeampi hinta ei ole samanlainen ongelma kuin kioskilevityksen kohdalla olisi. Suomalaisen laitoksen viisi “uutta” kansikuvaa ovat peräisin sarjan osien kansikuvien piirroksista ja ovat itse Ai Yazawan hyväksymiä (hän piti niistä kovasti!). Jos jonnekin on livahtanut espanjankielinen äänitehoste tai jokin muu yksityiskohta, se johtuu siitä, että kirjoituksen pohjana on käytetty espanjalaista versiota, joten litterointivaiheessa moinen lapsus on voinut päästä tapahtumaan.

  Mikäli myyntiluvut ovat suotuisat pyrimme tietenkin jatkossa laajentamaan valikoimaamme edelleenkin! Mukavaa joulunodotusta ja tutustu ihmeessä muihinkin sarjoihimme! -ANNA)))

  Posted by Eve | 08/12/2011, 01:39
 19. Moi taas,

  Asiani koskee tällä kertaa kansia. Olen ostanut nyt Paradise Kiss 1 ja Vampire Crisis’n, ja kaupassa katsellessani niitä huomasin, että kaikki kirjat kummastakin sarjasta olivat kansista vahingoittuneita. Esimerkiksi kaikissa oli naarmuja jotka näkyivät selvästi ja sitten vielä jotakin töhnää sivukannessa.

  Uskon, että ongelma ei johdu kaupoista, sillä ostin nämä kirjat eri liikkeistä. Toivoisin siis, että asiaan kiinnitettäisiin huomiota (varsinkin töhnän osalta) ja kirjat olisivat hyvässä kunnossa kaupoissa.

  Elisa

  (((Hei ja kiitos palautteestasi! Pyrimme tekemään kaiken voitavamme asian korjaamiseksi! Ystävällisin terveisin -ANNA)))

  Posted by Elisa | 19/12/2011, 17:44
 20. Milloin Paradise Kissin osa 2 ilmestyy?

  (((Hei! Kiitos viestistäsi. Paradise Kiss 2 ilmestyy tammikuussa. Hyvää joulua! -ANNA)))

  Posted by ParaKiss-fani | 23/12/2011, 12:58
 21. Moi! Mulla ei oikeastaan ole paljoa kysyttävää, haluan vain kiittää uusista julkaisuistanne. Ja sitten toivoisin, että julkaisisitte jatkossa vielä lisää shoujoua? Ivrea on näköjään Espanjassa ja Argentiinassa julkaissut kaikenlaista kivaa, sieltä teidän olisi varmaan (?) helppo napata tännekkin päin uusia sarjoja. :’D

  (((Hei ja kiitos viestistäsi! Toivottavasti meillä on jatkossa mahdollisuudet laajentaa julkaisuvalikoimaamme myös Suomessa!)))
  Terveisin-ANNA)))

  Posted by Mitsuki | 05/01/2012, 20:47
 22. Heippa, millonkahan toi Vagabondin kymmpiosa mahtais ilmestyä?

  (((Moi! Vagabondiin on luvassa jatkoa näillä näkymin syksyllä. Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Heikki | 09/01/2012, 19:46
 23. Heipä hei!

  Toimiihan yhteystietosivulla mainittu sähköpostiosoite suomimanga@editorialivrea.com varmasti? Olen yrittänyt olla yhteydessä sen kanssa pariin otteeseen vastausta saamatta.

  (((Hei, on toiminnassa, anteeksi viivästys, palaan pikaisesti asiaan! Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Petteri | 14/02/2012, 16:36
 24. Hei!

  Haluisin kovasti tietää minkä ihmeen takia Mär:n juoni on Olipa Kerran…Me juonen paikalla nettisivuillanne? Minua itseäni tämä ei haittaa koska tiedän kumminkin sarjasta aika paljon, mutta henkilöt jotka EIVÄT tiedä sarjasta mitään voivat hämmentyä pahasti tästä erheestä. :)

  (((Hei! Kiitos tarkkasilmäisyydestäsi! Kyseinen lipsahdus on nyt korjattu! Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Ami | 10/03/2012, 15:46
 25. Mahtavaa huomata että uusi Mär ilmestyisi toukokuussa! :P Miten on Kekkaishin laita? :O

  (((Hei, ja kiitos viestistäsi! Keskitymme nyt julkaisemaan lyhyemmät Mär- ja Olipa kerran….-sarjat loppuun, jonka jälkeen on vuorossa Kekkaishi! Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Tombsi | 13/03/2012, 20:50
 26. Minua kiinnostaisi tietää, missä vaiheessa alatte kääntää sarjojanne suoraan lähtökielestä eli japanista? Käännöksenne ovat olleet kohtalaisen hyviä, mutta välillä viesti on jäänyt vähän epäselväksi, kun sen on tulkinnut ensin espanjan kääntäjä, sitten toiseen kertaan suomentaja. Välillä espanja jopa paistaa rakenteista läpi, mikä tuntuu hieman absurdilta japanilaista sarjaa lukiessa.

  Toivon, että hankitte tuleviin sarjoihinne suomea hyvin osaavan japanin kääntäjän. Sitten olisitte aivan samalla viivalla muiden kustantamoiden kanssa – tällä hetkellä julkaisunne ovat muuten laadukkaita (painojälki, kannet, sarjavalinnat, äänitehosteiden siisti käsittely yms.), mutta käännöksissä on ollut juuri välikielen takia vielä parantamisen varaa.

  (((Hei! Kiitos monipuolisesta palautteestasi! Vuosien saatossa sarjojamme ovat kääntäneet useat eri henkilöt, joilla on ollut käytössään monia lähdeversioita. Mitkä sarjat ovat erityisesti särähtäneet korvaasi? Pahoittelumme siitä, pyrimme jatkossakin parantamaan julkaisujemme tasoa. Ystävällisin terveisin, ANNA)))

  Posted by Anonyymi | 15/03/2012, 20:58
 27. Jos keskitytte Mär:in ja Olipa kerran… sarjojen julkaisuihin, tarkoittaako se, että Kekkaishia ei julkaista vielä tänäkään vuonna? Olisiko mahdollista julkaista yksi tai pari siinä muiden julkaisujen välissä, ettei tarvitse ikuisesti odottaa… Oikeasti moinen odotus saa monet lukijat luovuttamaan ja jatkossa jättämään kirjat ostamatta.

  Lisäksi käännöksistä, sekä märissä ja kekkaishissa oli jotain, en tosin aio tarkistaa, koska en lue sarjaa uudelleen, ennen kuin minulla on koko sarja. Mutta ainakin Märissä iski heti silmään outo käännös hahmon nimessä. Hahmo oli käännetty Lauren, vaikka sen olisi pitänyt olla Rolan. Ymmärrän kyllä mistä käännösvirhe johtuu, koska ne käännetään lähes samalla tavalla japaninkielestä.

  (((Hei! Kiitos viestistäsi. Käännämme sarjojemme nimet tekijän ja japanilaisen kustantamon länsimaisille versioille asetettujen suositusten mukaisesti. Toisinaan syntyy aika hurjaltakin kuulostavia eroavaisuuksia, kuten juuri tuo mainitsemasi Lauren/ Rolan. On kuitenkin huomionarvoinen seikka, että mm. Nintedo DS:n kahdessa MÄR- pelissä hahmon nimi on Lauren. On täysin loogista, että netistä löytyy paljon enemmän osumia nimellä Rolan, ottaen huomioon japanilaisen version levinneisyyden. On kustantamoja, jotka käännöstä tehdessä päätyvät valitsemaan nimet, jotka ovat laajemmalti lukijakunnan tuntemia, mutta me olemme linjauksessamme päättäneet seurata ”virallisia” suosituksia. Toivottavasti tämä vastaus selvensi hieman asiaa? Kysy ihmeessä lisää, mikäli mieleen tulee lisäkysymyksiä. Palaan tuohon Kekkaishiin juteltuani asiasta tarkemmin kustannuspäällikkömme kanssa. Ystävällisin terveisin, – ANNA)))

  Posted by Janne | 10/04/2012, 20:41
 28. Heissan,

  Tiedustelisin että koskahan “Odota että rakastun” tulis toinen osa?

  (((Hei! Kiitos viestistäsi. Mainitsemasi julkaisu on yksiosainen, joten jatkoa ei valitettavasti ole luvassa. Ystvävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Laura Susanne Peiju | 05/05/2012, 12:55
 29. hei! Ensinnäkin haluaisin kiittää teitä julkaisuistanne! olen pitänyt niistä paljon =) Mutta huomasin teidän espanjan kieliset sivut ja näin että olette julkaiseet monia sarjoja espanjaksi! Erityisesti shoujoa. Sitten huomasin että alatte julkaisemaan mm.Mirai nikki:n, Elfen lied:n ja Medaka box:n espanjaksi. (Ainakin näin ymmärsin) niin kysynkin että aiotteko julkaista näitä sarjoja suomessakin? Olisin itse ainakin iloinen jos esim. Mirai nikki suomennettaisiin. Ja shoujo sarjoja olisi kiva saada lisää suomeen :)

  (((Moi! Kiitos palautteestasi. Tällä hetkellä mainitsemiasi sarjoja ei valitettavasti olla julkaisemassa suomeksi. Terveisin, -ANNA)))

  Posted by Lucy | 06/05/2012, 11:51
 30. Hei, saisko kysyä milloin tulee uusia sarjoja? (Toivoo Nadia The Secret Of Blue Wateria… ^^)
  (((Moi! . Tulevaisuudessa pyrimme laajentamaan tarjontaamme mahdollisuuksien mukaan. Mainitsemasi sarja ei ole ilmestynyt mangana Japanissakaan, ainoastaan anime-sarjana ja videopeleinä. Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by ande | 08/06/2012, 04:44
 31. Sitä kysyisin, että millon aikoisitte julkaista MÄR 8#:n? Olen odottanut sitä innolla jo monen monta kuukautta ja vuotta >з<
  Kiitos~

  (((Moi! Kiitos viestistäsi! MÄR 8 on luvassa heinäkuussa! Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by SMES | 10/06/2012, 10:27
 32. Mikähän on MÄR 8:n laita, senhän piti tulla heinäkuussa? Entä onko tarkempaa tietoa Vagabond 10:n ilmestymisestä?

  (((Hei! Valitettavasti tuo heinäkuu oli hieman turhan optimistinen arvio, ilmoitamme mainitsemiesi julkaisujen ilmestymisestä mahdollisimman pian. Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by AriesMu | 09/08/2012, 21:46
 33. Hei, ajattelin vain kysyä, että miksi sarjoissanne (kuten paradise kiss, olipa kerran… me) on niin paljon virheitä kirjoituksessa. Teksteissä on sisällä espanjankieltä ja kun lukee puhekuplan huomaa, että lause ei ole oikein muotoiltu/oikeassa sanamuodossa, jotta se kuulostaisi hyvältä lukiessa. Tämä asia häiritsee erittäin paljon minua ja toivon, että kiinnittäisitte hiukan enemmän huomiota suomennoksiin. Muuten sarjanne kyllä ovat olleet hyviä ja ostan niitä mieluusti.

  (((Hei! Kiitos palautteestasi. Pyrimme jatkossa eliminoimaan mainitsemasi epäkohdat! Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Elie | 10/08/2012, 21:37
 34. Hei, täällä myös odotellaan jatkoa sarjoihin Kekkaishi, MÄR, Olipa kerran… me sekä Vagabond. Ettehän odotuta uskollisia lukijoita enää kovin pitkään.. :’/

  (((Hei! Pyrimme julkaisemaan jatkoa mainitsemillesi sarjoille mahdollisimman pian! Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by deiann | 16/08/2012, 17:53
 35. Koskas sitä Vagabondia tulee lisää. Tässä on tainnut vilahtaa jo neljä vuotta osasta 9? Mitenkä on?

  (((Hei, Vagabondin jatkon ilmestymisestä ei valitettavasti ole vielä tietoa. -Ystävällisin terveisin- ANNA)))

  Posted by Uku | 17/09/2012, 15:59
 36. Tervehdys.

  Vagabondin viimeisimmän osan ilmestymisestä vaikuttaisi olevan tuhottomasti aikaa, vaikka ymmärtääkseni kirjoja on ilmestynyt ainakin japaniksi jo monta. Mikä maksaa? Elokuukin on jo ohi, ja eikös kyseisestä sarjasta pitänyt ‘viimeistään’ silloin ilmestyä uusi osa?

  (((Hei, Vagabondin jatkon ilmestymisestä ei valitettavasti ole vielä tietoa. Ystävällisin terveisin- ANNA)))

  Posted by MadMaderas | 19/09/2012, 22:53
 37. Haluaisin tietää, että milloin Paradise Kiss saa odotetun viidennen osansa? Täällä sivuilla näkyy, että sen pitäisi ilmestyä nyt syyskyyssa, mutta tätä kuuta ei ole montaa päivää jäjellä enkä sitä vieläkään olen kaupan hyllyltä päässyt bongaamaan.
  Tuntuu, että tämän osan ilmestyminen vain venyy ja venyy. :/

  (((Hei! Paradise Kiss 5 ilmestyi 3.10. Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Smus | 28/09/2012, 10:42
 38. Mulla on mietittyn ja suoranaisesti ketuttan et Love Celebiä ekan numeron ilmestymisestä on iäisyys ja nytte mennään vasta 5 osassa. Eikö ole kysyntää että sitä viivytellään va onko kiinni tuotannollisista syistä. Olen sarjan innokoa lukija ja haluaisin tietää miten se päätyy. Poikaystämä saa kohta hermoromahuksen, kun manaan miksi osia ei ilmesty.

  (((Hei! Kiitos viestistäsi! Hyviä uutisia: Love Celebin kaksi viimeistä osaa ilmestyvät mitä suurimmalla todennäköisyydellä vielä tämän vuoden puolella! Ystävällisin terveisin- ANNA)))

  Posted by Tea | 17/10/2012, 21:38
 39. Jee, hienoa, kun olette taas julkaisemassa uutta shoujoa. Paradise Kiss on myöskin yksi parhaimmista sarjoista, mitä suomeksi on julkaistu, ja käännöksen laatukin on mielestäni parantunut roimasti sitten ykkösosan. Kiitos!! :)

  (((Moi! Kiitos mukavasta palautteestasi. Parhain terveisin, -ANNA)))

  Posted by Mitsuki | 19/10/2012, 00:08
 40. Tervehdys.

  Kiinnostaisi tietää, mikä aiemmin aloitettujen sarjojen (esim. MÄR, Vagabond) uusien osien ilmestymisessä kestää.
  Kaverini siirtyi suosiolla ostamaan Vagabondia englanniksi jo aikoja sitten, itseni harkitessa yhä samantapaista ratkaisua, sillä en oikein jaksa uskoa näkeväni mainitsemiani sarjoja enää suomennettuina kaupanhyllyillä…

  (((Moi! Kiitos viestistäsi. Ymmärrämme täysin julkaisuviiveen aiheuttaman harmistuksen. Pahoittelumme siitä! Vagabond, Kekkaishi, Olipa Kerran… ja Mär olivat ensimmäisiä Ivrean Suomessa julkaisemia sarjoja, joiden myyntiluvut eivät kivikkoisen alkutaipaleen vuoksi yltäneet tavoitteeseensa. Siksi kyseisten sarjojen jatkaminen on haasteellista. Ymmärrämme toki uskollisten keräilijöiden harmistuksen ja toivomme edellä mainittujen sarjojen saavan vihdoinkin jatkoa vuonna 2013. Ensiksi kuitenkin saatamme päätökseen Paradise Kiss ja Love Celeb- sarjat, joilla on myös vannoutunut lukijakuntansa.Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by The Vegito | 08/11/2012, 02:15
 41. Vagabondit tuli jo ostettua englanniksi, kun niin mainio Vizbig-julkaisu oli tarjolla. Toivottavasti muita seinen-sarjoja tulee valikoimiinne, kunhan saatte toimintanne taas pyörimään. Seinen-tarjonta on Suomessa valitettavan vähäinen. Lisensseistänne näytti löytyvän esim. Battle Royale. Se sopisi hyvin, kun ei englanniksikaan enää saa, joten ei olisi kilpailua.

  (((Hei! Kiitos kommentistasi. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Pyrimme toki jatkossa laajentamaan valikoimaamme mahdollisuuksien mukaan. Aluksi kuitenkin olisi tarkoitus saada kaikki keskeneräiset sarjat päätökseen. Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Fuyu | 14/11/2012, 20:06
 42. Hei,

  osaatteko vielä sanoa, milloin Kekkaishi-, MÄR- ja Olipa kerran… me -sarjoille saadaan lisää osia suomeksi? En malta odottaa tarinoiden jatkoa.

  (((Hei! Kiitos viestistäsi. Mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, niin mainitsemiisi sarjoihin on vihdoinkin jatkoa luvassa v.2013! Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Nimetön lukija | 14/11/2012, 22:30
 43. Milloin Vagabondiin ja Kekkaishiin tulee jatkoa? Olen todella pettynyt että nykyään julkaisette vain uudempia sarjoja, ja näiden vanhempien sarjojen keräilijät joutuvat odottamaan vuosia seuraavaa osaa!! :(

  ((Hei! Kiitos viestistäsi! Toivottavasti kyseisten sarjojen vannoutuneiden keräilijöiden odotus pystytään vihdoinkin palkitsemaan v.2013! Pahoittelumme viivästyksestä! -Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by rose | 15/11/2012, 01:44
 44. Onkos tuo kekkaishi tulossa jossain vaiheessa? Kun japanissakin se on jo loppunut, niin varmaan jossain vaiheessa tulee? Kenties paljon nopeampi kuin se edellinen julkaisu tahti(joka oli 3-6 kuukautta)? Sen verran kun suosittu se on maailmalla, niin luulisi..

  Kiitosta vastauksesta etukäteen.

  (((Hei! Kiitos viestistäsi! Kekkaishi jatkuu toivottavasti v. 2013, mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Mr.L | 24/11/2012, 21:30
 45. Millonkas nuo oneshotit on nyt tulossa ulos? :( Odottelin jo jouluksi, mutta ei vieläkään näy.

  (((Hei! Kiitos kysymyksestäsi. Twiitataan, rakkaani ilmestyy maaliskuun puolivälin jälkeen ja Kirottu suudelma on tulossa ulos vihdoinkin huhtikuussa! -Ystävällisin terveisin – ANNA)))

  Posted by Pine | 22/01/2013, 20:06
 46. MÄRiin hurahtaneena voin nyt itsekin ilmoittautua innokkaaksi osan 8 ja sen myötä sarjan jatkon odottajaksi. Tarina saa varmasti huiman päätöksen! Erinomaista julkaisu/käännös-työtä tähän asti ja loistava sarja!!! Pelastuksekseni koitui myyntiyhteistyönne Fantasiapelejen kanssa. MÄRin ensijulkaisun aikaan oli vielä vieraampi ajatus ostaa suomimangaa Fantsusta, mutta vanhemmiten ajatukseen tottui :D

  (Moi! Kiitos mukavasta palautteestasi! Fantasiapelit on erinomainen ostopaikka! Ystävällisin terveisin -ANNA)))

  Posted by Sari Ryynänen | 26/01/2013, 21:38
 47. Hei, onko tulossa julkaistavaksi lisää Seineniä? Vagabond on mahtava, mutta toivoisin julkaistavaksi näitäkin sarjoja:
  Wolf Guy Ookami no Monshou
  Ubel Blatt
  Vinland Saga
  Berserk

  Siinä ainakin meikäläiselle tärkeimmät.

  Keep up the good work!

  (((Hei! Kiitos viestistäsi ja ehdotuksistasi. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Sam | 29/01/2013, 18:15
 48. Hei! Tiedustelisin onko teillä tarkempaa tietoa milloin kauppoihin ilmestyy jatkoa Olipa kerran…me-sarjalle. Lueskelin edellisistä viesteistä, että suunnitelmissa olisi jatkaa sitä tänä vuonna… Mutta tiedättekö vielä tarkempaa ajankohtaa? On ollut todella mukavaa lukea sarjaa suomeksi, olen suuri fani.:)
  Kiitos!

  (((Hei! Mainitsemasi sarjan osalta aikataulu on vielä avoin. Ilmoitamme heti, kun jatkosuunnitelmiin tulee selvyyttä. Ystävällisin terveisin, -ANNA)))

  Posted by Matsu | 11/02/2013, 12:24
 49. Ei tää miu juttu oikee liity tähä mut nyt ku tulee myyntii uusia pokkareita, ni tuleeko ne myöhemmin kirjastoon lainattavaks? Ku lainaan mielummi ku ostan:D

  ((Hei, kannattaa olla yhteydessä omaan lähikirjastoosi, ja kysyä asiasta. Jos sarjoja ei vielä löydy, voit varmasti ehdottaa niitä hankittavaksi. Ainakin pääkaupunkiseudun kirjastoissa olen nähnyt suomenkielistä mangaa. -SAANA))

  Posted by Lörppä | 11/06/2013, 00:02
 50. Hei, milloin ilmestyy tuo Olet vampyyri orjani-manga, kun ei ole vieläkään näkynyt missään? Onko paljonkin myöhässä?

  ((Hei, ja pahoittelut myöhäisestä vastauksesta. Ko. pokkari on vastausta odotellessa ehtinyt jo ilmestymään kauppoihin, toivottavasti olet saanut omasi. :) -SAANA))

  Posted by marikadaa | 28/06/2013, 18:24
 51. milloin ilmestyy olet vampyyri orjani manga? Piti ilmestyä jo, mutta ei ole näkynyt kaupoissa? onko paljonkin myöhässä??:O

  Posted by marikadaa | 29/06/2013, 16:13
 52. Hei!

  Harmi että olette vain lähiaikoina julkaissut yhden pokkarin keräilyjä. Itse en niin helkilökohtaisesti niistä välitä. Hyllyn järjestämisessä sarjojen välissä yksi eräjoma ei niinkään silmään pistä. Olisi taas mukavaa sitoutua pitemmän kastin keräilyyn, kun kuitenkin teillä pokkarit ovat materiaalilta laadukkaita ja kestävän oloisia. Olisi myös mukava saada aijemmatkin keskeneräiset osat suomennettuna hyllyyn (:

  Minkä takia vain joistakin kaupoista löytyy enemmän teidän valikoimaa myynnissä? Onko se kauppias kohtaista? vai onko se niin että sisältö ei ole sopivaa kaupan hyllyyn? Fantasia peleistä tutustuin ihan minulle uuteen sarjaan teidän kustantamana, olisikohan tämä sarja “k-18” vai onko se julkaistu useampi vuosi sitten kaupoissa? -Love Celeb

  ((Hei! Kiitos viestistäsi ja pahoittelut, että jouduit odottelemaan vastausta näin kauan.

  Ensi vuoden julkaisuista on tulossa piakkoin lisätietoja, joukossa tulee olemaan myös uusia moniosaisia sarjoja, joten nyt olisi taas tilaisuus aloittaa uuden keräämistä hyllyyn. Myös keskeneräisten sarjojen jatkosta tulee lisäinfoa, joskin vasta ensi vuoden (2014) aikana.

  Eri sarjojen ja niiden osien valikoimat ovat tosiaan kauppiaskohtaisia, ja esim. R-Kioskit ja marketit usein pitävät hyllyissään vain tuoreinta numeroa, ja sitäkin vain tietyn ajan. Mainitsemasi Love Celeb on ollut alusta saakka saatavissa vain Fantasiapeleistä, se toimi eräänlaisena kokeiluna vain erikoisliikkeistä saatavasta sarjasta. Fantasiapelit ja muut erikoisliikkeet myös usein pyrkivät pitämään valikoimassaan kokonaisia sarjoja sekä vanhempiakin yksiosaisia pokkareita. Jos sinulta siis puuttuu jotain aiemmin julkaistuja osia sarjoista, kannattaa kääntyä näiden liikkeiden puoleen. :) -SAANA))

  Posted by Sunna | 04/08/2013, 20:35
 53. hei!
  voiko ivrea suomentaa Haruka Fukushiman Triple A (AAA) mangan?

  ((Hei, kiitos ehdotuksestasi! -SAANA))

  Posted by marika | 07/08/2013, 15:51
 54. Terve. Tässä on jo aika kauan odoteltu Kekkaishin suomijulkaisulle jatkoa. Tuleeko sitä vielä joskus suomeksi vai pitääkö tässä siirtyä lähes samanhintaisiin ja jo julkaistuihin englannin kielisiin versioihin?
  Mielellään sitä jatkaisi suomijulkaisujen keräämistä, mutta kun julkaisuja ei näytä enää tulevan vaan julkaisun jatkamista vain siirretään.

  ((Hei, nyt keskeneräiset sarjat (Kekkaishi, Olipa kerran me, Mär, Vagabond) ovat valitettavasti tällä hetkellä tauolla. Niiden julkaisua pyritään olosuhteista riippuen jatkamaan myöhemmin v. 2014. -SAANA))

  Posted by Varjo | 25/08/2013, 23:37
 55. Hei!
  voiko ivrea mahdollisesti suomentaa jonkun näistä manga sarjoista? :
  Triple A (AAA)
  Say i love you
  Tonari no kaibutsu kun

  KIITOS!

  ((Hei, kiitos ehdotuksistasi! -SAANA))

  Posted by marikadaa | 28/08/2013, 16:03
 56. Onko teillä vielä tetoa tuleeko Olipakerran..me-sarjaan jatkoa vielä tänä vuonna?
  Kiitos:D

  ((Hei! Jatkoa ei ole valitettavasti enää tänä vuonna tulossa, mutta sarjaa pyritään jatkamaan myöhemmin vuonna 2014. -SAANA))

  Posted by Si-Chan | 30/09/2013, 20:26
 57. Käännösehdotukseni:
  Kazue Kato: Blue Exorcist

  Loistavaa seikkailua, magiaa, saatanallisia säkeitä sekä ystävyyttä.

  ((Kiitos ehdotuksestasi! -SAANA))

  Posted by Torivelho | 16/10/2013, 15:46
 58. Millon on tulossa uusia mangoja?

  ((Moikka! Tämän vuoden joulukuun sekä ensi vuoden uusista julkaisusta on tulossa aivan piakkoin tietoa nettisivuille. Tiedossa paljon uutta! -SAANA))

  Posted by marikadaa | 28/10/2013, 14:18
 59. Iki onnellinen otaku olisin jos pystyisitte mangan +anima kääntämään ^^
  hyvää joulua toimitukselle sinne!

  (((Kiitos viestistäsi, ja hyvää joulua sinullekin! -SAANA)))

  Posted by cubebee | 12/12/2013, 23:25
 60. Oli todella iloinen yllätys, että alatte kääntää sarjojanne suoraan japanista. Toivottavasti myös laadukkaasti muokatut äänitehosteet säilyvät tulevissa julkaisuissanne. Teidän kirjoissanne ei ole onneksi ollut rumaa “valkoinen laatikko alkuperäisen äänitehosteen päälle ja suomennos päälle” -tyyliä, vaan kuvankäsittely on tehty todella huolella. Tämä antaa viimeistellyn kuvan. Äänitehosteet ovat myös olleet selkeitä ja useimmiten suomenkielisiä (eikä lainoja englannista, kuten “stomp” tai “screech”).

  Odotan myös mielenkiinnolla uusia sarjojanne, erityisesti Mirai Nikkiä. Aiottehan silti julkaista myös vanhemmat sarjanne loppuun? Sarjojen jättäminen kesken ei tekisi kovin hyvää imagollenne lukijakunnan keskuudessa ja toisi lisäksi epävarmuutta (“en uskalla aloittaa tätä sarjaa, jos kustantamo lopettaakin sen kesken juonen”).

  Erityisesti olen ollut tyytyväinen siihen, että olette valinnut hieman erityylisiä sarjoja suomennettaviksi kuin esim. Sangatsu Manga. Myös lyhyemmille, erikoisemmille ja aikuisemmalle yleisölle suunnatulle mangalle lienee kysyntää Suomessa, koska sekä lukijakunnan koko että ikähaarukka on ehtinyt näinä 10 vuotena, joina mangaa on julkaistu suomeksi, ehtinyt kasvaa varsin laajaksi.

  Kiitos jälleen hyvästä työstänne ja kaikkea hyvää jatkoon!

  ((Hei, suuri kiitos kommentistasi! Välitän terveisesi ääniefekteistä sarjojen uusille kääntäjille. :) Tarkoituksena kuitenkin on, että jatkossakin ääniefektit tullaan kääntämään suomeksi niin pitkälle kuin mahdollista (suomi on toki hieman hankala kieli tähän tarkoitukseen, koska meillä ei ole kovin laajaa valikoimaa vakiintuneita ääniefektejä, vrt. esim. englanti tai varsinkin japani). Valkoisia laatikoita ei ole tarkoitus alkaa jatkossakaan käyttää alkuperäisten efektien peittämiseksi.

  Vanhojen sarjojen jatkosta ja mahdollisista aikatauluista tiedotamme myöhemmin ensi vuonna. Ymmärrän kuitenkin täysin huolen sarjojen keskeytymisestä, ja toivonkin, että voimme mahdollisimman pian tiedottaa vanhojen sarjojen kohtalosta. -SAANA))

  Posted by Eräs | 14/12/2013, 11:04
 61. Moi moi Ivrea!
  Mielestäni olette tosi hyvä kustantamo ja toivon todella että suosionne lähtee nousuun vuoden vaihteen jälkeen!
  Tässä olisi myös näitä manga ehdotuksia:
  -Pandora Hearts
  -Kimagure Orange Road
  -D.N.Angel
  -Fairytail
  -D.Gray-man
  -Black Cat
  -Ao no exorcist

  Kiitos!!

  ((Hei! Kiitos palautteestasi ja hyvää joulua! -SAANA))

  Posted by Hansu | 19/12/2013, 11:27
 62. Kiitos hyvistä ja erikoisista käännöksistänne! Tässä olisi manga ehdotuksia:
  -Kuroko no basket
  -Love Hina

  Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta koko toimitukselle!

  ((Hei, ja kiitos paljon ehdotuksistasi! Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin. :) -SAANA))

  Posted by Sipuli | 22/12/2013, 19:37
 63. Iloinen yllätys, että Mirai Nikki ja Puella Magi Madoka Magical tulevat ensivuonna julkaisuun! Kiitos siitä. Lisäksi on kiva, että jäljittelette nyt enemmän alkuperäisteoksen ulkonäköä.

  Ehdottaisin käännetäväksi seuraavat sarjat: Higurashi no Naku Koro ni, Umineko no Naku Koro ni, Shin Sekai Yori, Rozen Maiden ja Only Ring Finger Knows.

  Olisi todellakin hienoa saada joku kyseisistä sarjoista julkaisuun.

  ((Hei! Kiva, että uudet sarjat ovat mieleisiä, ja kiitos paljon myös ehdotuksistasi! -SAANA))

  Posted by Jiamei | 24/12/2013, 11:43
 64. Kiitos oikein paljon Mirai Nikkista ja MMM:sta. Mielestäni on oikein mahtava juttu, että pyritte pitämään pokkarit mahdollisimman japanilais-tyyppisinä.

  Kysymyksiä: missä päin Suomea Ivrea toimii? Olisiko mahdollista, että Ivrea suomentaisi jonkin näistä mangoista: Higurashi no näky koro ni, +Anima, 07 Ghost, Rozen Maiden?

  Iso kiitos koko toimitukselle!!!

  ((Hei! Kiva kuulla, että uudet sarjat ja formaattimuutos ovat mieleesi. Me “Suomen tiimiläiset” toimimme pääkaupunkiseudulla.

  Kiitos myös sarjaehdotuksista, pistämme harkintaan! -SAANA))

  Posted by Sipuli | 01/01/2014, 16:19
 65. Heippa Ivrean poppoo! Ensiksi oikein ISO kiitos julkaisuistanne! Oikein suuri positiivinen yllätys oli Mirai Nikki!
  Kysymyksiä: Minkälainen kolutus Ivrean henkilökunnalla on? Miten valitsette mangat jotka suomennatte? ehdotuksia olisivat Sakura Hime, xxxHolic, AirGear, Godchild, Blackbird ja Hakushaku to Yousei.

  Vielä kerran KIITOS!

  ((Hei, ja kiitos kommentistasi!

  Ivrean Suomen tiimiläiset ovat kaikki opiskelleet japania yliopistotasolla, heillä on siis sekä tarvittavaa kieli- että kulttuurituntemusta laadukkaisiin käännöksiin.

  Sarjojen valintaan vaikuttaa esimerkiksi se, mitä sarjoja lukijat pyytävät meitä julkaisemaan. On kuitenkin oleellista, että samaa sarjaa pyydetään useamman henkilön toimesta ja hieman pidemmällä aikavälillä (on siis eri asia, toivotaanko sarjaa vaikkapa 100 kertaa kuukauden aikana vai 100 kertaa kuussa vuoden ajan). Myös sarjojen suosio Japanissa ja muualla Euroopassa sekä oma intuitiomme siitä, mikä voisi olla suomalaisille lukijoille mieleinen julkaisu vaikkapa aiempien sarjojen myyntien perusteella, vaikuttavat asiaan. Toki myös eri sarjojen oikeuksien saaminen sekä japanilaisten kustantamoiden innokkuus saada sarjojaan myyntiin Suomeen tiettyinä aikoina vaihtelevat. Sarjojen oikeuksista voi joskus joutua käymään kauppaa pitkäänkin! Hyvin moni asia vaikuttaa siis siihen, mitkä sarjat lopulta päätyvät printtiin. :) -SAANA))

  Posted by Hanako | 09/01/2014, 14:19
 66. Toivon todella, että tulee hyviä uutisia Märin jatkojulkaisun suhteen, sillä muut sarjat kyl jäävät odottamaan hankintaa, kunnes Mär jatkuu!!!

  Miten uusien sarjojen valitsemiset ja vanhojen sarjojen jatkamiset päätetään? Voiko siihen näin kuluttajana mitenkään tehokkaasti vaikuttaa?

  ((Heippa, ja kiva, että laitoit kysymyksiä. Vastasin juuri edelliselle kysyjälle sarjojen valintaperusteista, laitan saman tekstin tähän:

  Sarjojen valintaan vaikuttaa esimerkiksi se, mitä sarjoja lukijat pyytävät meitä julkaisemaan. On kuitenkin oleellista, että samaa sarjaa pyydetään useamman henkilön toimesta ja hieman pidemmällä aikavälillä (on siis eri asia, toivotaanko sarjaa vaikkapa 100 kertaa kuukauden aikana vai 100 kertaa kuussa vuoden ajan). Myös sarjojen suosio Japanissa ja muualla Euroopassa sekä oma intuitiomme siitä, mikä voisi olla suomalaisille lukijoille mieleinen julkaisu vaikkapa aiempien sarjojen myyntien perusteella, vaikuttavat asiaan. Toki myös eri sarjojen oikeuksien saaminen sekä japanilaisten kustantamoiden innokkuus saada sarjojaan myyntiin Suomeen tiettyinä aikoina vaihtelevat. Sarjojen oikeuksista voi joskus joutua käymään kauppaa pitkäänkin! Hyvin moni asia vaikuttaa siis siihen, mitkä sarjat lopulta päätyvät printtiin. :)

  Märin (ja muiden vanhojen sarjojemme) jatkoon liittyen joudun nyt vastaamaan hieman pidemmä kaavan kautta.

  Vuonna 2007 Ivrea aloitti kustannustoimintansa Suomessa neljällä sarjalla (Olipa kerran me, Kekkaishi, Mär, Vagabond), jotka eivät kuitenkaan juurikaan menestyneet markkinoilla, eli niitä myytiin vähän. On todennäköistä, että tämä johtui osittain siitä, ettei meillä yksinkertaisesti ollut riittävästi tietoa siitä, mitä suomalaiset haluaisivat lukea. Vähäisten myyntien takia nuo sarjat laitettiin lopulta tauolle, ja tällä hetkellä niiden jatkaminen “siitä mihin jäätiin” ei ole mahdollista esimerkiksi siksi, että kioskit ja lehtipisteet eivät ole kiinnostuneita niiden valikoimaansa ottamisesta/palauttamisesta vähäisen lukijakiinnostuksen vuoksi. Ainoa mahdollisuus olisi julkaista ne uudelleen alusta saakka, jolloin voisimme kohentaa niiden laatua ja pitää ne yhteneväisenä nykyisten julkaisujemme kanssa hinnan ja formaatin osalta. Tämä voi kuitenkin olla mahdollista, ja olemme valmiita harkitsemaan sitä, jos nykyiset sarjamme menestyvät paremmin kuin nämä aiemmat. Olen hyvin pahoillani, jos tämä vastaus ei ole se, mitä kaipasit, mutta juuri tällä hetkellä tilanne valitettavasti on tämä.

  Toisaalta haluan korostaa, että olemme ottaneet opiksemme alkuun tekemistämme virheistä, ja tällä hetkellä toiminnalla menee paremmin. Kaikki vuoden 2009 jälkeen aloittamamme sarjat on julkaistu loppuun saakka (Love Celeb, Paradise Kiss), ja kaikki yksiosaiset shojo-julkaisut ovat menestyneet hyvin. On siis erittäin epätodennäköistä, että törmäisimme enää uudelleen samoihin ongelmiin, ja joutuisimme laittamaan sarjoja tauolle. Ymmärrän kuitenkin, jos aiemmat virheemme ovat saaneet sinut varautuneeksi. Toivottavasti kuitenkin uskot, että vuodesta 2009 alkaen olemme kehittäneet toimintaamme paljon, ja tällä hetkellä ei ole mitään syytä, miksi uusia sarjojamme peruttaisiin tai keskeytettäisiin. -SAANA))

  Posted by Märittäjä | 12/01/2014, 02:09
 67. Sarjatoivomuksia edelliseen lisäten olisi vielä Karneval ja Another, mutta ymmärrän kyllä, että kaikkea on mahdoton saada julkaistuksi ^^’

  Vielä kerran kiitos ihanista sarjoista, joita alatte julkaista.

  ((Kiitos ehdotuksista, ja mukava kuulla, että ilmestyvät sarjat ovat mieleesi! -SAANA))

  Posted by Jiamei | 22/01/2014, 23:42
 68. Sarjatoivomuksena tahtoisin mainita Pandora Hearts:in, sillä se on sarja joka on hyvin yllätyksellinen, juoneltaan kiinnostava (ja jos se lisää sen houkutusta, vaikka fanina joudun nielemään ylpeyttäni, niin sarja muistuttaa Kuroshitsujia, joka on Hyvin suosittu sarja) ja se on visuaalisesti hyvin kaunis sarja.
  Ei jätä ketään kylmäksi, hahmoja jokaiseen makuun!

  ((Moikka! Kiitos paljon hyvin perustellusta ehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by Sabine | 27/01/2014, 22:14
 69. Terve….ja samaan syssyyn isot kiitokset ja kumarrukset kun aloitatte Mirai Nikkin.

  Josta pääsemmekin kysymykseen, milloin helmikuussa olisi tuo tulossa? Ymmärrän, jos tarkka päivä julkistetaan viralllisesti myöhemmin, mutta kiinnostaa vain että tarviiko esim. ennen kuun loppua tehdä pistotarkistuksia lähialueeni R-kiskoilla?

  ((Moikka! Sekä Mirai Nikin ensimmäisen osan että Nana Shiiban Kuinka susi kesytetään -one shotin pitäisi saapua kauppoihin helmikuun viimeisellä viikolla (jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan). :) -SAANA))

  Posted by Joonas | 30/01/2014, 18:03
 70. Hei! Aluksi haluaisin sanoa, että olen erittäin iloinen Mirai Nikki- mangan suomentamisesta. Kiitos erittäin paljon siitä, että päätitte suomentaa kyseisen sarjan! :3

  Minulla olisi kaksi sarjatoivetta: Katekyo hitman Reborn! ja Kuroko no basket-mangat.

  Katekyo hitman rebornin englanniksi kääntäminen lopetettiin kesken ja siksi suuri osa faneista joutuu ostamaan loput pokkarit japaniksi tai saksaksi, mikä on todella harmi jos ei osaa kumpaakaan kieltä. Sarja olisi juuri sopivasti kohtuullisen suosittu shounen-mangasarja ja se täydentäisi mukavasti suomenkielisen shounen-mangan niukkaa tarjontaa.

  Kuroko no basket taas toisi vaihtelua; se on urheilusarja. Siinä on silti mahtava juoni ja sarja on kohtuusuosittu. Kuroko no basket on omalla tavallaan eeppinen sarja, mutta pokkareita saa vain ulkomailta hirvittävillä postikuluilla, joten olisi mahtavaa saada tämäkin sarja rantautumaan Suomeen.

  //Tiedän että kaikkia sarjatoiveita ei voi toteuttaa, mutta parempi toivoa kuin luovuttaa heti asian suhteen. :’D

  ((Moikka! Kiva kuulla, että Mirai Nikin julkaisu on ollut mieleesi. Suuret kiitokset myös erinomaisesti perustelluista sarjatoiveista! -SAANA))

  Posted by Usvainentotuus_ | 07/02/2014, 00:05
 71. heips! kysyisin tuosta olipa kerran..me- sarjasta. Itse innostuin siitä aivan vähän aika sitten vaikka sarja itsessään on vanhahko, ja nyt haluaisin ostaa mangat itselleni. Olen googlettanut suomenkielisiä osia mutta niitä ei löydy kuin viidenteen vaikka pokkareita on 16 kpl? Onko siis sarjan julkaisu jäänyt kesken? Jos näin on minun täytyy hankkia osat itselleni englanniksi!

  ((Heippa! Valitettavasti Olipa kerran… me on tällä hetkellä tauolla, eikä sen jatkosta ole tietoa. Laitan tähän lainauksen aiemmasta vastauksestani, jossa puhun Olipa kerran… me:n, Vagabondin, Kekkaishin ja Märin tilanteesta:

  “Vähäisten myyntien takia nuo sarjat laitettiin lopulta tauolle, ja tällä hetkellä niiden jatkaminen “siitä mihin jäätiin” ei ole mahdollista esimerkiksi siksi, että kioskit ja lehtipisteet eivät ole kiinnostuneita niiden valikoimaansa ottamisesta/palauttamisesta vähäisen lukijakiinnostuksen vuoksi. Ainoa mahdollisuus olisi julkaista ne uudelleen alusta saakka, jolloin voisimme kohentaa niiden laatua ja pitää ne yhteneväisenä nykyisten julkaisujemme kanssa hinnan ja formaatin osalta. Tämä voi kuitenkin olla mahdollista, ja olemme valmiita harkitsemaan sitä, jos nykyiset sarjamme menestyvät paremmin kuin nämä aiemmat.”

  Ilmoittelemme kyllä, jos vanhojen sarjojen jatkon suhteen tehdään päätöksiä suuntaan tai toiseen. Valitettavasti tilanne on nyt näin harmillinen. -SAANA))

  Posted by Tiia | 21/02/2014, 23:26
 72. Hei vain Ivrean väki! Tässä olisi pari sarjaehdotusta :)

  Phoenix
  Magi
  Attack on Titan
  Kimi ni Todoke
  Watamote

  sekä jo ehdotettu

  Kuroko no basket

  perustelut: kyseiset sarjat ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia, sekä hyvin erilaisia !

  ps. kiitos Mirai Nikkistä ! Can’t wait !

  ((Moikka! Kiitos ehdotuksista! -SAANA))

  Posted by tyrkiskpeber | 25/02/2014, 22:23
 73. moikkelis!!!

  Ajattelin kysyä tuosta
  MÄR 8 kirjasta, et milloin se
  tulee myyntiin ja miten ne sitten
  ilmestyvät ja mikä niiden hinta
  mahtaa sitten olla..??

  terveisin: -taneli-

  ((Hei! Valitettavasti joudun nyt MÄR:in osalta vastaamaan samoin kuin Vagabondin, Olipa kerran… me:n ja Kekkaishin kohdalla. Nämä neljä sarjaa ovat siis toistaiseksi määrittelemättömällä tauolla, ja niiden alhaisten myyntilukujen vuoksi ainoa tapa jatkaa näitä sarjoja tulevaisuudessa olisi julkaista ne alusta saakka paremmalla laadulla ja yhteneväisellä formaatilla. Tämä vaihtoehto on mahdollinen, mutta tällä hetkellä en pysty sanomaan, tuleeko niin tapahtumaan vai ei. Olen vastannut tähän kysymykseen aiemmin hieman pidemmän kaavan kautta, tästä pääset lukemaan ko. vastauksen. Pahoittelut, ettei tämä vastaus nyt varmasti ollut mieleinen! -SAANA))

  Posted by tanja | 01/03/2014, 19:34
 74. Moikka, Ivrea! Oikein, oikein paljon kiitoksia mahtavasti käännetystä ja painetusta Mirai Nikkustä! Sain ensimmäisen osan käsiini tänään ja sen luettuani, olen tosi tyytyväinen. Totta puhuakseni minua vähän epäilytti ostaa se, mutta voin sanoa nyt, että kyllä kannatti. Hinta on kohdillaan ja paperi on laadukasta. Ääniefektit on käännetty hyvin, enkä ole löytänyt yhtään valkoista laatikkoa. Iso kiitos kääntäjälle hyvästä suomennoksesta! Ja kiitos koko Ivrean väelle!

  ((Heippa! Kiitos oikein paljon palautteesta! Tosi mukava kuulla, että ensimmäinen osa on ollut mieleinen. Välitän terveisesi suoraan myös kääntäjälle. :) -SAANA))

  Posted by Jahuu | 05/03/2014, 20:04
 75. Hei!

  Kiitos kovasti Mirai Nikkin suomentamisesta! Ensimmäinen osa on käännökseltään ja ulkoasultaan erinomaisen laadukas!

  Haluaisin vain kysyä yhden kysymyksen koskien Madoka Magica- sarjaa, jonka julkaisun aloitatte tässä kuusssa. Jos kyseinen sarja menestyy Suomessa hyvin, niin aiotteko julkaista myös sarjan virallisen jatko-osan, “Madoka Magica: Rebellionin”, joka perustuu uusimpaan Madoka Magica -elokuvaan? Kyseessä on virallinen jatko-osa alkuperäisen animesarjan tarinalle.

  Ystävällisin terveisin
  Henry

  ((Hei! Kiitos paljon Mirai Nikkiä koskevasta palautteesta! Kysymykseesi voin vastata sen verran, että mikäli Madokan myynti vastaa odotuksia, julkaisemme mielellämme myös jatko-osia sekä muita samaan universumiin sijoittuvia sarjoja. :) -SAANA))

  Posted by Henry | 06/03/2014, 14:49
 76. Tämä ei nyt oikeastaan ole kysymysviesti, vaan pikemminkin komplimenttiviesti, mutta samapa tuo. Kiitoksia paljon Mirai Nikki:n ensimmäisestä osasta. Kuten tuo yläpuolellani oleva JAHUUkin kirjoittaa, hinta on edullinen ja paperi (kiiltokansineen päivineen) oli mukavan laadukasta, kuten myös käännöstyö.

  Jos tähän nyt jotain pitää loppuun kysyä, niin eivät kai kaikki julkaisemanne sarjat ole ns. “lopetusuhan” alla jos myyntiluvut ovat alhaiset?

  ((Moikka! Kiitos paljon Mirai Nikkiä koskevasta palautteestasi!

  Valitettavasti emme voi perua aiemmin tekemiämme virheitä, mutta kuluneet viisi vuotta Ivrean toiminta on ollut hyvin erilaista kuin vuonna 2007. Kaikki vuodesta 2009 alkaen julkaisemamme sarjat (Paradise Kiss, Love Celeb) on saatu päätökseen, ja voin luvata, että myös Mirai Nikki ja Madoka Magica julkaistaan loppuun saakka – myyntiluvuista viis. Tosin voin kertoa, että myös myyntiluvut ovat selkeästi parantuneet toiminnan kehittämisen myötä, joten tätä ongelmaa tuskin tulee. :) -SAANA))

  Posted by Azdrerios | 06/03/2014, 16:30
 77. heissan..!!

  en arvannut et MÄR kirjat ovat tauolla..!! ihmettelinkin kun niitä ei oo näkyny tai kuulunu mitään..

  peteyin kyll hieman, kun mär kirjoja ei tuu enää vähään aikaan…!!
  osaatko sanoa miten pitkällä tauolla tuo MÄR kirjat sitten ovat..??
  terveisin: tanja

  ((Heippa! Valitettavasti MÄR:in kohtalosta ei tällä hetkellä ole varmaa tietoa. MÄR:in (ja muiden määrittelemättömällä tauolla olevien sarjojen, eli Vagabondin, Kekkaishin ja Olipa kerran… me:n) mahdollisesta uudelleenjulkaisusta tehdään päätökset myöhemmin, mutta mitään aikataulua en osaa antaa tässä vaiheessa. Pahoittelut! -SAANA))

  Posted by tanja | 07/03/2014, 20:32
 78. Hyvä Ivrea! Tälläkin sivulla on näemmä kysytty, tuleeko Ivrean julkaisemaa mangaa kirjastoihin. Olette aivan oikeassa siinä, että kirjastot tekevät itse omat valintansa. Voitte kuitenkin vaikuttaa merkittävästi siihen, että sarjojanne hankitaan kirjastoihin tarjoamalla ne joko BTJ Kirjastopalvelun tai Kirjavälityksen kautta. He ovat johtavat kirjastoalan kirjantoimittajat, joiden kanssa suurimmalla osalla Suomen kunnankirjastoista on sopimukset. Jos kirjat tulevat suoraan hankintalistoillemme tiettyinä aikaväleinä, tutulta toimittajalta joka hoitaa muutakin kuin vain fyysisen kirjan paikan päälle, on paljon todennäköisempää että se tulee hankituksi kirjastoon, kuin jos vaihtoehto on joutua itse metsästämään tietoonsa kirjan olemassaolo, hankintapaikka ja luettelointi. Harvassa kirjastossa on mangaa (tai edes sarjakuvaa) harrastava, hankintaa tekevä henkilö, joka tämän vaivan näkisi.

  Kiitän jo etukäteen, jos löydän Ivrean mangaa BTJ:n listoilta tulevaisuudessa. Terveisin, kirjastotäti.

  ((Hei! Kiitos oikein paljon kommentistasi, välitän terveiset ehdottomasti eteenpäin. -SAANA))

  Posted by Ilona L. | 12/03/2014, 08:55
 79. Hei.

  Niinkään ei minkäänlaisia kysymyksiä ole, mutta ajattelin kiittää Mirai Nikkin hienosta julkaisusta.

  Ostin viimeksi suomenkielistä mangaa noin 10 vuotta sitten, jonka jälkeen siirryin nopeaa englanninkieliseen. Mirai Nikkin julkaisun myötä täytyy kyllä kuitenkin todeta, että paluu suomimangan pariin oli erittäin miellyttävä kokemus.
  Aion varmasti ostaa koko sarjan, vaikka se ei todellakaan ole mikään suosikkini.

  Suomenkielinen käännös on erittäin toimiva, vaikka välillä tuntuikin hieman omituiselta aikasempien tottumusten vuoksi.
  Itse pokkari on hintaansa nähden laadultaan huippuluokkaa + iralliset kansipaperit ovat ERITTÄIN hienot.

  Lopuksi vielä toiveenani olisi, että lisensoisitte jotain sellaista mitä ei ole saatavilla englanniksi, tai sitten juurikin Mirai Nikkin kaltaisia sarjoja, joiden enkkupainos on loppuunmyyty/lopetettu.
  Mielestäni esimerkiksi Elfen Lied voisi upota täällä Suomessa melko suureen yleisöön ja sitä itsekin himoitsen, vaikka anime adaptio olikin vähän niin ja näin.

  ((Moikka! Suurkiitos, että jätit palautetta. Sitä on aina kiva saada, ja toki tällainen positiivinen palaute on aina mukavinta (joskin negatiivinenkin on ehdottomasti tervetullutta!). Kiitos myös sarjaehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by Jonesi | 12/03/2014, 14:13
 80. Hei,

  Minäkin haluan kehua uudistunutta toimintaanne. Tänä vuonna ilmestyneet pokkarit ovat olleet kaikin puolin erittäin laadukkaita. Erityisesti irtokannet ja paperi ovat miellyttäneet minua. Sarjavalintanne ovat mukavasti piristäneet Suomen mangakenttää ja odotan jo innolla, mitä lisensoitte seuraavaksi. Aion ostaa aivan kaiken, mitä julkaisette, sillä näin laadukasta toimintaa on ilo tukea!

  ((Hei! Onpa kiva saada tällaista palautetta – tosi mukava kuulla, että toimintamme on ollut mieleesi! Laita ihmeessä sarjaehdotuksia tulemaan, jos on jotain tiettyä, jota toivoisit meidän julkaisevan. Mitään en toki voi luvata, mutta luemme kyllä kaikki ehdotukset, joita lukijat meille lähettävät. -SAANA))

  Posted by Maria | 14/03/2014, 14:05
 81. Hei!
  Kiitoksia noiden lyhyiden shoujo-sarjojen kääntämisestä, kaikki kolme uusinta ovat olleet tosi hyvin käännetty ja irtokannet ovat hauskat. ^^ On tosi mukavaa, että käännätte noita tuntemattomampia lyhärisarjoja, en usko että ilman teidän käännöksiänne olisin lukenut niitä! Olisi kiva, jos jatkossakin julkaisisitte samantyylisiä mangoja. Suomeksi ei tunnuta tällä hetkellä julkaistavan tuollaisia “vähän vanhempien tyttöjen sarjoja”. Lyhärisarjojen sijasta myös pidemmätkin shoujomangat olisivat kivoja, vaikka Tonari no Kaibutsu-kun, Hiyokoi, Hirunaka no Ryuusei tai vaikka Switch Girl.

  Samoin esittäisin toivomuksen jonkun urheilumangan suomentamisesta, vaikkapa edellä useinkin ehdotettu Kuroko no Basuke! Urheilumangaa ei oikeastaan löydy suomennettuna, en kyllä sitten tiedä onko se niin epäsuosittua (urheilusarjojen suurkuluttajana tämä tietty vähän harmittaa). KnB on kuitenkin kohtuu pitkä sarja (joka jatkuu edelleen), joten joku muukin kyllä kävisi. ^^

  Madoka Magican julkaiseminen oli muuten iloinen uutinen, odotan innolla että pääsen ostamaan sitä. ^^

  ((Heippa! Kiva kuulla, että julkaisemamme one-shotit ovat olleet mieleisiä. Pitää katsoa, jos tosiaan jossain vaiheessa saisimme julkaistua myös jonkun hieman pidemmän saman genren sarjan. Olethan tutustunut jo Paradise Kissiin?

  Kiitos myös paljon sarjatoiveista, tuota Kuroko no Basukea on tosiaan moni muukin toivonut. Katsotaan, miten käy! -SAANA))

  Posted by KikiGabriella | 15/03/2014, 18:28
 82. Kiinnostaisi tietää, miksette kerro suuresti odottamani Madoka Magican tarkkaa julkaisupäivää. “Ilmestyy maaliskuun aikana” on kohtuullisen ympäripyöreästi sanottu.

  Painetaanko kirjat jossain lapsiorjalaitoksessa niin pienellä budjetilla ettei painotalo pysty tarkemmin ilmoittamaan koska tavara saadaan Suomeen?

  Vai onko kyseessä ultrakapitalistinen markkinointikonsti, tapa saada ihmiset ravaamaan sivuillanne katsomassa, joko kirja on julkaistu – samalla törmäten muihinkin mainoksiinne? Vähän hataraa markkinointia tämäkin on, ja toivon todella ettette ole siihen sortuneet. Sitäpaitsi valikoimanne on tällä hetkellä niin pieni että sen on varmaan jokainen ensimmäisellä sivuvierailullaan kahlannut läpi – ette hyödy mitään siitä että ihmiset käyvät täällä parin päivän välein raivoissaan etsimässä julkaisupäivää.

  Edellämainitut vaihtoehdot ovat törkeää kuluttajan aliarviointia ja jopa suoranaista v***lua. Toivon, että julkaisupäivän ilmoittamatta jättämiseen olisi joku hieman parempi syy. Jos näin on, kertokaa se meille!

  ((Hei, etköhän nyt hieman ylireagoi? Esittämilläsi väitöksillä ei ole mitään perää todellisuuden kanssa.

  Kirjamme painetaan tällä hetkellä Espanjassa, ja tuotannossa on monia liikkuvia osia, joita emme kaikkia pysty täysin kontrolloimaan aikataulullisesti. Tämä koskee erityisesti kuljetusta espanjalaisesta painotalosta (esimerkiksi yksi kilpailijamme painattaa kirjansa Virossa, joten heillä ei varmaankaan ole samanlaisia ongelmia tämän asian kanssa). Tämän vuoksi ilmoitamme mieluummin etukäteen vain julkaisukuukauden, emme tarkkaa julkaisupäivää. Tarkka julkaisupäivä voisi myös viivästyttää joidenkin julkaisujen markkinoille saamista – toisinaan ne ovat Suomessa aiemmin kuin mihin olimme varautuneet (eikä tarkoissa päivänmäärissä olisi mitään järkeä, jos emme niitä sitten oikeasti noudattaisi myös näissä tapauksissa). Emme myöskään halua aiheuttaa mielipahaa sillä, että julkaisut myöhästyisivät tarkoista päivänmääristä. Kuukauden ilmoittamalla pystymme paremmin takaamaan, että aikataulu todella pitää. Mitään orjatyövoimaa tai omituisia markkinointiajatuksia tässä ei ole taustalla vaan kyse on puhtaasti käytännön sanelemasta pakosta. Salaliittoteoriat kannattaa siis unohtaa täysin.

  Mikäli haluat saada Madokan käsiisi heti sen ilmestyttyä, voit seurata ilmoituksiamme esim. Facebookissa tai tällä sivulla. Jos et halua sitä tehdä, voit mennä käymään kaupassa tämän kuun viimeisenä päivänä – tuolloin kirja on varmasti hyllyssä. Yhtäkään julkaisuamme ei ole myyty muutamassa päivässä loppuun. -SAANA))

  Posted by Satoshi Nakamoto | 16/03/2014, 10:42
 83. Madokan suomikannet näyttävät kerrassaan upeilta. Hienoa, että olette saaneet pidettyä hinnan kohtuullisena, vaikka kirjoissa onkin irtokannet ja värisivujakin. Suurkiitos myös siitä, että teetätte nyt käännökset suoraan japanista!

  Sekä Madoka että Mirai Nikki vaikuttavat todella mielenkiintoisilta tulokkailta.

  ((Hei! Kiva kuulla, että että pidät uusista sarjoista ja formaatista! -SAANA))

  Posted by Joku | 19/03/2014, 11:34
 84. Voittekste jossain vaihees julkaista Sword Art Onlineta

  ((Hei! Kiitos ehdotuksesta – katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :) -SAANA))

  Posted by cai jason | 19/03/2014, 17:20
 85. Näin vinkkinä vielä: kannattaa liittyä Animeunioni-foorumin yritykset-palstalle. Animeunioni on Suomen suosituin anime- ja mangaharrastajien foorumi ja esimerkiksi Sangatsun palstalla keskustelu käy koko ajan kuumana.

  Palsta on mainio tapa paitsi saada palautetta julkaisuista myös mainostaa uutuuksia. Siellä on myös mahdollista uutisoida yrityksen kampanjoista, kuten arvonnoista.

  Vaikka uudet sivunne ovatkin hienot, epäilen etteivät kaikki mangaharrastajat ole vielä löytäneet niitä. Animeunionissa sen sijaan käy valtaosa harrastajakunnasta, joten siellä näkyvyys on aivan toista luokkaa.

  Ohjeet liittymiseen:
  http://forums.aniki.fi/viewtopic.php?t=4293

  Itse foorumi:
  http://forums.aniki.fi

  ((Hei! Kiitos vinkistä! -SAANA))

  Posted by Joku | 20/03/2014, 10:28
 86. Moi!

  Onko kirjojanne tulossa myyntiin nettikirjakauppoihin (muihinkin kuin Fantasiapeleihin), kuten AdLibrikseen tai Bookyyn?

  ((En osaa vielä vastata varmuudella kysymykseesi, mutta joitakin uusia jälleenmyyjiä pitäisi olla tulossa tulevaisuudessa. AdLibriksen tai Bookyn kanssa meillä ei ole juuri tällä hetkellä yhteistyötä. -SAANA))

  Posted by Daniel | 20/03/2014, 16:02
 87. Moips :3
  Tulin esittämään pienoisen toiveen, ehehe ~
  Mutta ensiksi haluaisin kiittää teitä, että olette suomentaneet Madoka Magican ja monet muuta mangat, oikeasti, mahtavaa! :D
  Siis kuitenkin niistä toivestani, niin tovioisin, että voisitte joskus suomentaa Kamichama Karinin rai Rozen Maidenin >u<
  Arizun kuittaa.

  ((Moi! Kiva kuulla, että sarjat ovat olleet mieleisiä. :) Kiitos myös paljon ehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Arizun | 25/03/2014, 23:03
 88. Minäkin kiitän PMMM:n julkaisemisesta. Kuinka monta osaa on siis tulossa?

  Ja Rozen Maidenin julkaiseminen olisi todellakin upeaa, onhan PEACH-PIT:n uudempikin sarja, Shugo Chara!, saanut suomikäännöksen.

  ((Hei! Madoka on 3-osainen. Samaan universumiin sijoittuvia sarjoja on useampia – toivottavasti pääsemme julkaisemaan myös niitä. Kiitos myös ehdotuksestasi! -SAANA))

  Posted by Jiamei | 29/03/2014, 19:15
 89. En meinannut uskoa silmiäni nähdessäni Mirai Nikkin ärrän hyllyssä, puhumattakaan nyt Madoka Magicasta! Rakas Ivrea, top 3:stani puuttuu vain Chuunibyou demo koi ga shitai! (annan myös ääneeni higurashi no naku koro ni sarjalle, varsinkin jos säilytätte ulkoasun kuten tähän asti)

  ((Hei! Kiitos paljon sekä palautteesta että sarjatoiveista! -SAANA))

  Posted by Grin | 31/03/2014, 22:00
 90. Minäkin haluaisin kiittää Madoka Magican julkaisemisesta. Kauniit kannet ja muutenkin todella laadukasta jälkeä :). Ainoastaan extraosan sivuilla painatus oli vähän kärsinyt, mutta muuten ei valittamista.

  Toivoisin myös, että julkaisisitte joskus Rozen Maidenin. Hetaliakin olisi enemmän kuin tervetullut.

  ((Hei! Kiitos palautteesta! Ikävä kuulla, että painojälki ei ole ollut kaikkialla yhtä laadukas, täytyy selvittää, mistä on kyse. Kiitos myös sarjatoiveista! -SAANA))

  Posted by Azu | 01/04/2014, 07:39
 91. Hei, Ivrea!
  Kysymykseni koskee mangan julkaisemista. Mistä koko mangan kääntäminen alkaa ja minkälaisia prosesseja pokkari käy läpi ennen kaupan hyllylle joutumista? Osaatko yhtään sano tai arvioidan minkälaiset välit/suhteet Suomen eri kustannuksilla on keskenään? Esim. Teillä ja Sangatsulla ja Puniksella?
  Käännösehdotuksia olisi kuroko no basket, Tokyo Ravens ja Ao no exorcism!
  Kiitos oikein paljon myös mahtavasta Mirai Nikkistä ja kauniista Madoka Magicistä! :D:D

  ((Hei! Prosessi toimii samoin kuin mitä tahansa kirjaa kääntäessä: ensin on hankittava julkaisuoikeus alkuperäiseltä julkaisijalta, sitten teos käännetään, ja mangan tapauksessa käännöstä seuraa graafinen suunnittelu/latominen (eli tekstit sijoitetaan puhekupliin yms.) ja lopulta työ tarkastetaan ja oikoluetaan. Tämän jälkeen se lähtee painoon, josta valmiit kirjat kuljetetaan usein jakelijoiden välityksellä kauppoihin.

  Mitä tulee eri kustantamoiden väleihin, niin kilpailutilanteessahan tässä toki ollaan, mutta jokaisella on varmasti tavoitteenaan julkaista laadukasta, suomenkielistä mangaa lukijoille. :)

  Kiitos myös palautteesta ja sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Posted by hymyä | 01/04/2014, 21:33
 92. Mahtavaa että julkaisitte Madoka Magican ja Mirai Nikkin! Odotan innolla jo seuraavia numeroita :)

  Ehdottaisin kuitenkin julkaistavaksi Hetalian, Higurashin ja Rozen maidenin.

  Kiitos ♥

  ((Hei! Kiitos paljon ehdotuksista, ja kiva kuulla, että uudet julkaisut ovat olleet mieleisiä! -SAANA))

  Posted by Hetalisti | 02/04/2014, 17:57
 93. Hei!

  Haluaisin kiittää teitä Madoka Magican onnistuneesta käännöksestä! Suomennos toimii erittäin hyvin. Ääniefektien suomennos oli toteutettu ainutlaatuisella tavalla, mutta se kuitenkin toimi hyvin pienen totuttelun jälkeen.

  Olen myös innoissani siitä, että aiotte kääntää Deadman Wonderlandin suomeksi. Sarja on itselleni tuttu vain muutaman luvun verran, mutta nyt saan hyvän tilaisuuden lukea sarjaa omalla äidinkielelläni.

  Sarjatoiveita minulla ei tällä kertaa ole, mutta mielestäni olisi hienoa lukea Hajime Isayaman “Attack on Titan”- sarjaa suomeksi. Tietenkin tässä piilee riskinsä, sillä suurella todennäköisyydellä monet suomalaiset ovat jo ostaneet sarjaa englanniksi.

  Hyvää keväänjatkoa Ivrean toimitukselle!

  Ystävällisin terveisin
  Henry

  ((Hei! Kiitos paljon palautteestasi Madokaa koskien, välitän terveiset suoraan sen kääntäjälle. Kiva kuulla myös, että uusista nimikkeistä löytyy sinua kiinnostava sarja! Attack on Titania on toivottu paljon – katsotaan, miten käy. Hauskaa keväänjatkoa myös sinulle! -SAANA))

  Posted by Henry | 04/04/2014, 14:10
 94. Moi! Hienoa että jatkatte julkaisutyötä. Madoka ainakin oli todella laadukas kaikin puolin.
  Sellaista mietin, että miten Espanjan ja Argentiinan Ivreoiden toiminta vaikuttaa teihin: voitteko julkaista vain samoja sarjoja kuin edellä mainitut, vai voitteko neuvotella oma-aloitteisesti uusista sarjoista? Ja voitteko napata omaan arsenaaliin esimerkiksi espanjalaisen Norman julkaiseman Attack on Titanin?

  Jos muutama ehdotus pitäisi vielä heittää, niin Attack on Titanin lisäksi Katekyo Hitman Reborn olisi mahtis, kuten myös Junji Iton tuotantoa.
  Kaikkea hyvää teille!

  ((Hei! Ivrea Suomi valitsee julkaisunsa sen perusteella, minkä uskotaan olevan suomalaisten lukijoiden keskuudessa suosittua. Emme siis ole millään tavalla rajoitettuja sen mukaan, mitä Ivrea julkaisee muissa maissa. Toki muiden maiden myyntiluvut voivat vaikuttaa valintoihin, ja sarjojen suosio muualla Euroopassa huomioidaan kyllä uusista sarjoista japanilaisten kustantajien kanssa neuvotellessa. Sen verran voin kuitenkin paljastaa, että juuri tällä hetkellä neuvottelemme Suomea ajatellen useammasta nimikkeestä, joita ei ole julkaistu muualla Ivrean toimesta.

  Mitä tulee mainitsemaasi Attack on Titaniin, niin sen mahdollista Suomessa julkaisemista ei rajoita millään tavalla se, että se on Espanjassa toisella julkaisijalla. Ko. sarja voisi olla mielenkiintoista julkaista jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä sen japanilainen kustantaja pyytää siitä todella kovaa hintaa, joten täytyy nyt hieman vielä pohtia asiaa Suomen markkinoiden koko huomioiden.

  Kiitos myös sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Posted by nikkuneemu | 04/04/2014, 18:04
 95. Hei!
  Asiani koskee viestiäni mihin en ole saanut vastausta. Tuo viesti nimimerkillä “hymyä”. Olisi mukavaa jos voisitte vastata siihen.
  On tosi hienoa, että julkaisette Deadman Wonderlandin! Aion takuu varmasti ostaa sen!

  ((Hei! Pahoittelut vastauksen viivästymisestä. Yksityiskohtaisiin kysymyksiin vastaaminen vie toisinaan hieman pidemmän aikaa, etenkin jos joudun varmistamaan omien tietojeni oikeellisuutta ennen vastaamista (itse en ole niinkään tuotantopuolen kanssa tekemisissä) – olisihan noloa, jos vastaukseen livahtaisi väärää informaatiota! Vastasin juuri hetki sitten kysymykseesi. :) -SAANA))

  Posted by hymyä | 06/04/2014, 19:28
 96. Hei ja kiitokset minunkin puolestani! Löysin tuotteenne sattumalta, kun ostin parikymmentä mangaa “käytettynä”, ja niiden joukossa muutaman yksittäisen mangapokkarinne. Pidän kirjojenne julkaisuasuista ja paperin laatu on todella hieno juttu. Vaikka siskoni aina sanookin että kirjojen pitää näyttää luetuilta, olen viimeiset vuodet pitänyt parhaani mukaan kaikista kirjoistani ja sarjakuvistani hyvää huolta, joten mielenkiinnosta kysyn, kellastuuko käyttämänne paperi lainkaan ajan kuluessa? Jos ei, olen hyvin iloinen :)

  Minulla ei ole varsinaisia julkaisutoiveita, mutta yksiosaisia ja lyhyitä sarjoja toivon jatkossakin. Vaikka keräilijäluonne olenkin, en tarinoissa tykkää odottelusta, joka katkaisee hyvän tarinan pätkiin, joten siksi mieluusti sellaisia :P ensimmäiset yksiosaiset tuntuivat toki jotenkin heppoisilta pitkiin tarinoihin verrattuna, mutta jokin niissä vetää puoleensa ;) nyt keväällä onkin tulossa pari kivan oloista, toivottavasti myös jatkossa!

  Suomennoksesta haluan sanoa sen verran, että tottuneena joidenkin äänimerkkien japaninkielisiin ulkoasuihin mangoissa (esim. kiljumiset on kuvattu joillakin merkeillä), tuntui hivenen oudolta, kun teidän pokkareissanne käytetään vain suomenkielistä äänen kuuloasua. Välillä sekoitan nuo kohdat puheeseen, ja sehän kuulostaa sitten toki hassulta… :D kannattaisin jonkinlaista japanilaisten merkkien ja suomennoksen yhdistelmää, jos sellainen on mahdollista, koska se säilyttäisi mangan alkuperäisen fiiliksen hieman paremmin. Ei nykyisessäkään tavassa kuitenkaan mitään vikaa ole, kyllä siihenkin pian tottuu.
  Viestini on jo hyvin pitkä, mutta haluan sanoa olevani iloinen, että aloititte mangan julkaisun Suomessa. Pitänee jakaa tätä ilosanomaa eteenkin päin tilaisuuden tullen, koska uudet tuulet tälläkin alalla ovat vaihteeksi hyvin tervetulleita :)

  ((Heippa, ja kiitos viestistäsi! Mukava kuulla, että vahingossa löytämäsi julkaisut ovat olleet mieleisiä. Itse en ole ainakaan huomannut paperin kellastuvan ajan myötä, ja mielestäni se kestää myös käyttöä (= lukemista) oikein hyvin.

  Tulemme jatkossakin julkaisemaan myös yksiosaisia teoksia, ne tosiaan ovat keräilijällekin ihan mukava “levähdystauko”, kun vain yhteen kirjaan investoimalla voi lukea kokonaisen tarinan.

  En tiedä, minkä ikäisistä julkaisuistamme on kyse, mutta näissä tänä keväänä julkaisuissa on monissa ollut tapana juurikin tuo japanilaisten ja suomalaisten ääniefektien yhdistäminen. Japanissahan tosiaan on todella paljon erilaisia, vakiintuneita onomatopoeettisia ilmaisuja erilaisille äänille. Näiden kaikkien kääntäminen suomeen on paikoitellen todella hankalaa, koska suomesta ei yksinkertaisesti löydy vakiintuneita ääniefektejä esim. tuijottamiselle tai vastaaville. Sen vuoksi osa ääniefekteistä on käännetty äänen imitoimisen sijaan esim. substantiiveilla (vaikkapa “tuijotus”) tai toisinaan jätetty kokonaan kääntämättä (mikäli esim. japaninkielisen ilmaisun ulkoasu on itse kuvituksen kannalta oleellinen, eikä sille ole järkevää käännöstä). -SAANA))

  Posted by Kis | 06/04/2014, 22:07
 97. Olisko milloinkaan Higurashi no naku koro ni -mangoja tulossa ja elfen liediä

  ((Hei! Tällä hetkellä en pysty vastaamaan sen pidemmälle kuin mitä olemme ehtineet nyt uusia sarjoja ilmoittamaan. Kaikki toiveet otetaan kyllä huomioon uusista nimikkeistä neuvotellessa. :) Molempia ehdotuksiasi ovat kyllä muutkin toivoneet, joten saas nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. -SAANA))

  Posted by Clakemon | 07/04/2014, 02:18
 98. Kiitos toooosi paljon Mirai nikkistä ja PMMM:sta! :3 En jaksa odottaa Deadman Wonderlandin ykkösosaa ~ > u < Pidän hyvin paljon sarjoistanne ja pokkarien laadusta. Plussaa myös suoraan japanista kääntämisestä :)

  ((Hei! Kiitos paljon palautteesta, mukava myös kuulla sarjavalintojen olleen mieluisia! -SAANA))

  Posted by jonnachan | 07/04/2014, 19:20
 99. Hei! Haluaisin kiittää Mirai Nikin ja Madokan julkaisemisesta! Olen hyvin iloinen, että vähän tälläisiä “tunnetumpiakin” mangoja julkaistaan Suomessa. Käännös + laatu olivat erinomaisia!
  Odotan jo innolla Deadman Wonderlandin ensimmäistä pokkaria :)
  Itsellänikin olisi pari sarja toivetta :
  Rozen Maiden , Axis Powers Hetalia, Attack on titan sekä Higurashi no naku koro ni. Olen huomannut että moni muukin toivoo juuri näitä sarjoja :D
  Ei se kyllä ole mikään ihmekään, sillä joitain noista sarjoista ei enää julkaista/ jätettiin kesken.
  Mutta hyvää kevään alkua sinne! :)

  ((Hei! Kiitos paljon Madokaa koskevasta palautteestasi! Kiva kuulla, että sarja sekä sen etenkin sen “suomijulkaisu” ovat olleet mieleisiä. Kiitos paljon myös sarjaehdotuksista! Noita sarjoja on tosiaan moni muukin toivonut. -SAANA))

  Posted by Jassuli | 09/04/2014, 14:56
 100. Hei ja kiitos palautteestasi! Useiden muidenkin tavoin odottelen edelleen Kekkaishia saapuvaksi. Aiemmista vastauksistanne sai sen kuvan, että sarjaa ei olla enää innokkaita julkaisemaan, koska menekki oli niin huono. Anteeksi suorasanaisuuteni, mutta mielestäni julkaisujenne huono laatu vaikutti menekkiin merkitsevästi, jopa enemmän kuin mielenkiinto sarjaa kohtaan. Sillä vaikka painolaatu oli ensiluokkaista, niin käännöksissä oli muistaakseni naurettavia virheitä, ja jotkut luvut toistuivat sekalaisesti, mikä teki lukemisen mahdottomaksi. Toivoisin kovasti että uudelleenlämmitätte Kekkaishin. Eikä alusta alkaen uusi painoskaan varmaan olisi huono juttu, ettehän sitä montaa pokkaria ehtineet suomeksi julkaistakaan?

  Kiitokset vastauksesta.

  ((Hei! On aivan totta, että tekemämme virheet varmasti vaikuttivat Kekkaishin ja muiden samaan aikaan aloitettujen sarjojen suosioon. Sen vuoksi ainut tapa näiden sarjojen jatkamiseen olisi niiden julkaiseminen alusta uudella, laadukkaalla formaatilla (ja esim. käännös suoraan japanista suomeen). Tämä on vaihtoehto, jota olemme miettineet ja mietimme edelleen, mutta valitettavasti se ei ole juuri tällä hetkellä ajankohtaista. Toivon kuitenkin itsekin, että jossain vaiheessa pystymme näin toimimaan kaikkien v. 2008 aloitettujen sarjojen kanssa! -SAANA))

  Posted by Hana-chan | 10/04/2014, 17:49
 101. Olen ostanut kaikki julkaisemanne Mirai nikit ja olen ptänyt siitä! Mahtava julkaisu. Minulla olisi pari toivetta, mitä haluaisin Suomi painoksina: Fairy tail, Rozen maiden, Kimi ni todoke ja Ouran highschool hostclub. Haluan kiittää myös muista hyvistä sarjoista joita olette julkaisseet ja joiden painolaatu on todella hyvää! Olen nauttinut lukea esim Mirai nikkiä perjantai iltaisin ja syödä herkkuja ;) Toivoisin, että edes fairy tail julkaistaisiin suomeksi, koska rakastan sitä sarjaa. Kiitos Ivrea ihanista lukuelämyksistä! Toivottavasti painolaatu pysyy yhtä hyvänä, kuin nyt :)

  ((Heippa! Suuri kiitos sekä palautteestasi että sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Pandachan :3 | 11/04/2014, 20:29
 102. Kiitos vastauksesta! Vanhimmissa hyllyni julkaisuissa ei ole vielä suojamuovia päällä, ovat 2011-2013 julkaistuja, mutta en löytänyt nopealla selailulla uusimmistakaan yhtään japanilaista merkkiä (jos ei lasketa fontteja, jotka jossain määrin muistuttavat tyyliltään japanilaista kirjoitusta, mikä on ihan kiva). Puhun nyt siis yksiosaisista mangoista, julkaisemianne sarjoja en vielä omista :) mutta kuten sanoin, kyllä tuohonkin ilmaisutapaan tottuu.

  Ja sarjojannekin saattaa ilmestyä hyllyyni pian! Deadman Wonderland kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta. Ja minäkin kannatan Ouran Highscool Hostclubin julkaisua !! Katsoin sitä joskus animena, ja oli hyvin koukuttava ^.^

  ((Heippa taas! Uudemmista sarjoista ainakin Mirai Nikistä löytyy myös japaninkielisiä ääniefektejä. Suosittelen tutustumaan tähän sarjaan, jos genre kiinnostaa laisinkaan, se on nimittäin todella hyvä!

  Kiitos myös sarjaehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by Kis | 13/04/2014, 21:06
 103. Heips…

  kyselisin tällaista, että onko teillä mahdollisesti joitain rajoitteita koskien tiettyjä japanilaisia kustantamoja(kuten Verticalilla) ja niiden sarjoja? Meinaan, että kun Suomessa Sangatsu/Punis on pitkälti hoitanut Shueishan(= Shonen Jumpin)sarjojen kääntämisen, niin onko teillä lupaa silloin kääntää esim ed. main. KuroBasua? Ja jos rajoitteita on, niin ihan itsennekin vuoksi, voisitte kai laittaa niistä kissankokoisilla kirjaimilla ilmoituksen niin samojen sarjojen lukuisat ehdotukset ja niiden lukemisiin vaadittu aika lyhenisi radikaalisti.

  Mutta…hyvää Pääsiäistä kuitenkin siihenkin suuntaan…

  ((Heippa, ja pahoittelut, että vastauksessa vierähti muutama päivä. Mitään julkaisijakohtaisia rajoitteita meillä ei tosiaan ole, ja ennen pitkää tulemme julkaisemaan Suomessa nimikkeitä suurimmalta osalta japanilaisia julkaisijoita. Ivrealla on jo yhteistyötä kaikkien kanssa muilla markkina-alueilla, joten sopimusten tekeminen ei ole ongelma. Kuitenkin suurin osa mainitsemasi Shueishan huippusarjoista on tosiaan jo julkaistu Suomessa Sangatsun toimesta, ja ne, joita ei ole vielä julkaistu, ovat edelleen Japanissakin keskeneräisiä. Juuri tällä hetkellä haluamme itse keskittyä sarjoihin, jotka on jo saatu Japanissa päätökseen. Emme ainakaan vielä tänä vuonna halua tehdä sopimuksia sarjoista, joista emme vielä tiedä, kuinka pitkiksi ne tulevat venymään (tämä ei toki tarkoita, etteikö se olisi jossain vaiheessa mahdollista). -SAANA))

  Posted by Joonas | 17/04/2014, 16:23
 104. Nyt vähän ruusuja, kun tuosta edellisestä viestistä jäivät ne pois… Pidän siis siitä, että äänitehosteet pyritään kääntämään suomeksi, onhan julkaisu muutenkin suomenkielinen. Erityisen kovasti arvostan sitä, että äänitehosteiden fontit pyritään valitsemaan siten, että ne sopivat taiteen dynamiikkaan. Myös painojälki ja paperin laatu on ensiluokkaista.

  Uudemmissa julkaisuissa irtokannet ovat olleet mukavaa ekstraa, tekevät pokkareista autenttisemman tuntuisia. Ja pienehkö (alkuperäinen/japanilainen?) pokkarin koko on mukava. En missään nimessä kaipaa ainakaan amerikkalaisia isokokoisia pokkareita…

  Kevättä toivotellen, Hana-chan

  ((Hei! Mukava kuulla, että olet pitänyt valinnoistamme käännöstavan ja formaatin suhteen. Itsekin pidän enemmän näistä kooltaan pienemmistä julkaisuista – Japanissa tosiaan sarjat on tapana julkaista kooltaan pienemmissä pokkareissa kuin amerikkalaisten kustantajien vakiintunut koko.

  Hyvää kevättä myös sinulle, Hana-chan! -SAANA))

  Posted by Hana-chan | 18/04/2014, 16:36
 105. Onko minkälaiset mahikset et Ao no Exorcist sarjaa alettais suomentamaan joskus tulevaisuudessa?

  ((Hei! Tällä hetkellä en pysty lupaamaan mitään juuri tästä sarjasta, mutta sen säännöllinen toivominen on kyllä huomioitu. -SAANA))

  Posted by Jenni Mäntylä | 25/04/2014, 18:14
 106. Onko julkaisujanne tulossa myyntiin myös coneihin? Esimerkiksi Desucon (https://desucon.fi) ja Tracon (http://2014.tracon.fi/) ovat vetäneet varsin paljon mangustiväkeä.

  Ainakin omasta puolestani voin sanoa, että mangamyyntipöytien conitarjoukset saavat kukkaroni laulamaan hoosiannaa kerta toisensa perään. Sangatsun “kolme kympillä” ei ehkä aivan istu Ivrean hintapolitiikkaan, mutta olisiko “kaksi mangaa kympillä” mahdollista toteuttaa?

  Coneissa Ivrea voisi saada paitsi lisänäkyvyyttä myös suoraa palautetta ja sarjatoiveita lukijoilta.

  ((Hei! Julkaisujamme on aiemmin ollut saatavilla coneissa Fantasiapelien myyntipöydältä. Omaa myyntipistettä Ivrealla ei ainakaan vielä tämän kesän coneihin ole suunnitteilla. -SAANA))

  Posted by Joku | 06/05/2014, 11:49
 107. Kävipä mielessäni kysyä: onko Ivrealla harkittu ns. light novelien kuten Sword Art Onlinen julkaisua?

  ((Hei! Ainakaan tällä hetkellä emme suunnittele light novelien julkaisemista. Ei pidä kuitenkaan koskaan sanoa “ei koskaan”. :) -SAANA))

  Posted by Grin | 11/05/2014, 21:26
 108. Hei, Ivrea!
  Kiitos oikein paljon Mirai Nikkin kolmannesta osasta. Teksti käännetty erinomaisesti, mutta joidenkin sivujen halki kulkee musta juova, pystysuuntaisesti. Tämä ei niinkään vaivaa minua, mutta ajattelin kuitenkin ilmoittaa asiasta.

  Käänös toivomuksia olisi:
  – Love Hina
  – Ao no exorcist
  – Ouran high school host club
  – Fairytail
  – Kuroko no basket
  – Kimagure Orange Road

  Kiitos vielä ja hyvää kevättä koko toimitukselle! :D

  ((Hei! Kiva kuulla, että Mirai Nikin kolmososan käännös on ollut mielestäsi onnistunut. Harmi, jos ostamassasi kappaleessa on kuitenkin ollut jotain vikaa. Viallisen tuotteen voi toki aina palauttaa liikkeeseen, josta olet sen ostanut – sinun pitäisi saada korvaava kappale kyllä tilalle. Kiitos, että ilmoitit asiasta.

  Kiitos myös toiveista, ja hauskaa kevättä sinullekin! -SAANA))

  Posted by Love | 14/05/2014, 10:05
 109. Hei Ivrean poppoo!
  Kiitos oikein paljon julkaisuistanne ja myös niistä tulevista!

  Käännös ehdotuksena olisi Love Hina. Sarja on moneltakin kantilta hauska ja hyvin toteutettu. Vetoaa laajaan yleisöön. Täynnä juonen käänteitä ja romantiikkaa. Kaunis piirtojälki.
  Mikä mahdollisuus on, että suomennetaan?

  Kiitos ja oikein kaunista ja hauskaa kesää koko toimitukselle!

  ((Hei! Kiitos itsellesi palautteesta sekä sarjatoiveesta perusteluineen. En pysty valitettavasti näin suorilta antamaan mitään arviota siitä, miten suurella todennäköisyydellä otamme sarjan suomennettavaksi. Valintoihin vaikuttaa aina niin moni asia – mutta toki nämä lukijoiden toiveet ovat aivan kärkipäässä niitä!

  Hauskaa kesää sinullekin! -SAANA))

  Posted by hilputi | 14/05/2014, 12:12
 110. Hei Ivrean väki !

  Tässä muutama käännöstoive:

  Bakuman
  (manga, joka kertoo mangan tekemisestä, todella mielenkiintoinen!)

  Kimi ni Todoke (shoujo/romanssi/komedia manga)

  ((Kiitos ehdotuksista! -SAANA))

  Kiitos vielä Deadman Wonderlandin tulevasta julkaisemisesta ja hyvää kesää koko toimitukselle ! (:

  Posted by pockyfugu | 20/05/2014, 22:37
 111. Moi!!

  Kiitos siitä kun aloitte julkaista Mirai Nikkiä. Olen ollut siitä tosi innoissani ja olen pitänyt kovasti. Madoka Magica oli myös kivaa luettavaa :)

  Olisi myös muutama sarjaehdotus:
  – Ao No Exorcist
  – Nisekoi
  – School Rumble
  – Fairy Tail
  – Watamote
  – Karneval

  Ja kiitos vielä kerran Mirai Nikkistä!! Hyvää kesää! :D

  ((Moi! Kiva kuulla, että olet pitänyt uutuussarjoista! Toivottavasti myös tulevat julkaisumme ovat mieleesi. Kiitokset myös sarjaehdotuksista ja hyvää kesää sinullekin! -SAANA))

  Posted by Oribia | 04/06/2014, 13:26
 112. Heipparallaa!
  Kiitos taas kerran hienosta Mirai Nikkin käännöksestä! Ainoa huomautettava asia on muutama kirjoitusvirhe ja pari ylimääräistä kirjainta sanassa. Muuten käännös on onnistunut. Kohdassa, jossa Yuno piirtelee hiekkaan, oleva “kuole” teksti varsinkin on mainio. Teksti sopii siihen, eikä alkuperäistä tekstiä ole vain korvattu tavallisilla kirjaimilla. Kiitokset kääntäjälle ja kaikille muille!

  Sarjaehdotuksia olisi muutama:
  Ao no exorcism
  Fairy tail
  Love Hina
  Kimagure Orange Road
  Ouran high school host club
  Rurouni Kenshin
  Sakura Hime
  xxxHolic
  Air Gear
  Godchild
  Blackbird
  Hakushaku to Yousei

  Kiitos ja kumarrus!

  ((Hei! Ikävä kuulla, jos lopulliseen versioon oli onnistunut eksymään kirjoitusvirheitä. Kaikki julkaisumme oikoluetetaan erikseen oikolukijalla ennen painoon menoa, mutta inhimillisiä virheitähän toki sattuu jokaiselle. Kiitos kuitenkin, että kerroit asiasta, täytyy yrittää olla jatkossa entistäkin tarkempi. :) Mukavaa kuitenkin, jos käännös oli yleisesti ottaen mielestäsi hyvä.

  Kiitokset myös sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Yuno | 13/06/2014, 17:05
 113. Hei!
  On todella hienoa, että Suomessakin julkaistaan sarjoja jotka oikeasti kiinnostavat! Kiitän kovasti että tartuitte mm. PMMM:ään ja Mirai Nikkiin! Mirai Nikkikin on hankala saada englanniksi joten :S. Täällä on jo aiemminkin toivottu joten ehkä siitä tulee todennäköisempää jos toivon minäkin eli Higurashi: When They Cry olisi loistava saada Suomeen. Samalla se olisi vähän aikuisempaan makuun ja kirjat voisi julkaista kalliimmissa paksuissa julkaisuissa tai sitten puolittaa (sarja kuitenkin pitenisi huomattavasti :S)

  Myös se, että onko todennäköistä julkaistaanko sarjaa? Olen sarjan nähnyt ja omistan yhden englanninkielisen mangankin ja haluaisin kerätä lisää. Mutta jos julkaisette sitä suomeksi, niin odotan siihen!

  Kiitos kovasti laadukkaista julkaisuista!

  ((Hei! Kiva kuulla, että valitsemamme sarjat ovat olleet mielenkiintoisia!

  En valitettavasti pysty näin suorilta vastaamaan kysymyksiin minkään yksittäisen sarjan julkaisemismahdollisuuksista. Julkaiseminen riippuu niin monesta asiasta! Siksi tiedotammekin tulevista sarjoista vasta sitten, kun on varmaa, että ne tullaan julkaisemaan. Yksi suuri tekijä toki on se, kuinka paljon lukijat ovat sarjaa toivoneet, ja Higurashia on ainakin toivottu todella paljon. :) -SAANA))

  Posted by Todomppa | 14/06/2014, 01:09
 114. Hei vain, kiitoksia tähän mennessä mainioista käännösvalinnoista. Minulla oli yksi toive listan jatkoksi, nimittäin Hitoshi Ashinanon “Yokohama Kaidashi Kikō”. Science fiction -teemaista slice of life -rentoilua!

  ((Kiitos ehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by Atte | 14/06/2014, 20:52
 115. Hei!

  Milloin taas tulossa uusia mangoja?

  Olisi kiva jos julkaisisitte jonkun romattisen mangan joka on enemmän kuin yksi osainen.

  ((Heippa! Pystyt seuraamaan tulevia julkaisuja nettisivujemme etusivulta löytyvästä palkista otsikolla “seuraavat julkaisut”. Tämän kuun uutuuksista ilmestymättä ovat vielä Rakastajat henkeen ja vereen 1 sekä Madoka Magica 3. Tuo Rakastajat henkeen ja vereen on muuten kaksiosainen shojo, toivottavasti pidä siitä! -SAANA))

  Posted by marika | 15/06/2014, 11:59
 116. Hei! :)
  Haluaisin ensinnäkin kiittää uusista julkaisuistanne, olen ostanut melkein kaikki.(muutama yksiosainen on ostamatta, mutta aion ostaa ne vielä jossain vaiheessa)

  Oon koukussa puella magi madoka magikaan! Odotan innolla sen 3 osaa. En olisi varmaan koskaan aloittanut kyseistä sarjaa, joten kiitos että suomensitte sen! :)

  Sitten vielä muutama sarjatoive.
  -Tonari no kaibutsu-kun
  -Say i love you
  -Dengeki Daisy
  -Kimi ni todoke
  -Ao haru ride

  Joku vähän pidempi shoujo sarja olis kiva. Niitä kun ei hirveesti suomennella. Kiitos vielä kerran ja jatkakaa samaa rataa! :)

  ((Heippa! Kiva kuulla, että olet pitänyt uusista julkaisuistamme! Kiitos myös sarjaehdotuksista. Nythän olemme julkaisemassa 2-osaisen shojo-sarjan nimeltä Rakastajat henkeen ja vereen. Ensimmäinen osa ilmestyy tänä kesänä. -SAANA))

  Posted by Miki | 16/06/2014, 16:27
 117. Tiedän ettäSailor monia ei ole kustannettu suomenkielisenä versiona mutta tiedän että on olemassa englannin kielinen versio jota myydään Suomessa. Ainoa paikka josta olen löytänyt on Fantasia pelit kauppa mutta mietin onko olemassa muita paikkoja? Tiedän että te ette näitä kustanna mutta ajattelin kysyä vain kun te tällä alalla olette niin jos tietäisitte jotain. :)

  P.s Jatkuuko “Olipa kerran..me”?

  ((Heippa! En osaa suorilta sanoa varmasti, mistä kaupoista voit löytää Sailor Moonia. Epäilen, että sitä löytyy muutakin englanninkielistä mangaa myyvistä isoista kirjakaupoista ja sarjakuvaliikkeistä. Kannattaa varmaan selailla kauppojen nettisivuja (esim. Akateeminen/Stockmann) tai soittaa suoraan lähimpään kirjakauppaan ja kysyä asiasta. Fantasiapeleillähän on myös nettikauppa, joten ehkä voit tilata sarjaa sieltä, mikäli et löydä sitä muualta.

  Vanhempien sarjojemme tulevaisuus ei ole tällä hetkellä selvää. On mahdollista, että aloitamme niiden julkaisun alusta, jotta ne vastaisivat paremmin nykyistä hinta- ja laatutasoamme. Ilmoittelemme kyllä asiasta, kunhan teemme päätöksiä sarjojen kohtalosta! Ymmärrän, että olisi toki kiva, että sarjojen ystävät saisivat kerättyä ne loppuun saakka. -SAANA))

  Posted by Sanja | 16/06/2014, 21:24
 118. Heipparallaa!
  Haluaisin tietää, että koska aiotte julkaista Deadman Wonderlandin ensimmäisen osan? Ilmestymis kuuksi on ilmoitettu kesäkuu, mutta katsoin Tokio.fi sivuilta ja huomasin, että ilmestymis ajankohdaksi on merkitty elokuu. Kumpaa näistä nyt pitäisi uskoa? Jos olette siirtäneet ilmestymisajankohtaa niin miksi?

  Tahtoisin tietää! Odotan sitä nimittäin innolla!

  ((Heippa! Deadman Wonderlandin julkaisupäivänmäärän kanssa tapahtui meidän osaltamme inhimillinen vahinko. Julkaisu oli alunperinkin ajateltu elokuulle, mutta tiedotteeseen (joka julkaistiin samanlaisena sekä FB:ssä että nettisivuilla) oli päässyt lipsahtamaan virheellisesti kesäkuu. Huomasimme tämän vasta hiljattain, ja olemme sen jälkeen korjanneet tiedon nettisivuille ja Facebookiin. Pahoittelut, jos tästä on aiheutunut mielipahaa. -SAANA))

  Posted by Dead | 21/06/2014, 20:45
 119. Täytyy kyllä tunnustaa teille Ivrean tiimille, että teette jatkuvasti hyvää tulosta mangan julkaisujen ja pokkarin laadun suhteen! :) Tällaisia mangapokkareitten pitäisi ollakin, ja muissa firmoissa voisi ottaa teistä paljon mallia. ^^

  Mutta, asiaan: Kai te olette tulossa tämän vuoden AnimexonXI Kuopioon myymään tuotteitanne?

  Sitten ehdottaisin muutamahkoja sarjoja, joita julkaisisitte suomeksi mangana:

  -13th Boy
  -Absolute Boyfriend
  -Arata the Legend
  -Dragonar Academy

  Kiitos! :)

  ((Heippa! Kiitos palautteesta, kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen julkaisujemme laatuun. Emme toistaiseksi aio kiertää itse coneja, mutta mangaamme on yleensä ollut saatavilla ainakin Fantasiapelien tiskiltä (Desuconissa heillä oli ainakin hyvä valikoima mukana).

  Kiitos myös sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Yokote | 22/06/2014, 21:29
 120. Moikka Ivrea.

  Kiitos paljon kun julkaisitte Madokan suomeksi. Superia :)
  Oletteko aikeissa julkaista muut Puella Magi-mangat suomeksi? Erityisesti Madokan Different Storyn?

  ((Heippa! En pysty vastaamaan kysymykseesi juuri tuota Different Storya koskien, mutta hyvin todennäköisesti tulemme julkaisemaan ainakin jotain muuta Puella Magi -sarjaa Madoka Magican lisäksi. :) -SAANA))

  Posted by Huikka | 22/06/2014, 23:14
 121. Hei, saapuvatko manganne muita kauppoja aiemmin Fantasiapeleihin? Olen odotellut Rakastajat henkeen ja vereen -mangan ensimmäistä osaa pikku hiljaa saapuvaksi kauppoihin, mutta vielä maanantaina en ainakaan löytänyt sitä lähikauppani hyllyiltä. Katselin samaa mangaa Fantasiapelien nettisivuilta, ja siellä luki sen saapuneen heille jo pari päivää ennen juhannusta. Etusivullannekaan ei ole ollut mainintaa sen saapumisesta, joten voiko se todella olla jo Fantasiapeleillä, ja jos on, miksi sitä ei saa yhtä nopeasti muihin kauppoihin? Ihmetyttää! Kiitos vastauksesta :)

  ((Heippa! Sarjamme tosiaan ilmestyvät Helsingin Fantasiapelien hyllyihin hieman muita liikkeitä aiemmin, koska he pystyvät laittamaan ne myyntiin välittömästi niiden saavuttua maahan (koska nimikkeillämme ei ole tarkkoja julkaisupäivänmääriä, ei mitään tiettyä päivää tarvitse jäädä odottelemaan). Pokkareilla usein menee muutamia päiviä ehtiä isompien ketjujen hyllyihin ihan byrokraattisista syistä. Ilmoitamme julkaisujen ilmestymisestä kuitenkin yleensä vasta sitten, kun ne ovat saatavissa ihan kaikkialla maassa. Tällä tavoin yritämme välttää väärinkäsityksiä, eikä kukaan joudu poistumaan pettyneenä lähikaupastaan, jos uutuus ei ole vielä sinne saakka ehtinyt. -SAANA))

  Posted by KIS | 25/06/2014, 21:19
 122. Miksi Rakastajat henkeen ja vereen on yhtäkkiä hinnaltaan 6,95 € aiemman 6,50 sijaan? Huomasin, että Bloody Kiss tulee olemaan saman hintainen. Onko tämä jatkossa kaikkien uusien nimikkeiden hinta, vai olivatko nämä kaksi tuotannoltaan jotenkin muita kalliimpia? Hinta ei ole vieläkään päätähuimaava, mutta on outoa että muutos tuli kesken vuoden ja ilman mitään selityksiä.

  Aiempaan (vielä vastaamattomaan) kysymykseeni liittyen huomasin hieman aiemmista julkaisuista, että teillä lienee jokin sopimus Helsingin Fantasiapelien kanssa, että kirjat ovat siellä myynnissä ennen kuin tulevat “kaikkialle”. Mutta siellä netissä tuon nimikkeen hinta oli 6,50 €, joten siksikin tuli yllätyksenä tämä hinnanmuutos.

  ((Hei! Päätämme jokaisen sarjan hinnan tapauskohtaisesti (siihen vaikuttavat mm. tuotantokustannukset sekä myyntiodotukset), mutta kaikki sarjat, jotka ovat alkaneet 6,50 € hintaisena tulevat myös jatkossa pysymään sellaisina. Tuo 6,95 € hinta ei siis välttämättä tule olemaan jokaisen tulevan julkaisumme hinta, mutta osa uusista sarjoista ja yksiosaisista julkaisuista tulee olemaan sen hintaisia.

  Meillä ei ole varsinaista sopimusta Helsingin Fantasiapelien kanssa aiheesta, mutta koska he pystyvät laittamaan kirjat myyntiin välittömästi saatuaan ne itselleen, he saavat toki myös näin toimia. Siihen en osaa kommentoida, miksi Rakastajat henkeen ja vereen maksaa heillä vain 6,50 €. -SAANA))

  Posted by KIS | 27/06/2014, 06:45
 123. Veitsi kukkasen kupeella –opusta selaillessa tuli mieleen pieni parannusehdotus. Vaikka itse julkaisu onkin laadukas, sen takakansiteksti muistuttaa ehkä liikaakin juonitiivistelmää. Yleensä takakansitekstin tarkoitus on herättää satunnaisen selailijan kiinnostus kertomalla teoksen sisällöstä yleisesti, ei selostaa tarinaa yksityiskohtaisesti. Veitsi kukkasen kupeella –mangan takakansiteksti sen sijaan on turhankin tyhjentävä, sillä se paljastaa jo varsin monta juonenkäännettä heti alkuun. Toivonkin että voisitte tulevissa julkaisuissanne välttää turhia spoilereita.

  Kiitos kuitenkin muuten laadukkaasti kustannetuista ja mielenkiintoisista sarjoistanne!

  ((Heippa! Kiitos palautteesta. Nyt kun mietin asiaa, olet kyllä aivan oikeassa tuon mainitsemasi takakansitekstin osalta. Täytyykin yrittää jatkossa kiinnittää tähän mahdollisuuksien mukaan huomiota. Mukava kuitenkin kuulla, että olet ollut muilta osin tyytyväinen julkaisuihimme! -SAANA))

  Posted by Eräs | 01/07/2014, 19:54
 124. Hei,

  Olisiko mahdollista että alkaisitte suomentaa Shingeki no kyojinia eli attack on titan? (kunhan ette suomentaisi nimeä)
  Sarja on tällä hetkellä Japanin suosituimpien mangojen kärjessä sekä sille löytyisi Suomesta paljon ostajia!
  Olisi ihanaa jos alkaisitte suomentaa kyseistä mangaa. :3

  ((Hei! En pysty vastaamaan mitään tiettyjen sarjojen osalta, koska julkaisemamme nimikkeet ovat salaisuuksia niin pitkään, kunnes julkistamme ne virallisesti. Sarjaa on kyllä toivottu meiltä todella paljon! Sen kanssa on kuitenkin huomioitava myös korkeat lisenssimaksut sekä Suomen markkinoiden koko. -SAANA))

  Posted by Jiyuu | 03/07/2014, 20:10
 125. Hei!
  Ensinnäkin, paljon kiitoksia Mirai Nikkin ja Puella Magi Madoka Magikan suomentamisesta! On todella kiva päästä lukemaan lempisarjoja omalla äidinkielellä. :) Odotan innolla myös Deadman Wonderlandin julkaisua.
  Sitten minulla olisi muutamia sarjaehdotuksia:
  -Katekyo Hitman Reborn
  -D. Gray-man
  -Ao no Exorcist
  Olisi erittäin mukavaa jos harkitsisitte näiden sarjojen suomentamista. C:

  Vielä kerran kiitos julkaisuistanne ja jatkakaa samaan malliin!

  ((Hei! Kiva kuulla, että olet pitänyt sarjoista! Kiitos myös ehdotuksista. -SAANA))

  Posted by Tunafish | 10/07/2014, 00:10
 126. Hei!Tiädettäkö onko mitään nettikauppaa mistä saisi tilattua suomennetua mangaa, Ivrean suomenettua mangaa?:)

  ((Hei! Tuotteitamme voi tilata esim. Fantasiapelien nettikaupasta osoitteesta http://www.fantasiapelit.com. -SAANA))

  Posted by Jenkki | 13/07/2014, 15:49
 127. Hei! Toivoisin vain Katekyo Hitman Reborn! – sarjan suomentamista! :D Se olisi todella hienoa. :)

  ((Kiitos ehdotuksestasi! -SAANA))

  Posted by random | 14/07/2014, 15:44
 128. Hei, halusin vain antaa teille ison plussan “Veitsi kukkasen kupeella”-mangasta! Shoujo ei yleensä ole minun juttuni, mutta tämä on paras jonka olen lukenut Kaichou wa maid-saman ja Shikabane Cherryn jälkeen!

  ((Moikka! Tosi kiva kuulla, että pidit ko. teoksesta! Toivottavasti tulevista julkaisuistammekin löytyy jotain sinua kiinnostavaa. -SAANA))

  Posted by Grin | 16/07/2014, 01:13
 129. Hei!
  Kiitoksia Madoka Magican suomentamisesta! Pidän sarjasta kovasti :)

  Ehdotukseni suomennettavaksi sarjaksi on Haikyuu!! Olisi mahtavaa päästä lukemaan kyseistä sarjaa suomeksi :)

  ((Hei! Kiitos palautteesta ja ehdotuksistasi! -SAANA))

  Posted by Piikkisika | 17/07/2014, 09:21
 130. Heippa Ivrea!
  Kiitos taas jälleen kerran Mirai Nikkistä! Huomaa kyllä, miten kääntäjä on kehittynyt käännöksissä. Teksti alkaa olla sulavampaa ja joustavaa ja sitä on helppo lukea. Kiitos! :D
  Käännösehdotuksia olisi:
  D.Gray- man
  Love Hina
  D.N.Angel
  BlackBird
  Kimagure Orange Road
  Ouran high school host club
  Rurouni Kenshin
  Sakura Hime
  xxxHolic
  Air Gear
  Godchild
  Hakushaku to Yousei

  ((Moikka! Kiva kuulla, että olet pitänyt käännöksestä. Välitän terveiset kääntäjälle. :) Kiitos myös ehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Crazy | 24/07/2014, 22:15
 131. Moi! Kyselisin vaan, että onko teillä suunnitelmissa julkaista lisää Hina Sakuradan töitä?

  ((Moikka! En pysty varmuudella sanomaan yksittäisistä sarjoista tai tiettyjen tekijöiden töistä ennen uusien nimikkeiden julkistamista, mutta en näe mitään syytä, miksei uutuuksien joukossa voisi tulevaisuudessa olla myös Hina Sakuradaa. :) Onko sinulla jokin tietty toive hänen tuotantonsa joukosta? -SAANA))

  Posted by Myslitomaatti | 26/07/2014, 11:10
 132. Hei! Onko mitään tietoa mitä mangaa seuraavaksi julkaistaan tai onko uusia julkaisuja tarkoitus ilmottaa piakkoin?

  ((Heippa! Pahoittelut hieman viivästyneestä vastauksesta, mutta tosiaan eilen julkistimme kaksi uutta sarjaa: Blood+ sekä Madoka Magica: The Rebellion Story. -SAANA))

  Posted by Iris Rossi | 30/07/2014, 11:56
 133. Moi! Kiitos kaikista tosi hyvistä julkaisuista! Onko Bloody Kissin jälkeen tulossa syksyn aikana muuta kuin Mirai Nikkiä ja Deadman Wonderlandia? Esim. jotain tyttöjen sarjoja?

  ((Moi! Julkistimme uusia sarjoja juuri eilen (hieman kommenttisi jälkeen), tosin tällä kertaa joukossa ei ollut yksiosaisia shojo-julkaisuja. Ilmoittelemme kyllä, jos ja kun sellaisia jossain vaiheessa taas tulee. :) -SAANA))

  Posted by Miia | 01/08/2014, 12:34
 134. Hei!

  Julkaisette siis mangat mahdollisimman samannäköisesti kuin japanilaiset versiot? Jos jonkin sarjan japaniversiossa ei olisi suojakansia, laitatteko suojakannet suomiversioon? Vai onko japanilaisissa mangoissa aina suojakannet?

  Oli muuten kiva kuulla uusista sarjajulkistuksista. Madoka Magica The Rebellion Story ainakin on minulle mieleinen. Kiitos siitä! :)

  Sitten mainitsisin tässä samalla pari sarjaehdotusta. Kannattaisin Hetaliaa suomennettavaksi. Enkkuversion kansia on ärsyttävästi pelkistetty japanilaiseen versioon nähden. :( Huomasin että muutkin ovat tätä sarjaa toivoneet.
  Lisäksi ehdotan Himaruyan vähemmän tunnettua sarjaa, Chibisan Date. Sarjahan on tullut päätökseensä ja on 4-osainen. Tähän olisi kiva päästä tutustumaan, varsinkin kun en löydä sitä englanniksi oikein mistään.

  ((Hei! Tällä hetkellä tarkoituksenamme on julkaista kaikki julkaisumme suojakannellisina.

  Kiitos sarjatoiveista! Mukava myös kuulla, että uudet sarjat ovat mieleisiä. -SAANA))

  Posted by Kaisa | 04/08/2014, 16:55
 135. Hei! Voisitteko ruveta laittamaan johonkin mangoihin mukaan jonkun näköisiä julisteita :)?

  ((Heippa! Tällä hetkellä emme suunnittele julisteiden laittamista julkaisuihimme, mutta kiitos kuitenkin ehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by Iris Rossi | 05/08/2014, 12:05
 136. Hei, olisikohan teidän mahdollista alkaa suomentamaan Naoko Takeuchin Sailor Moon-mansarjaa?

  ((Moikka! En pysty vastaamaan yksittäisistä sarjoista mitään varmaa, mutta tarkkailemme kyllä jatkuvasti näitä sarjaehdotuksia uusia julkaisuja miettiessämme. -SAANA))

  Posted by Marrasade | 05/08/2014, 12:50
 137. Hei! Paljon kiitoksia hyvistä julkaisuistanne! Erityisesti yksiosaiset ja pienet sarjat ovat olleet mieleisiä. Toiveena lisää yksiosaisia mangoja sekä jos mahdollista niin muitakin Puella Magi-mangoja (kiitos jo etukäteen Puella Magi Madoka Magica: The Rebellion Storysta).

  Jatkakaa samaan malliin!:-)

  ((Hei! Kiitos paljon mukavasta palautteesta! -SAANA))

  Posted by KettuTyttö | 05/08/2014, 13:53
 138. Moikka moi Ivrean poppoo!
  Kysyisin tuosta Deadman Wonderlandistä ja Mirai Nikki 6 Luin Tokio.fin sivuilta, että molempien julkaisut on siirretty syyskuulle. Onko tässä kyseessä nettisivujen oma inhimillinen moka vai oletteko taas siirtämässä julkaisuja?

  Lämmintä loppukesää!

  ((Moikka! Deadman Wonderland 1 ja Mirai Nikki 6 tosiaan ilmestyvät syyskuussa, info on päivitetty nyt omille sivuillemmekin. Julkaisuja jouduttiin valitettavasti hieman lykkäämään aikataulullisista syistä. Tieto tästä ei ihan ennättänyt uusimpaan Anime-lehteen, joten siellä valitettavasti lukee vielä vanhaa infoa.

  Hauskaa syksyn alkua! -SAANA))

  Posted by why | 06/08/2014, 11:58
 139. Hei!
  Tahdon kiittää Ivrean väkeä koko sydämeni pohjasta! Olette nousseet tuhkasta kuin feeniks lintu konsanaan ja olen ollut todella tyytyväinen teidän kääntämiinne ja julkaisemiinne pokkareinin 100%. Kehtaan jopa sanoa teidän olevan parempia kuin Sangatsu Manga, ainakin olette käännöksissänne paljon tasokkaampia. Voisittekohan ehkä tulevaisuudessa alkaa kääntää suomeksi Sailor Moon-mangasarjaa?

  ((Heippa! Kiitos paljon palautteesta, mukava kuulla, että olet ollut uuteen laatuumme tyytyväinen. :) Yksittäisten sarjojen julkaisuun (tai julkaisemattomuuteen) en voi ottaa kantaa, mutta kuten kirjoitin aiemmallekin kysyjälle, otamme kyllä huomioon kaikki nämä nettikommentit uusia julkaisuja pohtiessa. -SAANA))

  Posted by Hannele | 06/08/2014, 13:39
 140. Olisi fantsua jos alkaisitte suomentamaan Sailor Moonia :3

  ((Kiitos toiveesta! -SAANA))

  Posted by Suzu | 06/08/2014, 13:41
 141. Hei Ivrea! Asiani koskee edellistä viestiäni, joka koskee Deadman Wonderlandin ja seuraavan Mirai Nikkiä. Olen lähettänyt viestin viikko sitten, mutta ette ole ilmoittanut mitään, vaikka yleensä vastaatte parissa päivässä. Toivoisin vastausta; milloin aiotte julkaista Deadman Wonderlandin ja Mirai Nikki 6:n?

  ((Heippa! Vastasin hetki sitten viestiisi, pahoittelut tosiaan, että siinä kesti näin kauan. Olin elokuun ajan kesälomalla, enkä tuona aikana vastaillut laisinkaan näihin kysymyksiin. Nyt vastausten pitäisi taas tulla ihan normaalilla vauhdilla. :) -SAANA))

  Posted by Why II | 13/08/2014, 18:18
 142. Moi! En jaksa odottaa Deadman Wonderlandin julkaisua. ^^

  minun sarjaehdotuksia:
  Ao No Exorcist
  Durarara!!

  ((Kiitos! -SAANA))

  Posted by rin | 17/08/2014, 10:16
 143. Hei! Iso kiitos siitä, kun käännätte Deadman Wonderlandin! Tykästyin Mirai Nikkin käännökseen, ja odotan innolla DMWL’n käännöstä. Tuletteko julkaisemaan DMWL pokkareissa myös värisivut? Se olisi hienoa!
  Ja tässä vielä muutama sarja ehdotus:
  – Saint Young Men (Hikaru Nakamura)
  – Kingdom (Yasuhisa Hara)
  – Uchuu Kyoudai (Chuuya Koyama)
  – Hajime no Ippo (George Morikawa)
  – Beelzebub (Ryuuhei Tamura)

  ((Heippa! Kuten aiemmissakin julkaisuissamme (esim. Mirai Nikki), myös DMWL:ssä tulee olemaan värisivuja alkuperäisteoksen mukaisesti. Kiitos sarjaehdotuksistasi! -SAANA))

  Posted by Miru-Chan | 24/08/2014, 20:00
 144. Hei.
  Tämä ei ole varsinainen kysymys mutta kysyisin voisitteko alkaa julkaista sellaisa mangaa kuin Gakuen Alice. Olen itse lukenut sen englannikisi ja pidän siitä todella paljon. Gakuen Alice on todella ihana sarja ja olen varma että tekin pitäisitte siitä.
  Toivottavasti vastaatte minulle pian :)

  ((Moikka! En pysty vastaamaan mitään yksittäisten sarjojen julkaisuun liittyen. Otamme kuitenkin huomioon kaikki meille lähetetyt toiveet, kun mietimme uusia julkaisuja. Kiitos siis toiveestasi! -SAANA))

  Posted by Umi | 03/09/2014, 19:23
 145. Heippa.
  Olisko Deadman Wonderlandin ekalle osalle tarkkaa julkaisupäivämäärää?

  ((Heippa! Valitettavasti emme anna julkaisuillemme tarkkoja julkaisupäivänmääriä. Tämä johtuu osittain siitä, että kirjojen toimitusketjussa on niin monta liikkuvaa osaa, ettemme pystyisi täysin takaamaan, että kirjat olisivat juuri tuona päivänä saatavilla maanlaajuisesti kaikissa liikkeissä. Toinen syy on se, että tällä tavoin jälleenmyyjät voivat laittaa kirjat myyntiin välittömästi ne saatuaan, eikä heidän tarvitse odottaa tiettyyn päivään saakka. Ilmoitamme esim. Facebookissa heti, kun Deadman Wonderland on saatavilla maanlaajuisesti (Helsingin Fantasiapeleihin tuotteet saapuvat usein hieman muuta maata aiemmin, joten kannattaa seurata heidänkin sivujaan, jos asut siellä suunnilla). -SAANA))

  Posted by Daiki | 06/09/2014, 15:24
 146. Hei! Milloin 6 osaa olipa kerran… me tulossa? Olin odotaa pitkää, haluan tiedä milloin.

  ((Hei! Olipa kerran… me -sarjan tulevaisuus ei ole vielä varma. Kuten muidenkin vanhojen sarjojemme (Vagabond, Mär, Kekkaishi) kohdalla, sarjan jatkaminen tarkoittaisi sitä, että julkaisisimme sen alusta saakka nykyiseen formaattiin ja esim. käännöslaatuun sopivana versiona. Tämä on harkinnassa, mutta mitään lopullista päätöstä ei ole vielä tehty. Valitettavasti tämä vastaus ei varmastikaan ole se, jota toivoit, mutta tällä hetkellä en pysty tämän tarkempaa antamaan. -SAANA))

  Posted by miia | 12/09/2014, 15:21
 147. Moi!
  Tulisko Mirai Nikkistä viel Mirai Nikki: Mosaic ja Mirai Nikki: Paradox

  ((Hei! En voi vahvistaa täällä vastauksissa mitään uusia sarjoja, ilmoitamme niistä aina erikseen nettisivuillamme ja Facebookissa. Toivomme kuitenkin, että voisimme julkaista muitakin Mirai Nikin maailmaan sijoittuvia julkaisuja jatkossa. -SAANA))

  Posted by Mirai Nikki fan | 13/09/2014, 19:54
 148. Hei!
  Nyt on taas pakko kysyä: miksi olette taas siirtäneet Deadman Wonderlandin julkaisua? Tässä sitä on odotettu jo hyvän tovin, mutta julkaisu siirtyy aina vaan eteen päin. Jaksan kyllä odottaa ei siinä mitään. Toivon kuitenkin, että tämä jää nyt viimeiseksi siirroksi.
  Kiitos kuitenkin Mirai Nikki 6:sta! Hienoa, että olette saaneet sen julkaistua

  ((Hei! Deadman Wonderlandin kanssa tuli odottamattomia aikatauluongelmia (suuret pahoittelut siitä), mutta se on nyt saapunut lopulta painosta ja on matkalla Helsinkiin. Sen pitäisi tulla myyntiin ensi viikolla. Lisää siirtoja ei siis ole luvassa! -SAANA))

  Posted by Fenix | 15/09/2014, 19:09
 149. Hei!

  Kyselisin tuosta “Bloody Kiss” mangasta, kun on kuullemma ilmestynyt….mutta kun ei tahdo löytää kyllä mistään lehtipisteestä koko mangaa? Tiedättekö miksi?

  ((Heippa! Bloody Kissin pitäisi olla saatavilla Lehtipisteistä 31.10. saakka. Se on kuitenkin ilmestynyt jo elokuun puolella (kesälomien vuoksi tiedottaminen vähän myöhästyi), joten voihan olla, että se on jostain toimipisteistä jo loppunut? Esim. Fantasiapeleistä löytyy kuitenkin koko valikoimamme, joten mikäli et löydä Bloody Kissiä kioskeilta, kannattaa suunnata joko läheiseen Fantasiapelien liikkeeseen tai sitten heidän nettikauppaansa. Toivottavasti löydät oman kappaleesi! -SAANA))

  Posted by marika | 25/09/2014, 17:29
 150. Hei!
  Kiitos kiitos kiitos viimein Deadman Wonderlandistä! Sitähän tässä nyt on odotettu kuin kuuta nousevaa<3. Käännös on selkeä ja kiitos jälleen kerran irtokansista!
  Sarjaehdotuksiakin löytyy muutama:
  Love Hina
  Fairy and Earl
  Blackbird
  Godchild
  D. Gray- man

  ((Heippa! Kiva kuulla, että julkaisu oli mieleinen. Kiitos myös sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Isot kiitokset vielä ja tsemppiä koko toimitukselle! :D:D

  Posted by Again | 03/10/2014, 11:10
 151. Kiitos, kun teette niin hyvää työtä mangajulkaisujen suhteen! Pokkareitanne on aina tosi ilo lukea.

  Minusta olisi kiva, että tulisi taas jotain tyttöjen sarjoja. Tässä on lista ehdotuksistani, jotka ovat kaikki yhden tai kahden pokkarin pituisia:

  Akuma to Duet (Yuki Fujitsuka)
  Himegimi no Tsukurikata (Asuka Izumi)
  Kanojo ni Naru Hi (Akane Ogura)
  Sakura no Himegoto (Akira Hagio)
  Boku no Hitsugi de Bansan wo (Nari Kusakawa)
  Hanakuu Otome (Murako Kinuta)
  Kimi no Kaeru Basho (Chimami Kuori)
  Oresama Kiss (Tomomi Nagae)
  Tsubakizaka Tricolor (Junko Ike)

  ((Heippa! Kiitos ehdotuksistasi! Kiva myös kuulla, että olet pitänyt aiemmista julkaisuistamme. -SAANA))

  Posted by Minttu | 06/10/2014, 18:05
 152. Terve!
  Selailin tässä Ebayta ja huomasin yllätyksekseni että jollain Ivrean haaralla on oikeudet Welcome To The NHK-sarjaan. Voisiko tätä mahdollisesti saada myös suomeksi, kun kerta jo yhdellä Ivrean ryhmällä on jo kys. sarjan lisenssi?

  ((Moikka! Espanjankielinen käännösoikeus ei valitettavasti suoraan tarkoita sitä, että sarja voitaisiin kääntää ja julkaista myös suomeksi. Kyseessähän on kuitenkin oikein hyvä sarja, joten eihän sitä tiedä, jos se vaikka saataisiinkin jossain vaiheessa myös suomenkielisille markkinoille! -SAANA))

  Posted by Jefre Akemire | 07/10/2014, 19:01
 153. Kiitos paljon alkuperäisformaatissa julkaistusta Dead Man Wonderlandista. Olin ollut aikeissa ostaa englanninkielisen sarjan pokkarit, mutta nyt siihen ei ole syytä kun Suomiversio on kaikin tavoin parempi.

  Ilmestyvien pokkarien listalle on ilmestynyt “Mirai Nikki: Mosaic” vaikka alkuperäinen sarja on vielä kesken. Mitäs tämä tarkoittaa?

  ((Hei! Kiva kuulla, että pidit Deadman Wonderlandin julkaisusta. Mitä tulee tuohon Mirai Nikki: Mosaiciin, niin se julkaistiin Japanissakin aikanaan samaan aikaan pääsarjan seitsemännen osan kanssa. Se on siis turvallista lukea, vaikka sarja olisikin vielä kesken. -SAANA))

  Posted by Azdrerios | 08/10/2014, 14:36
 154. Heissan!! Ajattelin kysyä semmosta
  asiaa että milloin tuo mär kirja 8
  tulee myyntiin ja minne ne sitten
  tulevat myyntiin yms. Montako mär
  kirjaa on jo tehty ja miten ne sitten
  ilmestyvät ja mistä niitä vois
  sitten kysyä..?? mulla on niitä
  tällä hetkellä 1-7 kirjaa joten
  olisin iloinen jos voisin saada
  jatkoa tuohon 7 eteenpäin!!

  ((Heippa! Valitettavasti Mär (sekä muut v. 2007 aloittamamme sarjat: Vagabond, Olipa kerran… me & Kekkaishi) ovat toistaiseksi määrittelemättömän mittaisella tauolla. Näiden sarjojen hinnoittelu ja formaatti eivät enää vastaa nykyisiämme, ja vähäisen lukijakiinnostuksen vuoksi niiden jatkaminen vaatisi julkaisun aloittamista alusta nykyisiä standardejamme vastaten. Toistaiseksi emme ole vielä pystyneet lyömään lukkoon näiden neljän sarjan kohtaloa eli sitä, jatkammeko niiden julkaisua vai emme. Ilmoittelemme asiasta kuitenkin heti, kun jonkinlainen lopullinen päätös tehdään. Tällä hetkellä Märiä on siis julkaistu vain tuohon seitsemänteen osaan saakka. Tämä vastaus ei valitettavasti ole varmaankaan se, mitä toivoit, mutta tämän tarkempaa tietoa en pysty tällä hetkellä antamaan. -SAANA))

  Posted by taneli | 08/10/2014, 21:31
 155. Ihanaa, että Deadman Wonderland saatiin viimeinkin julkaistua! Suuri kiitos siitä.

  Jos olette vielä julkaisemassa lyhyitä yhden tai kahden pokkarin mangoja, olisi ihastuttavaa, jos jokin Asumiko Nakamuran BL-sarjoista pääsisi julkaisuun, kuten vaikkapa Doukyuusei (ja sen jatko-osa Sotsugyousei), varsinkin kun Suomessa BL-sarjoja on melko niukasti.

  ((Moikka, kiitos paljon genre- ja sarjaehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by Jiamei | 12/10/2014, 15:35
 156. Voitaisiinko suomentaa jotain shounen ai mangaa? :)))

  Niin ja kiitos kovasti Deadman Wonderlandista (:

  ((Moikka! Välitän genretoiveesi eteenpäin! -SAANA))

  Posted by Janita | 13/10/2014, 12:41
 157. Eikö muiden DW mangassa ole tuota samaa virhettä että 3chapterin lopussa se alkaa uudestaan puolesta välistä ja 4chapteristä puuttuu alku?

  ((Heippa! Ikävä juttu, että sinulle on osunut painovirheellinen pokkari. Vika ei kuitenkaan ole onneksi koko painoksessa, mutta valitettavasti isoja painoeriä ottaessa joukkoon yleensä mahtuu muutava viallinen yksittäiskappale. Tällaisen osuessa omalle kohdalle se kannattaa palauttaa ostopaikkaan (kannattaa siis pitää kuitti tallessa!) ja pyytää uutta kappaletta tilalle. Toivottavasti saat nopeasti virheettömän kirjan, jotta pääset lukemaan tarinan oikein! -SAANA))

  Posted by Roni | 15/10/2014, 07:29
 158. Hello, Ivrean poppoo!
  Luin tulevista julkaisuista, että julkaisette Mirai Nikki Mosaicin. Onko kyseessä minkälainen opus? En ole kovin perillä asiasta? Onko kyseessä tarinasta erillinen opus ja voiko sen lukea niin, ettei se paljasta mitään tulevista pokkareista?
  Hyvää alkavaa talvea ja tsemppiä koko poppoolle! ;)

  ((Heippa! Kyseessä on päätarinaan liittyvä yksiosainen sivutarina, ja se on julkaistu Japanissakin aikanaan suunnilleen tässä vaiheessa varsinaista sarjaa (eli seitsemännen ja kahdeksannen osan välillä). Sen voi siis turvallisesti lukea! Hyvää talvaea myös sinulle! -SAANA))

  Posted by Raksi | 17/10/2014, 15:51
 159. Moi!
  Pakko saada kysyä – minkä perusteella mangat saavat hintansa? Perustuuko se jotenkin pituuteen vai mihin? Kiitos muuten hienoista mangoista, mitä on nyt julkaistu! Olisi kiva saada kauppoihin suomenkielistä shounen ai -mangaa.

  ((Heippa! Mangan hintaan vaikuttaa moni tekijä, joita ovat mm. painatuskustannukset, lisenssikustannukset, myyntivoittoprosentit yms., mutta pyrimme siihen, että kaikki julkaisumme olisivat saman hintaisia. Tällä hetkellä tuo hinta on 6,95 euroa, mutta toki jokainen halvemmalla hinnoittelulla aloitettu sarja (esim. Mirai Nikki) tullaan julkaisemaan loppuun saakka tuolla alkuperäisellä hinnoittelulla.

  Kiitos myös genretoiveesta! -SAANA))

  Posted by lastenateria | 25/10/2014, 21:18
 160. Onko toimituksen väki kuullut mainiosta “Welcome to the NHK” mangasta? Kyseessähän on hiukan vanhempi sarja joka yhdistää mainiosti sekä komediaa että vakavampia aiheita, ja se olisi hyvä lisä julkaisuihinne. Aiotteko julkaista uusia pitempiä mangoja ensi vuoden puolella, vai onko Mirai Nikissä ja Deadmanissa jo työtä?

  ((Heippa! Olemme kyllä kuulleet kyseisestä mainiosta sarjasta (se on itseasiassa omia lemppareitani). Välitän toiveen eteenpäin. Tällä hetkellä en pysty vielä sanomaan ensi vuoden sarjoista mitään, mutta ilmoittelemme kyllä netissä heti, jos jotain sarjoja ja niiden julkaisuja lyödään lukkoon. -SAANA))

  Posted by Grin | 03/11/2014, 06:35
 161. Ensiksi kiitos Deadman Wonderlandista ja Madoka Magicasta!

  DW2 takakannessa sanottiin Rebellion Storyn ensimmäisen osan olevan jo kaupoissa, mutta pidemmän tutkimuksen jälkeen tämä ei vielä näytä olevan totta joten onko julkaisupäivästä mitään tietoa? Kiitos muuten myös Rebellionin kääntämisestä ja siihen liittyen mitkä ovat mahdollisuudet Hanokagen Madoka Magica: The Different Story käännökseen?

  Loppuun pari ehdotusta. Kaksi omaa suosikkiani Spice & Wolf manga
  sekä 1-2 pokkarin pituinen Steins;Gate mangajulkaisu olisi kiva saada Suomeksi.

  En ylipäätäänkään tiedä kuinka vaikea mangojen julkaisuoikeuksia on saada, joten Ivrean muista haaroista pari ehdotusta:
  Yu Yu Hakusho
  Slayers
  ja Rurouni Kenshin ovat kaikki hyvää Shounenia jota kehtaa lukea.

  PS. Se kun lähemmäs parikymppinen mies menee S-Marketin kassalle Madoka pokkari mukanaan on miehisintä mitä voi tehdä.

  ((Heippa! Pahoittelut myöhästyneestä vastauksesta, tämä oli nyt moka täysin omalta osaltani, kun viesti meni ohi silmieni. Tässä vaiheessa tosiaan Rebellion on saapunut kaikkiin kauppoihin. Sen toimituksen kanssa on hieman ongelmia, joten se tuli poikkeuksellisesti myyntiin erikoisliikkeisiin viikkoa ennen kioskeja ja marketteja. Toivottavasti olet jo päässyt marssimaan kassalle omasi kanssa! The Different Story ei valitettavasti tällä hetkellä ole suunnitelmissamme, muut Madoka-sarjat ovat kyllä mahdollisia.

  Kiitos sarjaehdotuksistasi! -SAANA))

  Posted by Gozo | 09/11/2014, 22:54
 162. Toiveita:
  Assassination Classroom
  Black bullet
  The world god only knows

  ((Kiitos! -SAANA))

  Posted by MangaToiveita | 10/11/2014, 21:51
 163. Akame ga kill
  Sword Art Online
  Accel World
  Fairy tail
  Nisekoi
  Love, Chunibyo & Other Delusions

  ((Kiitos! -SAANA))

  Posted by Toiveita | 10/11/2014, 21:57
 164. Onko MÄR kirjasta vieläkään mitään
  uutta tietoa..?? Toivoisin myös
  Fairy Tail kirjaa tänne.. Onko
  sitä tulossa tänne myyntiin.. jos
  on niin milloin..??
  Hyvää työpäivää ja hyvää viikonloppua
  teille kaikille..!!

  ((Heippa! Ei ole valitettavasti Märin kohtalosta vielä varmaa tietoa. Ilmoittelemme sivuillamme heti, kun päätöksiä tehdään. Samoin uutuussarjoistamme ilmoitamme täällä, Fairy Tail ei ainakaan toistaiseksi kuulu niihin. Hauskaa viikonloppua myös sinulle! -SAANA))

  Posted by tanja | 14/11/2014, 12:46
 165. Hellurei Ivrealaiset!
  Isot kiitokset DW:stä ja Mirai Nikkistä! Olette saaneet myös aikataulunne järjestykseen ja tällä tarkoitan sitä, että mangat ilmestyvät sinä kuuna kuin niiden pitääkin! Pisteet kotiin siitä ;)! Myös käännös on muuttunut enemmän sujuvaksi ja suuhun sopivaksi.

  Sarjaehdotuksia löytyy muutama kipale:
  GodChild
  LoveHina
  D. Gray- man
  Earl and Fairy
  BlackBird

  Kiitoksia ja hyvää itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta! :D

  ((Heippa! Kiitos palautteesta ja sarjatoiveista! Näin monen liikkuvan osan kanssa tuntuu joskus hankalalta pysyä aikatauluissa, mutta olemme tehneet parhaamme ja niin aiomme tehdä jatkossakin! Mukava myös kuulla, että olet pitänyt käännöksistä. Hauskaa joulun odotusta sinullekin! -SAANA))

  Posted by Hemuli | 04/12/2014, 08:44
 166. Moi!

  Tänään on 6.12. ja olen käynyt joka päivää k-citymarketissa mutta MN Mosaic ei löytynyt missän. Olen ollut myös Prismassa ja R- Kioskissa, ja NADA.

  So, what up?

  Sebastian.

  ((Hei! Valitettavasti Mirai Nikki Mosaic tuli Lehtipisteelle jostain syystä myyntiin vasta 9.12., ei siis 2.12., kuten alunperin ilmoitimme. Suuret pahoittelut tästä aiheutuneesta vaivasta, pyrimme siihen, ettei tällaista sekaannusta tapahdu uudelleen. Toivottavasti olet kuitenkin jo nyt löytänyt omasi! -SAANA))

  Posted by Sebastian | 06/12/2014, 22:17
 167. Hei, Ivrea!
  Tutkailin tuota julkaisulistaanne ja huomasin, että olette julkaisemassa Mirai Nikki Paradoxin. Onko kyseessä saman tyylinen opus kuin Mirai Nikki Mosaic? Kiitos myös Deadman Wonderlandin julkaisusta!

  Manga ehdituksia olisi:
  Earl and Fairy
  Elfen Lied
  Blackbird
  D. Gray- man
  Air Gear
  Black cat

  Kiitos!

  ((Heippa! Paradox on tosiaan Mosaicin tapaan varsinaisen pääsarjan eräänlainen spin-off -julkaisu. Kiitos sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Posted by just me | 07/12/2014, 21:42
 168. Hei, uutena ehdotuksena käännöstä varten: Voynich Hotel! Tätä ei ole englanniksikaan käännetty niin olisi pioneerityötä :)

  ((Kiitos ehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by nipaa | 10/12/2014, 02:29
 169. Moikka!. Miksi Madoka Magica the rebellion storyn mangasarjan ikäsuositus on yli 13-vuotiaille?. Kun ne edelliset pokkarit oli yli 12-vuotiaille. Onko The Rebellion story hurjempi kuin Puella Magi Madoka Magica?. Vai mistä tämä ikäsuositus johtuu?. Pidän sarjasta todella kovasti.

  ((Heippa! Rebellionissa ei ole juurikaan eroa pääsarjaan ikäsuosituksen kannalta, ja tämän ikäsuosituksen olisi pitänyt olla yhdenmukainen pääsarjan kanssa. Pieni moka siis kyseessä osaltamme, pahoittelut siitä. Sarjakuvien ikäsuositukset ovat tosiaan vain kustantajan näkemykseen perustuvia suosituksia, eivät esim. lakisääteisiä elokuvien ikärajoitusten tapaan. Toki suosituksia on hyvä tarkkailla etenkin, jos on ostamassa mangaa lahjaksi nuoremmalle henkilölle. -SAANA))

  Posted by Jonz8 | 11/12/2014, 15:26
 170. Hei.
  Kysymykseni koskee olipa kerran me sarjaa. Löytyykö pokkareita vielä jostain ja ilmestyykö sarja loppuun asti?
  P.S. kiitos todella paljon julkaisuistanne

  ((Heippa! Jo aiemmin julkaistut osat ovat saatavilla sarjakuvien erikoisliikkeistä (esim. Fantasiapelit). Sarjan tulevaisuudesta en osaa valitettavasti vielä sanoa, olemme harkinneet sen uudelleenjulkaisua alusta saakka, mutta tästä ei ole vielä tehty päätöstä suuntaan tai toiseen. -SAANA))

  Posted by Tomoka | 15/12/2014, 16:53
 171. Heipparallaa!
  Oletteko kääntämässä myös muita Mirai Nikkin sivutarinoita suomeksi? Tähän sanoisin oman mielipiteeni, että Mirai Nikki: Redial olisi kova sana. Oletteko harkinneet sen suomentamista? Kiitos kun hemmottelette meitä lukijoita näin laadukkailla sarjoilla ja erinomaisella käännöksellä ja painojäljellä ;).

  Oletteko kuullet Elfen Lied- mangasta? Manga on tosi hyvä ja sarjan juoni ja tarina eivät ole mielestäni niitä tavallisimpia. Pitää lukijastaan kiinni loppuun saakka.

  ((Moikka! Valitettavasti Redialille ei sen julkaisutavan vuoksi ole mahdollista saada lisenssiä Japanin ulkopuolelle. Tämän vuoksi emme tule sitä julkaisemaan.

  Kiitos myös sarjaehdotuksestasi, Elfen Liediä ovat muutkin toivoneet. Mukava myös kuulla, että olet ollut tyytyväinen julkaisuihimme! -SAANA))

  Posted by COMPE | 17/12/2014, 20:26
 172. Hei!
  Tuli tässä vaan aivan tyhjästä mieleen kysyä, että onko Ivrea Suomen kaikki työntekijät mangan ostajia/keräilijöitä? Keräätkö itse Saana mangoja? Mistä mangan keräily lähti sinulla liikenteeseen? Itse olen mangustina toiminut jo noin 9 vuotta :). Vähän epätavallinen kysymys, mutta toivottavasti vastaat.

  Ehdotuksiakin löytyy muutama kappale takataskusta:
  Elfen Lied
  Kimagure Orange Road
  +Anima
  Blackbird
  Hakushaku to yousei
  Rurouni Kenshin
  Sakura Hime
  xxxHolic

  Kiitoksia myös julkaisuistanne! ;)
  Keep Going On!

  ((Heippa! Kyllä me kaikki ivrealaiset tavalla tai toisella olemme mangaharrastajia. Itse kerään tällä hetkellä vain paria sarjaa, sekä ostan satunnaisesti vastaantulevia mielenkiintoisia julkaisuja. Ensimmäinen keräämäni sarja taisi olla jo kuopatun ComicsOne-kustantamon 2000-luvun alkupuolella julkaisema Weed. Monen muun suomalaisen tavoin minunkin harrastukseni pohjaa siis Hopeanuolen suomenkielisiin VHS-julkaisuihin. :) Tällä hetkellä luen Mari Yamazakin Thermae Romaea (Terumae Romae). -SAANA))

  Posted by hero | 18/12/2014, 13:30
 173. Terve vain tännekin.

  Olen Yokohama Kaidashi Kikou -sarjakuvan fani. Kyseistä mangaa ei ole julkaistu englanniksi eikä ymmärtääkseni muillakaan kielillä Japania lukuunottamatta ;) Joten ehdottaisin kyseistä sarjakuvaa teille käännettäväsi ja julkaistavaksi.

  Tähän mennessä teidän julkaisemistanne tuotteista suomeksi Madoka on loistavin, mutta laatu on ollut hyvä kautta linjain. Jatkakaa samaan malliin.

  -Ville

  ((Moikka! Kiva kuulla, että olet pitänyt uusista julkaisuista. Kiitos myös sarjatoiveestasi! -SAANA))

  Posted by Ville | 18/12/2014, 16:51
 174. Hei !

  Kiitos erittäin paljon Mirai Nikkin ja Deadman Wonderlandin julkaisusta. Tässä kun muutkin ovat antaneet julkaisuehdotuksia, niin kaipa tässä voisi itsekkin muutamia ilmoille heittää:
  Gantz
  Kamisama no Iutoori
  Boku dake ga Inai Machi
  Psyren
  Battle Royale

  ((Kiitos! -SAANA))

  Posted by Vanhapatu | 27/12/2014, 05:07
 175. Hei!

  Kiitos erityisesti Mirai nikkin julkaisemisesta! Olin pidemmän aikaa aikonut tutustua siihen, mutta vasta ensimmäisen osan näkeminen kaupan hyllyllä sai selailemaan ja ostamaan. Nyt pitäisi vain tilata Fantsuun sen seitsemäs osa, että uskaltaisin lukea jo ostamani kaheksannen…

  Mutta asiaan. Oletteko harkinneet tämän kyselysivun tiivistämistä tai selaamisen helpottamista jollain tavalla? Vaikkapa linkit, joilla voisi hypätä suoraan v. 2014 kysymyksiin tai jotain? Tämä on hyyvin pitkä sivu.

  Luulen, että vastausten etsimisen vaikeus alkaa näkyä samojen kysymysten toistumisessa.
  Niihin voisi ehkä vastata jo kysymysmerkkikuvan alapuolen kuvauksessa?

  Siinä voisi lukea esimerkiksi:

  “Muiden maiden julkaisut eivät vaikuta Suomessa julkaistaviin sarjoihin. Sen sijaan lisenssimaksut vaikuttavat enemmän Suomen kaltaisessa pienessä maassa. (Attack On Titan)”
  ja
  “Toistaiseksi emme ole jatkamassa vuonna 2008 alkaneita sarjojamme (Vagabond, Kekkaishi ja Olipa kerran… me) kolmesta syystä:
  1) koska ne eivät olleet suuria myyntimenestyksiä eivätkä Lehtipisteet ole halukkaita ottamaan niitä valikoimiinsa
  2) koska niiden lisenssit ovat vanhentuneet ja
  3) jos jatkoa julkaistaisiin, sarjat pitäisi meidänkin mielestämme julkaista alusta asti uudelleen nykyisten kustannus- ja laatuvaatimustemme mukaisesti.”

  Luin tässä taas näitä kysymyksiä jostain toukokuusta asti uudelleen, koska en muistanut, milloin viimeksi oli aikaa paneutua näihin.

  On erittäin kiva, että teihin saa nykyisin helpommin yhteyden! (v. 2009 verrattuna)

  ((Heippa! Kiitos paljon palautteesta niin Mirai Nikkiä että erityisesti tätä nettisivua koskien. Välitän terveisesi eteenpäin sivustosta vastaavalle henkilölle. Tuollainen FAQ-tyyppinen tiivistelmä tosiaan voisi olla kätevä. Hauskaa alkanutta vuotta! -SAANA))

  Posted by Flarona | 30/12/2014, 22:50
 176. Heippa vaan. Halusin vain tiedustella käännöksistänne. Teetetäänkö ne Ivrean sisällä vai jossain muualla, ja tehdäänkö ne suoraan japaninkielisistä julkaisuista vai kenties englanninnosten pohjalta?

  Haluaisin myös tietää, mitä kautta olisi mahdollista tarjota osaamistaan tällä alueella. (Jos sellaista tietoa nyt täällä edes viitsitte jakaa)

  ((Heippa! Käännökset tehdään ns. oman talon sisällä, ja viime vuodesta alkaen kaikki suomenkieliset julkaisumme on käännetty suoraan japanista suomeen. Meihin voi olla käännöstarjouksien (ja toki muidenkin asioiden osalta) yhteydessä esim. sähköpostitse osoitteeseen palaute@ivreasuomi.com. Juuri tällä hetkellä emme etsi uusia kääntäjiä, mutta hakemuksen voit toki halutessasi laittaa siitä huolimatta. -SAANA))

  Posted by Haaveilija | 11/01/2015, 12:25
 177. Hei! Kiitos todella hyvällatuisista julkaisuistanne. Pidän kovasti irtokansista. Kerään tällä hetkellä kaikki sarjojanne ja suosikkejani on madoka magicat, mirai nikit ja yksiosaiset sarjat. Oletteko tänä vuonna aikeissa julkaista mitään uutta? :) tässä olisi vielä pari sarjatoivetta/ehdotusta:
  Sword Art Online
  Rozen maiden
  Sakura Hime the legends of princess Sakura
  Hell Girl
  -Lucky

  ((Moikka! Julkaisuaikatauluamme voit seurata nettisivujen etusivulta. Ilmoitamme kaikista sarjauutuuksista myös Facebookissa, joten jos seuraat sivuamme, saat tiedon uutuuksista aina mahdollisimman nopeasti. Mukava kuulla, että olet pitänyt julkaisuista, ja kiitos myös sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Lucky | 23/01/2015, 17:01
 178. Jälleen muistuttelen että Suomesta löytyy edelleen Kekkaishi-faneja ;) Jos joskus päätätte jatkaa sitä niin ehdottomasti nykyisellä laadukkaalla japanilaistasoisella formaatilla! Ei voi olla kuin ylpeä että maastamme löytyy autenttisuuteen panostava julkaisija.

  Toinen, ajankohtaisempi asia: miksi ette ole aniki.fissä yritykset-palstalla? Teitä olisi kiva moikata välillä sielläkin :)

  ((Heippa! Toivottavasti Kekkaishi olisi tosiaan mahdollista julkaista alusta saakka tällä nykyisellä formaatillamme. Ilmoitamme kyllä asiasta ehdottomasti heti, kun jotain sataprosenttisen varmoja päätöksiä tehdään.

  Anikia olemme miettineet, mutta juuri tällä hetkellä aika ei riitä aivan kaikkeen. :) Täytyy katsoa, jos tulevaisuudessa aktivoituisimme sielläkin puolella. Toistaiseksi pysyttelemme siis nettisivujen, FB:n, Twitterin ja sähköpostin päässä. -SAANA))

  Posted by hana-chan | 28/01/2015, 10:31
 179. Hei!
  Aiotteko mahdollisesti julkaista Madoka Magica: The Different Storya? Ja kiitokset aikaisemmista Madoka Magica ja Mirai Nikki -julkaisuistanne!

  ((Hei! Ilmoittelemme nettisivuilla, mikäli The Different Storyn osalta tehdään jotain päätöksiä. Tällä hetkellä sen julkaiseminen ei kuitenkaan ole suunnitelmissamme. -SAANA))

  Posted by Anya | 01/02/2015, 18:49
 180. Hei!
  Paljon kiitoksia julkaisuistanne! Paradise Kiss ja Deadman Wonderland ovat aivan huippuja!
  Ajattelin tiedustella, että olisiko mahdollista julkaista ParaKissin lisäksi myös Gokinjo Monogatari? Hyviä josei-sarjoja on harvassa, ja se on ehdottomasti yksi niistä.
  Kiitos vielä. Jatkakaa samaan malliin :)

  ((Heippa! En pysty tässä suorilta vastaamaan yksittäisten sarjojen julkaisumahdollisuuksien osalta, mutta otamme kyllä kaikki toiveet huomioon, kun mietimme uusien sarjojen julkaisuja. Kiitos siis ehdotuksestasi! Mukava myös kuulla, että olet pitänyt julkaisuistamme. -SAANA))

  Posted by Ayumu | 21/02/2015, 19:46
 181. Heippa!

  Ihan vaan tiputan tähän sarjatoivomukseni:

  – Flunk Punk Rumble (Yankee-kun to Megane-chan)
  – Beelzebub
  – Iris Zero
  – Denpa Kyōshi
  – Suzuka
  – A Town Where You Live (Kimi no Iru Machi)
  – Fuuka
  – Horimiya
  – The Melancholy of Haruhi Suzumiya

  Tällaista mangaa Suomen markkinoille tarvittaisiin, jos multa kysytään. :D Noh, aina saa toivoa… XD

  Hyvää kevään odotusta sinne kaikille!

  ((Heippa! Kiitos sarjatoiveistasi, ja hyvää kevään odotusta sinullekin! -SAANA))

  Posted by KYON | 22/02/2015, 18:25
 182. Lähinnä ehdottelen mangasarjoja, joita voisi varteenotettavasti pistää korvan taakse muistiin, jos sattuisitte innostua kääntämään suomeksi. :) :

  -Kuroko no Basuke (Kuroko’s Basketball)
  -Magi (Magic of the Labyrinth,etc)
  -Kingdom Hearts koko saaga
  -Dawn of the Arcana
  -He’s my Only Vampire
  -ARISA
  -Arina Tanemuran Sakura Hime

  ((Kiitos sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Atsushi | 03/03/2015, 00:24
 183. Hei! Milloinkohan teiltä on tulossa taas uusia lyhyitä romanttisia tai komediallisia mangapokkareita? Muistattehan että kesä on erinomaista aikaa 1-2 osaisten sarjojen julkaisuun, kun lomailevilla ihmisillä on aikaa lueskella enemmän :) Toivottavasti olette jo suunnitelleet jotain, muuten voi tulla kiire!

  Julkaistavista sarjoista minulla ei ole toivetta, luotan teidän valintaanne siinä että tarina on kiinnostava, sulavasti etenevä ja melko tasokkaasti piirretty :) Hyvää kevättä kaikille.

  ((Hei ja Kiitos muistutuksesta! :) Ilmoittelemme aina uusista sarjoista täällä nettisivuilla sekä FB:n ja Twitterin puolella. -SAANA))

  Posted by Kisu | 04/03/2015, 13:30
 184. Hei!
  Olen kovasti pitänyt julkaisuinneistanne, ja laatukin on ollut hyvä.
  Mutta haluaisin ehdottaa seuraavaa sarjaa jota voisitte julkaista.
  Nimittäin Ishida Suin Tokyo Ghoul. Kyseistä sarjaahan on jo kai julkaistu Saksassa, ja olisi kiva saada tänne Suomeenkin.

  ((Hei! Kiitos sarjaehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by Hammaspesu | 11/03/2015, 07:01
 185. Hei!

  Omana sarjatoiveena olisi Higurashi no Naku Koro ni. :)

  ((Kiitos ehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by WG | 12/03/2015, 10:54
 186. Hei. Kiitoksia kaikista julkaisuistanne. Ne ovat hyvin painettuja ja käännettyjä mutta kerran olin ostanut deadman wonderland kakkosen yksi sivu keskellä kirjaa oli ollut kokonaan valkoinen. En tiedä johtuiko se painovirhesstä vai mistä mutta päätin mainita. Lopuksi olisi eräs sarja ehdotus. Hunter X Hunter. Se on saanut suosiota maailmalla ja sille löytyisi varmasti ostajia. :)

  ((Heippa! Kiitos palautteesta ja sarjatoiveesta. Ikävä kuulla, että sinulle on osunut painovirheellinen kappale. Valitettavasti niitä voi toisinaan esiintyä suurissa painoksissa, mutta tällaisessa tapauksessa kirjan myyneen kaupan tulisi hyvittää sinulle virheetön kappale ostamasi tilalle kuittia vastaan. -SAANA))

  Posted by Reina | 20/03/2015, 18:32
 187. Sarjatoiveita täältäkin päin:

  Rozen Maiden
  Higurashi no naku koro ni
  Tokyo Ghoul
  Ouran High School Host Club
  Gokinjo Monogatari

  Lisäksi toivoisin kovasti jotain Moto Hagiolta, vaikka pelkäänkin olevani tämän toiveen kanssa yksin. Kyseinen mangaka kun ei tunnu olevan hirveän tunnettu täällä länsimaissa (tai sitten lisenssejä on vain vaikea saada).

  Kiitos. :)

  ((Heippa! Kiitokset sarjatoiveista! Huomioimme toki myös nämä mangaka-kohtaiset toivomukset, joten niitäkin saa toki esittää jatkossakin. -SAANA))

  Posted by MUUMI | 23/03/2015, 00:10
 188. Sarjatoive: Trinity Seven

  ((Hei ja kiitos sarjatoiveesta! -SAANA))

  Posted by Atsushi | 25/03/2015, 02:15
 189. Hei! Kiitos, kun olette kääntäneet Puella Magi Madoka Magican ja Rebellionin! Onko suunitelmissa kääntää muita sarjaan kuuluvia mangoja kuten The Different Story, Kazumi Magica: The Innocent Malice, Oriko Magica jne? Kiitos vastauksesta ja tsemppiä teille kaikille!

  ((Heippa! Pahoittelut vastauksen viivästymisestä. Juuri tällä hetkellä emme suunnittele muiden Madoka-sarjojen julkaisua, mutta mahdottomuus tämä ei toki tulevaisuudessa ole. Ilmoittelemme uusista sarjoista sitä mukaa kuin ne varmistuvat. Hauskaa kevättä sinulle! -SAANA))

  Posted by Hämähämähäkki | 26/03/2015, 01:33
 190. Kiitoksia kiinnostavista sarjavalinnoista. Haluaisin, ehdottaa teille Shiroi majoa (Valkoinen noita), joka kertoo talvisodan sankaritarkk’ampuja Simo Häyhästä mutta vain naishahmona, olis aika jepa

  ((Kiitos ehdotuksesta! Tuo Shiroi majo tosiaan on melko mielenkiintoinen julkaisu. -SAANA))

  Posted by Anomuumi | 06/04/2015, 23:59
 191. Moikka Ivrean poppoo!

  Kiitos paljon DW.n julkaisusta! Nähtyäni animen ja sen loputtua pahasti kesken en voinut muuta kuin pakahtua ilosta nähtyäni ensimmäisen pokkarin lähimarketin hyllyssä! Vihdoinkin saan tietää miten tarinassa oikein käy! Muutenkin DW.n kautta tutustuin teidän poppooseen ja ei voi muuta kuin antaa kiitosta näin laadukkaista sarjoista sekä kirjojen ulkoasuista sekä niissä käytetystä paperista. Ammattilaisten toimintaa!

  Ja sitten olisi vielä pari sarja toivetta:

  Niinkuin moni muukin on jo toivonut niin itsekkin haluaisin, että Elfen Lied saapuisi Suomeen. Kyseisen sarjan anime jäi DW.n tapaisesti pahasti kesken ja olisi mukava saada tietää tarinan päätös. Joten jos tämä sarja olisi mahdollista saada, niin TEHKÄÄ SE!

  Ja sitten toisena sarja toiveena olisi Tokyo Ghoul. Tämä on itselle uudempi tuttavuus, jonka anime oli todella lupaava joten olisi hienoa nähdä millainen sarja mangana oikein on.

  Hyvää kevään jatkoa! :)

  ((Heippa! Onpa kiva kuulla, että tykkäsit DW:stä ja olet ilmeisesti tutustunut sitä kautta muihinkin julkaisuihimme. Tiesithän, että voit seurata meitä myös esim. Twitterin ja/tai FB:n puolella ja saada sitä kautta infoa kaikista uusista julkaisuista reaaliajassa?

  Kiitos paljon myös sarjatoiveista, otamme nämä aina huomioon uusia nimikkeitä miettiessämme. Hauskaa kevään jatkoa sinullekin! :) -SAANA))

  Posted by Korppi | 17/04/2015, 09:23
 192. Tällä kertaa yksinäinen ja ehkä aika epätodennäköisesti toteutuva toive: Genshiken jatko-osineen Genshiken Nidaime. Olis kivoja :3

  Muutenkin kaipaisin vähän vanhemmalle yleisölle suunnattuja sarjoja… seineniä, joseita. Harva kustantaja näyttää uskaltavan laajentaa kohdeyleisöään. Myös slice-of-life-genre olisi mukavaa luettavaa (Yotsuba taitaa olla ainut, jota tällä hetkellä julkaistaan Suomessa?).

  Myös anomuumin ehdottama Shiroi majo kuulostaa aikas mielenkiintoiselta. En ole ennen kuullutkaan siitä!

  Kiitän jälleen kulttuurityöstä, jota teette suomalaisen sarjakuvatarjonnan saralla!

  ((Heippa! Kiitos paljon viestistäsi ja sarja- sekä genre-ehdotuksista. Mikäli pidät Genshikenistä, voisi piakkoin ilmestyvä Steins;Gate myös kiinnostaa sinua? Suosittelen tutustumaan. :) -SAANA))

  Posted by hana-chan | 28/04/2015, 21:22
 193. Hei Ivrea!
  Kiitos paljon julkaisuistanne, varsinkin Mirai Nikkistä ja DW:stä!
  Kysyttävääkin löytyy: Luin ilmestymislistastanne, että julkaisette viimeisen Mirai Nikkin ja DW:n vasta kesäkuussa. Miksi?

  Ja vielä sarjaehdotuksia: Kuten moni muukin toivoisin, että Elfen Lied rantautuisi Suomeen. Samoin myös Tokyo Ghoul. Molemmat ovat mielenkiitoisia ja vauhdikkaita sarjoja, jotka varmaan iskisivät suomalaisiin.

  Ao no exorcism, Beelzebub, Fairy Tail ja Ouran Highschool Host Club ovat myös erittäin hyviä varteen otettavia sarjaehdokkaita. Takuulla uppoaisivat suomalaisiin.

  Tsemppiä teille ja hyvää alku kesää!

  ((Heippa! Kiitos viestistäsi ja erityisesti toki sarjaehdotuksista. Mirai Nikin ja DW:n julkaisuaikataulua on tosiaan nyt hieman hidastettu, koska tahti alkoi tuntua vähän turhan kovalta myyntejäkin ajatellen.

  Hauskaa alkukesää myös sinulle! -SAANA))

  Posted by Namae | 29/04/2015, 18:59
 194. Milloin ja mihin vuodenaikaan MÄR
  alkaa sitten tulemaan ja mikä on
  niitten ilmestymis väli ja hinta..??
  Montako kirjaa niistä sitten ilmestyy
  vuodessa…??!! Miten pitkään menee
  vielä/ odotuttaa että kirjat tulevat
  myyntiin..??!! Terveisin: – Taneli –

  ((Hei! MÄR:in ja muiden vanhojen sarjojen uudelleenjulkaiseminen (alusta saakka) ei ole tällä hetkellä työn alla, mutta lopullisesti emme ole ajatuksesta luopuneet. Mikäli näiden sarjojen (MÄR, Vagabond, Olipa kerran… me, Kekkaishi) pariin palaamme, tullaan ne tosiaan julkaisemaan alusta saakka uudella käännöksellä sekä nykyiseen formaattiimme istuvalla ulkoasulla. Jos näin käy, tulevat ne todennäköisesti noudattamaan muiden käynnissä olevien sarjojemme aikataulua, eli ilmestyisivät n. joka toinen kuukausi. Myös hinnoittelun pitäisi vastata nykyistä linjaamme. Valitettavasti mitään varmoja vastauksia en kuitenkaan voi kysymyksiisi antaa, kunnes sarjojen osalta tehdään lopullisia päätöksiä. -SAANA))

  Posted by taneli | 06/05/2015, 19:54
 195. Heissan..!!
  Kysyisin tuosta Fairy Tail sarjasta..
  Tuleeko siitä kirjat tänne vai
  minne tulevat…??! Milloin ja miten
  ne ilmestyvät ja montako kirjaa näistä sitten tulevat vuodessa..??!
  Terveisin: – Taneli –

  ((Heippa! Fairy Tail ei ole Ivrean julkistamien sarjojen joukossa, enkä ainakaan pikaisesti huomannut, että kukaan muukaan suomalainen kustantaja olisi ilmoittanut sen suomikäännöksestä. Olisitkohan sekoittanut sen johonkin toiseen sarjaan? -SAANA))

  Posted by taneli | 18/05/2015, 10:57
 196. Onko mitenkään mahdollista, että alkaisitte julkaista SpongeBob SquarePants (eli Paavo Pesusieni) sarjakuvia suomeksi?

  http://spongebob.wikia.com/wiki/SpongeBob_Comics

  ((Heippa! Ainakaan tämän vuoden puolella emme ole julkaisemassa muuta kuin japanilaista alkuperää olevia sarjakuvia. Tulevaisuus on kuitenkin vielä tämän osalta auki. -SAANA))

  Posted by Azu | 18/05/2015, 18:17
 197. Taas muutamia sarjatoiveita ;3

  Silver Nina: kertoo tytöstä, joka on puoliksi suomalainen. Anime-lehden arvostelun perusteella aika suloinen sarja. 3 pokkaria ilmestynyt (tietääkseni).

  Ja koska olen kentaurifani, niin kaksi kentauritoivetta:
  – Centaur no Nayami; Murayama Keiltä, ilmestynyt 9 pokkaria.
  – Hatarake, Kentauros!; Est Em:ltä, ilmestynyt 1 pokkari.

  Molemmat ovat genreltään slice of lifea, mutta Hatarake on mielestäni aikuisemmille lukijoille.(ja Kekkaishihan on ja pysyy toivelistalla ;3 )

  ((Heippa! Kiitos sarjaehdotuksista! Ilmoittelemme Kekkaishista (ja muista vanhoista sarjoista) heti, kun niiden osalta päätetään jotain 100 % varmuudella. -SAANA))

  Posted by hana-chan | 19/05/2015, 11:17
 198. yllätyin siitä, kuinka sujuva käännös steins;gatessa oli! ja hienosti olette korvanneet japaninkieliset ääniefektit suomenkielisillä! muut kustantajat eivät olekaan tehneet tuolla tavoin.
  ja sarjatoiveeni on se aikaisemminkin mainittu Tokyo Ghoul. on se sen verran suosittu, että myisi varmaan ihan hyvin. kannattaa takoa kun rauta on kuumaa, eikö?

  ((Heippa! Kiva kuulla, että tykkäsit Steins;Gaten käännöksestä, välitän terveiset eteenpäin kääntäjälle. :) Tuota Tokyo Ghoulia on moni ehtinytkin jo toivomaan, katsotaan, miten sen suhteen käy. Toiveet kyllä huomioidaan siinä määrin kuin se vain on mahdollista. -SAANA))

  Posted by Sprite | 24/05/2015, 00:45
 199. Moi Ivrean väki! haluaisin vain ilmoittaa, että teette aivan upeaa ja laadukasta käännöstyötä. Mulla olisi yksi sarjatoive, joka on lähellä mun sydäntä ja voitaisiin kääntää Suomeksi. Tämä sarja on Fairy tail. mä tiedän, että moni on jo ehdottanut tätä mutta mun oli nyt pakko vaan kertoa teille mielipiteeni ja voisitte kertoa tuleeko mahdollisesti joskus suomeks? Kiitos jo etukäteen! :)

  ((Moikka! Kiva kuulla, että olet tykännyt käännöksistä! Tehdään toki jatkossakin parhaamme niiden kanssa.

  Fairy Tailia ovat muutkin toivoneet, mutta valitettavasti en pysty yksittäisten sarjojen kohdalla ottamaan kantaa siihen, tullaanko ne tulevaisuudessa julkaisemaan vai ei. Ilmoittelemme aina uutuuksista vasta sitten, kun kaikki julkaisuun liittyvät asiat ja paperinpyöritykset on saatu hoidettua ja homma on varmistunut. Otamme kuitenkin kaikki toiveet huomioon uusia sarjoja miettiessämme. Kannattaa siis seurata Ivreaa esim. Facebookissa, jonne ilmoitamme aina uusimmat tiedot tulevista sarjoista. Toki kerromme niistä myös esim. täällä nettisivuilla! -SAANA))

  Posted by Antsku | 25/05/2015, 21:11
 200. En voinut uskoa silmiäni kun näin Kurisun kasvot kioskin hyllyssä. Mitä hittoa, Steins;Gate manga? Suomeksi?! Ivrea, olette vastaus rukouksiini. Aiotteko jatkaa suomalaisen mangahyllyn tason nostamista?

  ((Moikka! Kyllä vaan, tällaisella ajatuksella ollaan nyt oltu liikkeellä viime vuosina! Hauska kuulla, että tehtävässä on ainakin jossain määrin myös onnistuttu. :) -SAANA))

  Posted by Mango | 30/05/2015, 20:36
 201. Hei! Eikö Blood+ ilmesty enää joka toinen kuukausi? Kolmas osa tuli toukokuussa, mutta julkaisuaikataulussanne ei ole mitään mainintaa neljännestä osasta heinä- tai edes elokuussa.

  ((Heippa! Blood+:n ilmestymisaikataulua piti vähän rukata uusiksi, ja seuraava osa (#4) ilmestyy kauppoihin syyskuussa. Viimeinen osa on kaavailtu ilmestymään joulukuussa, eli valitettavasti tuolloinkaan ei ihan päästä alkuperäiseen aikataulutavoitteeseen, vaan osien väliin jää kolme kuukautta. -SAANA))

  Posted by VN | 17/06/2015, 18:55
 202. Katsoin teidän täältä kotisivuilta, että elokuun kohdalla näkyisi tulevan ilmeisesti 2 uutta mangasarjaa, Virgin Blood ja Uncanny Brains. Nämä siis taitavat olla seuraavia uusia sarjoja, joita alatte kääntämään?

  ((Heippa! Kyllä, kyseessä on uudet julkaisut, joista on tulossa piakkoin lisäinfoa myös Facebookiin ja nettisivuille. Pääsivät nyt lipsahtamaan kalenteriin ennen virallista julkistamista! -SAANA))

  Posted by ABC~ | 17/06/2015, 23:19
 203. Ivrea on todellakin suosikkimangakustantamoni! Pokkareidenne laatu on ihan toisella tasolla kuin joidenkin muiden. Yhtenä esimerkkinä se että kun on lukenut teidän julkaisunne ei tarvitse pestä mustetta käsistä seuraavaa puolta tuntia. Lisäksi paperi on hyvälaatuista, painojälki siistiä ja kannet oikeaa silmänruokaa.

  Kannatan – kuten monet muutkin – Higurashi No Naku Koro Nin ja Melancholy of Haruhi Suzumiyan julkaisemista. Molempien animet olivat valtavia hittejä, ja kaikki jotka tuntevat yhtään mangaa ovat ainakin kuulleet sarjoista.

  Sitten se varsinainen kysymys. Tulevatko pokkarit eri aikoihin eri myyntipisteisiin? Kävin joskus kesäkuun puolessavälissä läheisessä K-Citymarketissa enkä löytänyt Steins;Gatea hyllyiltä. Vai oliko minulla vain niin sontainen onni että joku oli napannut viimeisen ja ei oltu ehditty tuoda uusia, tai joku oli laittanut päälle jonkin toisen erehdyksissään?

  ((Heippa! Kiitos palautteesta, tosi mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen pokkareiden laatuun. Higurashia ja Haruhia on tosiaan toivottu paljon, joten pistetään peukut pystyyn ja toivotaan parasta. :) Sarjojen valintaan vaikuttaa toki moni asia (joista osaan emme voi valitettavasti itse vaikuttaa), mutta otamme aina huomioon lukijoilta saamamme palautteen ja toiveet, kun uusia sarjoja pohditaan.

  Pokkarit tulevat aina Suomessa ensimmäisenä myyntiin Helsingin Fantasiapeleihin. Kuitenkin siinä vaiheessa, kun ilmoitamme netissä jonkun nimikkeen olevan myynnissä koko Suomessa, pitäisi sen olla ilmestynyt erikoisliikkeisiin, supermarketteihin ja kioskeille. En osaa ottaa kantaa Citymarketin hyllysyvyyteen, mutta on toki mahdollista, että sinulla kävi vain huono tuuri, ja viimeinen kappale oli ostettu, eikä uutta täydennystä ollut vielä tullut tilalle. Jos näin käy jatkossa, kannattaa käydä vaikka kysäisemässä henkilökunnalta, he varmaankin osaavat sanoa, onko tuote jo ilmestynyt myyntiin vai ei. Toivottavasti olet kuitenkin jo saanut oman kappaleesi jostain hankittua! :) -SAANA))

  Posted by Carozu | 26/06/2015, 18:53
 204. Heippa! Oon tykänny kovasti Mirai Nikkistä ja DW:sta, kiitos niiden julkaisusta.

  Haluaisin ottaa kantaa Tokyo Ghoulin julkaisemiseen, sitä onkin ilmeisesti moni toivonut. Olisi mukava lukea se mangana, kun anime oli kovin tasokas.
  Sitten ehdottaisin Kuroko No Basukea(sekin animena todella loistava). Suomessa ei olla oikeen urheiluanimeja julkaistu, joten olis aivan huippu jos sitä sais joskus tulevaisuudessa lukea.

  Onko tulossa minkälaisia julkaisuja lähikuukausina?

  ((Moikka! Kiva kuulla, että olet tykännyt julkaisuistamme. :) Kiitos myös sarjatoiveista ja mielipiteestä tuota Tokyo Ghoulia koskien, se on tosiaan ollut yksi viime aikojen toivotuimmista sarjoista.

  Lähikuukausien julkaisut ovat kaikki nettisivujemme etusivulla, tässä kuussa on tulossa ulos Steins;Gate 2 ja DW 9, ensi kuussa taas Uncanny Brains -nimisen uutuuden ensimmäinen osa sekä uusi yksiosainen julkaisu.

  Hauskaa kesän jatkoa, sateesta huolimatta! -SAANA))

  Posted by CH | 08/07/2015, 00:43
 205. Heips :3
  Tällä kertaa kiinnostaisi tietää että millainen firma Irvea tarkemmin ottaen on? Olen ymmärtänyt että tämä sivusto on Ivrean suomenkielisen tuotannon sivusto. Missä muissa maissa Ivrea toimii ja mistä maasta firma on lähtöisin? Tehdäänkö muuallakin samaa (laadukasta) jälkeä irtokansineen ja värisivuineen? Eli onko tämä sama suuntaus Ivrean kaikissa pisteissä vai vain Suomessa? Entä mitä sarjoja Ivrea on muualla julkaissut ja ovatko nämä todennäköisiä julkaisuja tulevaisuudessa myös Suomessa? Voiko jossain nähdä listan kaikista Ivrean julkaisuista eri maissa?

  Kiitän vastauksista ^^

  ((Heippa! Hyviä kysymyksiä, ja tähän voisi vastata tosi pitkästikin, mutta yritän pitää nyt tiiviinä ja asiapitoisena tämän vastauksen. :)

  Ivrea toimii siis tosiaan Suomen lisäksi myös Espanjassa ja Argentiinassa. Ivrean historiasta sekä Suomeen tulosta on ollut hyvä juttu Anime-lehdessä viime vuonna (3/2014), linkkaan sen sinulle tähän, niin voit lukea aiheesta lisää: http://animelehti.fi/wordpress/wp-content/files/2014/04/anime75_nayte.jpg

  Mitä tulee noihin irtokansiin ja värisivuihin, niin itseasiassa ne ovat yleisiä valtaosassa manga-julkaisuja Amerikkaa ja Saksaa (sekä hiljattain vielä Suomea) lukuunottamatta. Myös Ivrean espanjankieliset julkaisut noudattavat tätä Japanissa tavallista formaattia.

  Ivrean Suomessa julkaisemat sarjat eivät ole riippuvaisia espanjankielisistä julkaisuista, eli voimme (toki lisensseistä riippuen) julkaista Suomessa myös muualla julkaisemattomia sarjoja. Päätämme julkaisuista maakohtaisesti, eli Suomessa julkaistavia sarjoja miettiessämme otamme ehdottomasti huomioon juuri suomalaisten lukijoiden lähettämät toivomukset. Toki sarjojen suosiosta muualla kuin Suomessa voi tehdä jotain arviota siitä, voisiko sama sarja olla kysytty myös täällä. Suomen ulkopuolisia julkaisujamme voit käydä katsomassa nettisivuiltamme osoitteesta http://editorialivrea.com/

  Toivottavasti tässä oli vastaus kaikkiin kysymyksiisi. :) Hauskaa kesän jatkoa! -SAANA))

  Posted by hana-chan | 12/07/2015, 21:15
 206. Katselin muiden maiden ivreoiden sivuja ja huomasin, että Ao Haru Ridea käännetään, ellen ole aivan väärässä. Ollaanko sitä mahdollisesti kääntämässä myös suomeksi?

  ((Heippa! Kiitos sarjaehdotuksesta!

  Suomeksi julkaisemamme sarjat eivät ole suoranaisesti yhteydessä muualla julkaisemiimme, ja tämä tarkoittaa sitä, että voimme siis julkaista suomeksi myös sellaista mangaa, mitä muualla emme ole julkaisseet, ja sitten taas toisinpäin kaikki muualla julkaisemamme ei automaattisesti tule julkaisuun Suomeen. Yritämme julkaista täällä sellaisia sarjoja, joiden uskomme olevan toivottuja nimenomaan suomalaisten lukijoiden keskuudessa, ja siksi näiden sarjatoiveiden esittäminen onkin oikein hyvä tapa edistää oman lempparisarjan rantautumista Suomeen! -SAANA))

  Posted by Venla | 21/07/2015, 15:12
 207. Hei!
  Olipa kerran me-sarjaa ei olla julkaistu vuosiin. Sarja on mahtava ja olisi sääli, jos sitä ei julkaista loppuun asti. Milloin seuraava osa on tulossa?

  -Heidi

  ((Heippa, Heidi! Vastasin taannoin samaan kysymykseen koskien toista alkuvuosien sarjaamme, MÄR:iä, ja toivottavasti et pahastu, jos kopioin tähän tuolloisen vastauksen:

  MÄR:in ja muiden vanhojen sarjojen uudelleenjulkaiseminen (alusta saakka) ei ole tällä hetkellä työn alla, mutta lopullisesti emme ole ajatuksesta luopuneet. Mikäli näiden sarjojen (MÄR, Vagabond, Olipa kerran… me, Kekkaishi) pariin palaamme, tullaan ne tosiaan julkaisemaan alusta saakka uudella käännöksellä sekä nykyiseen formaattiimme istuvalla ulkoasulla. Jos näin käy, tulevat ne todennäköisesti noudattamaan muiden käynnissä olevien sarjojemme aikataulua, eli ilmestyisivät n. joka toinen kuukausi. Myös hinnoittelun pitäisi vastata nykyistä linjaamme. Valitettavasti mitään varmoja vastauksia en kuitenkaan voi kysymyksiisi antaa, kunnes sarjojen osalta tehdään lopullisia päätöksiä. -SAANA))

  Posted by Heidi Mannila | 24/07/2015, 15:07
 208. Hei, Ivrea!
  Kiitos monin kertaisesti ja isojen halauksien kera laadukkaista mangoistanne ja ehdottoman hyvista sarjoista. Toivottavasti olette julkaisemassa lähi tulevaisuudessa lisää pidempiä sarjoja, kun nyt Mirai Nikki päättyi taannoin.

  Itse haluan ilmaista mielipiteeni ja heittää muutaman ehdotuksen sinne teidän korvan taaksenne.

  Ensimmäisenä olisi tietenkin paljon toivottu Tokyo Ghoul. Tämä sarja on niin mahtava ja jäin kaipailemaan tätä mangana, kun anime loppui ikävästi kesken. (Ja kun englantini ei ole sitä huippu laatua niin ei kiinnosta enkkupokkarit :`D)
  Toisena toivoisin Blood Ladia. Ihanaa huumoria ja persoonallinen sarja muutenkin. Ja kuten Ghoulin kanssa, anime jäi kesken.
  Sitten olisi vielä heittää sellainen kuin Elfen Lied. Tätäkin on toivottu jo jonkin aikaa. Myös minä nostan käteni pystyyn tämän sarjan suhteen.

  Siinäpä ne. Enempää en nyt äkkiseltään keksi, mutta perästä kuuluu jos jotain kaivataan! Kiitoksi vielä!

  Hyvää ja vähän kosteaa loppu kesää!

  ((Heippa! Kiitokset paljon palautteesta sekä myös perustelluista sarjatoivomuksista! Blood Lad olikin mielenkiintoinen ehdotus, ja toki myös Tokyo Ghoul sekä Elfen Lied, joita molempia on toivottu meiltä paljon.

  Tällä hetkellähän julkaisemme vielä pitkänä sarjana Deadman Wonderlandia, jonka tuorein numero on osa yhdeksän. Jos sarja kiinnostaa, niin erikoisliikkeistä löydät vielä alkupäänkin numeroita! -SAANA))

  Posted by Staz | 24/07/2015, 16:45
 209. Hola!

  Aiemman viestin vastauksen ansiosta lähdin ensimmäistä kertaa tutkimaan Ivrean espanjan sivua. Mielenkiintoisina poimintoina ja sarjatoiveina sieltä löytyivät nämä kaksi:

  – Malicious Code
  http://editorialivrea.com/ESP/maliciouscode/index.htm

  – Ikkitousen
  http://editorialivrea.com/ESP/ikkitousen/index.htm

  Toistaiseksi olen vielä vain jäänyt odottelemaan uusia käännössarjajulkistuksia… Erityiskiitos kuitenkin uudistuneesta yhteistyöstänne lehtipisteiden ja kirjastojen kanssa!

  Mukavaa loppukesää~

  ((Heippa, ja isot kiitokset sarjatoiveista ja palautteesta! Yritämme piakkoin saada Facebookiin lisätietoja tämän kuun uutuuksista. Hauskaa kesän jatkoa myös sinulle! -SAANA))

  Posted by Sria | 29/07/2015, 20:45
 210. Voisittekohan harkita alkavanne suomentaa Natsuki Takayan Hoshi wa Utau mangaa?

  ((Heippa! Kiitos sarjatoiveesta! En pysty kommentoimaan yksittäisten sarjojen julkaisutodennäköisyyksiä, mutta huomioimme nämä toiveet sarjoja päättäessämme. -SAANA))

  Posted by Marras | 01/08/2015, 20:49
 211. Kiitos vastauksestanne! Kurkkasin Ivrean Espanjalaista ja Argentiinalaista sivua, ja jotain pisti silmään:

  Haruhi Suzumiya
  http://editorialivrea.com/ESP/haruhi/index.htm
  http://editorialivrea.com/ARG/haruhi/index.htm
  Olisi loistavaa jos suomeksi saataisiin edes mangajulkaisu – alkuperäisistä romaaneista puhumattakaan! Animen perusteella voisin sanoa että tämä on yksi mielenkiintoisimmista teoksista jota on vastaan tullut. Mangan lukemista englanniksi vaikeuttaa osittain haasteellinen erikoissanasto ja enkkupokkareille tyypillinen suolainen hinta.

  ARIA ja AQUA
  http://editorialivrea.com/ESP/aria/index.htm
  Tässä sarjassa on mukava slice-of-life tunnelma. Miljöökin on mielenkiintoinen. Lisäksi Tokyopopin julkaisun keräilyä aloittaneena harmitti aikoinaan kovasti kun kustantamo sitten kaatuikin eikä sarjoja jatkettu loppuun…

  Welcome to the NHK
  http://editorialivrea.com/ESP/welcometothenhk/index.htm
  En tiedä kovin hyvin mutta luin joskus Anime-lehdestä arvostelun ks. animesta ja vaikutti varteenotettavalta.

  Ps. Koukutuin Steins;Gateen, kiitos vinkistä! Voiko tätä kautta laittaa toivetta vaihtoehtoisista pokkareista, jotka mainittiin 1-osan lopussa?

  ((Moikka! Kiitos sarjaehdotuksista! Katsotaan, jos jokin noista saapuisi jossain vaiheessa myös Suomeen. :)

  Tätä kautta voi toki laittaa toiveita ihan mistä tahansa julkaisuista (ja palautetta myös kaikista jo julkaistuista nimikkeistä sekä niiden käännöksistä yms.), joskaan tällä hetkellä en valitettavasti voi ottaa juuri nyt kantaa siihen, tuleeko jatkossa myös muita Steins;Gate-nimikkeitä. Mahdottomuus tämä ei missään nimessä ole! -SAANA))

  Posted by hana-chan | 04/08/2015, 20:42
 212. Terve Ivrean väki!

  Ensiksi:
  Kiitoksia tuhannesti mahtavista julkaisuistanne ja hetkellisistä “MITÄ? IVREA JULKAISEE TÄMÄNKIN?!?”-hetkistä. Mirai Nikki, Madokat, DMWL, Steins;Gate sekä Blood+ ovat olleet niin minun kuin ystävienikin mieleen.

  Tästä päästäänkin hyvin sarjatoiveisiin:

  Ensimmäisenä toiveenani heitän teille Nodame Cantabilen, ehkä hieman pitkähkön musiikkimangan, mutta hyvän sellaisen. Ostaisin itse varmaan enemmänkin tuota englanninkielistä julkaisua, mutta harmi kun sitä julkaissut Del Rey Manga on fuusioitunut muihin studioihin.

  Toisena toiveena jatketaan musiikkilinjalla, nimittäin vastikään animeversionsa päättänyt Shigatsu wa Kimi no Uso/Your Lie in April. Siinä jos missä saattaisi kyynel jo toinenkin vierähtää lukiessa.

  Kolmas toiveeni on Netflixissäkin mainetta niittänyt “Knights of Sidonia”. Vaikka Verticalin julkaisu kyseisestä mangasta onkin loistava ja jämäkkä ja sitä on tullut ostettuakin jo parisen vuotta, käy se lompakolle pidemmän päälle.

  Muutama vähän vähäpätöisempi julkaisu jotka saattavat myöskin löytää suomijulkaisuina tiensä hyllyyn voisivat olla kauhumangaka Junji Iton teokset, Suzuki Nakaban fantasiasarja Seven Deadly Sins sekä Yasuhiro Nightowin gangsteripaukuttelu Kekkai Sensen eli Blood Blockade Battlefront.

  Jos joku näistä iskisi Ivreaa ja sitä kautta mangahyllyämme, voitte taata, että saatte sen pienen osan rahoistamme jonka saatte ostetuista mangoista.

  – Jefre Akemire

  P.S. Käykää kattelee oheinen blogi, jonka linkin tuohon Website-kohtaan laitoin.

  ((Moikka! Kiitos viestistäsi, tosi kiva kuulla, että julkaisemamme sarjat ovat iskeneet. Toivottavasti onnistumme aiheuttamaan jatkossakin vastaavia hetkiä uutuuksia julkistaessamme! Eilen ja tänään postasimmekin vähän lisäinfoa Facebookiin loppukesän/alkusyksyn kahdesta uutuudesta, joista tuo ehkä vielä Suomessa hieman tuntematon Uncanny Brains voisi mennä hieman samaan sarjaan esim. Blood+:n kanssa.

  Isot kiitokset myös sarjatoiveistasi sekä linkistä blogiin! -SAANA))

  Posted by Jefre Akemire | 06/08/2015, 19:19
 213. Hei, miksi elo-ja syyskuussa ei julkaista deadman wonderlandia?

  ((Heippa! Deadman Wonderlandin julkaisuaikataulua piti laittaa vähän uusiksi, ja seuraava osa (10) ilmestyy lokakuussa. Loput osat tulevat sen jälkeen joka toinen kuukausi. -SAANA))

  Posted by Eero | 10/08/2015, 11:06
 214. Hei!
  Jäi epäselväksi että voiko siis ostaa esim Deadman wonderlandin aikaisempia osia vai onko niitä enää myynnissä?

  ((Hei! Esim. Fantasiapeleistä voi ostaa kaikki sarjojen aikaisempia osia. Kioskeilla ja supermarketeilla on tapana myydä aina vain uusinta osaa, mutta erikoisliikkeet usein pitävät valikoimassaan kokonaisia sarjoja. Fantasiapeleillä on myös nettikauppa, mikäli et pääse vierailemaan missään liikkeessä. -SAANA))

  Posted by Nova | 09/09/2015, 21:55
 215. Hei,
  Mahou Tsukai No Yome (The Ancient Magus’ Bride) olisi sellainen mangasaja, joka olisi kiva saada ilmestymään Suomessa

  ((Kiitos ehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by Marras | 13/09/2015, 12:00
 216. Voisittekohan harkita alkavanne suomentaa Mahou Tsukai No Yome (tunnetaan myös nimellä (The Ancient Magus’ Bride) mangasarjaa?

  ((Laitetaan mietintään! -SAANA))

  Posted by Suzu | 13/09/2015, 12:01
 217. Ihan ensin haluaisin ehdottaa paria mangaa suomennettavaksi:

  Neiti Koume (osat seitsemännestä eteenpäin, koska punainen jättiläinen lopetti keksen)
  Higurashi No Naku Koro Ni

  Ja sitten asiaan: laitoin jo sähköpostin tästä asiasta, mutta päätin laittaa täälläkin. Eli siis, minun Volume 3 sarjasta Puella Magi Madoka Magica sisältää osan 9 kahdesti, eikä ollenkaan osaa 10. Olisiko mitenkään mahdollista saada uusi kirja tämän virheellisen tilalle?

  ((Heippa! Vastasinkin sähköpostiisi eilen, toivottavasti vastaus on tullut perille. :)

  Kiitokset myös sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Jenniina | 27/09/2015, 13:30
 218. Ainiin, ehdotuksena vielä Doubtin seuraaja, Judge.

  Posted by Jenniina | 27/09/2015, 13:33
 219. Hei
  Olisin halunnut tietää milloin Blood+ 4 ja Steins Gate 3 ilmestyvät? Onko se vielä syyskuussa tai onko niiden julkaisua siirretty myöhemmäksi.
  Tiedustelen vaan kun olen kerännyt molempia sarjoja.

  ((Heippa! Jouduimme valitettavasti hieman lykkäämään näiden julkaisua suunnitellusta syyskuun loppupuolesta. Niiden pitäisi molempien tulla kauppoihin lokakuun puolivälin jälkeen, eli n. kolmen viikon sisään. Pahoittelut viivästyksestä! -SAANA))

  Posted by ABC22 | 28/09/2015, 15:04
 220. Hei. Olisiko mahdollista saada julkaistuksi Monster Musume no Iru Nichijō-sarjaa?

  ((Hei! En voi luvata mitään yksittäisten sarjojen osalta, mutta kaikki ehdotukset huomioidaan kyllä uusista julkaisuista päätettäessä. Kiitos toiveestasi! -SAANA))

  Posted by AE | 02/10/2015, 13:21
 221. Hei vaan.
  Tuli tässä mieleen sellainen kysymys: kuinka usein vuoden aikana sarjojen julkaisemispäätöksiä teette?
  Oletan että lyhyiden osalta varmaakin 4 kertaa vuoden aikana ja pidempien 1-2 kertaa?
  Tällainen mielikuva on itselle tullut tässä muutaman viime vuoden perusteella.
  Ai niin, vielä sarjojen toivojia helpottavana kysymyksenä, tuleeko jo kokonaan valmis sarja helpommin valituksi kuin vielä kesken oleva?
  Eipä tässä muuta tällä erää :)

  ((Moikka! Mitään tiettyä, ennaltapäätettyä kaavaa tai määriä meillä ei julkistamistiheydessä ole, vaikka kyllähän nuo sinun huomioimasi luvut ovat lähivuosina pitäneet aika hyvin paikkansa.

  Viime aikoina olemme pyrkineet suosimaan nimenomaan Japanissa valmiita sarjoja. Ne ovat lukijoillekin siinä mielessä kivoja keräilykohteita, että ainakin tietää varmasti, että sarja on saatu valmiiksi, eikä se tule menemään Japanissa tauolle kesken julkaisun. :) -SAANA))

  Posted by Houdin | 03/10/2015, 11:47
 222. Selasin näitä kysymyksiä ihan vaan ajan kuluksi ja huomasin tuon Monster Musume ehdotuksen josta tuli sellainen kysymys mieleen että JOS julkaisisitte kyseisen sarjan, missä sitä myytäisiin? (Sarjahan on nimettäin echhi ja jos sen uskaltaisi lähikaupan hyllyille pistää niin kohta tulisi valituksia että pikku Petteri oli kauppareissulla ruennut lukemaan asiatonta materiaalia.)

  ((Moikka! En ota vastauksessa nyt kantaa nimenomaan tuohon Monster Musumeen, mutta meiltähän on tullut aiemmin yksi sarja (Love Celeb), joka päätettiin laittaa myyntiin ainoastaan erikoisliikkeisiin, ei laisinkaan lehtipisteisiin. Tällainen julkaisutapa ei siis myöskään ole mahdottomuus. -SAANA))

  Posted by Postimies Pate | 04/10/2015, 02:22
 223. Moro!

  Sellaisen toiveen esittäisin, että mikäli joskus julkaisette Higurashin, niin tehkää se japanilaisella jaksotuksella. Eli ei mitään parhaillaan melkein 500 sivun laitoksia tyyliin Yen Press. Jos sivuja on liikaa, niin ongelmana on pokkareissa kestävyys (ja siitä seuraten myös mahd. luettavuus jos joutuu nidonnan kanssa kovinkin varomaan).

  Ymmärrän kyllä jos yhdistetyt pokkarit tulisivat halvemmaksi. Toisaalta te olette “mainostaneet” japanilaisia suojakansia, joten miksi ette myöskin käyttäisi japanilaista jaksotusta?

  Jo oikeastaan nuo teidän laadukkaat alkuperäistyyliset suojakannet ovat hyvä syy saada mahd. monta nidettä hyllyyn :D

  Ja näin lopuksi pari toivetta:

  – Umineko
  – Corpse Party

  ((Moikka! Kaikki uudemmat, suojakannelliset julkaisumme ovat noudattaneet japanilaista julkaisuformaattia, joten en näe mitään syytä, miksi tulisimme siitä poikkeamaan myöskään Higurashin kohdalla, jos sen joskus julkaisemme. :)

  Kiitos myös sarjatoiveista! -SAANA))

  Posted by WG | 07/10/2015, 23:41
 224. Voisittekohan alkaa suomenta Yuu Watasen Fushigi Yuugi Genbu Kaiden mangaa? Tai Natsuki Takayan Hoshi wa Utauta tai Liselotte to Majo no Moria?

  ((Moikka! En voi valitettavasti ottaa täällä kantaa yksittäisiin sarjoihin, koska sarjan oikeuksien hakeminen ja saaminen ovat niin monen asian summa, mutta otamme kyllä aina huomioon nämä täällä esitetyt toiveet, kun mietimme sarjauutuuksia. Kiitos siis toiveista! -SAANA))

  Posted by Suzu | 02/11/2015, 10:13
 225. koska tulee deadman wonderland 10 ja uncanny brains 2 tulee kaupoihin

  ((Moikka! Molemmat ovat ilmestymässä tämän kuun aikana. :) -SAANA))

  Posted by teemu | 13/11/2015, 15:49
 226. Onko muita steins gate-sarjoja tulossa?

  ((Hei! Nyt aivan lähiaikoina emme ole julkaisemassa muita Steins;Gate-sarjoja, mutta se on toki mahdollista tulevaisuudessa. :) -SAANA))

  Posted by Viivia | 17/11/2015, 15:14
 227. Teettekö joskus uusintapainoksia mistään kirjoista/sarjoista? Kotikaupungissani ei ole fantasiapeli-kauppaa enkä voi siten hankkia ohimenneitä kirjoja ja sarjoja ja se harmittaa. Kiitos vastauksistanne!

  ((Heippa! Oletko tutustunut esim. Fantasiapelien nettikauppaan osoitteessa http://www.fantasiapelit.com? Pystyt heidän kauttaan tilaamaan kaikkia vanhoja (ja toki myös uusia!) julkaisujamme kotiisi. :) Otamme tarvittaessa myös uusia painoksia vanhoista julkaisuista, mutta ikävä kyllä julkaisut päätyvät kioski- ja markettimyyntiin vain ensimmäisen kerran ilmestyessään. -SAANA))

  Posted by V. P. Chili | 17/11/2015, 15:31
 228. Hei Ivrea!
  Kun teillä tuota Madoka Magicaa tuli aiemmin pääsarjan kolme osaa ja Rebellionin 3 osaa, aiotteko julkaista myös muita Madoka-aiheisia manga-sarjoja, kuten esimerkiksi Madoka Magica: The Different Storyn tai Homura’s Revengen? Ja minäkin tykkäisin, jos Higurashia tulisi suomeksi.
  Muita sarjaehdotuksia:
  -Inu X Boku SS
  -Watamote (watashi ga motenai no wa dou kangaetemo omaera ga warui)
  -Sankarea
  -Shiki
  Kiitos! :)

  ((Heippa! Aivan lähitulevaisuuden julkaisuja muut Madoka-sarjat eivät ole, mutta ei ole poissuljettua, ettemmekö jossain vaiheessa julkaisisi vielä jotain Madoka-aiheista. :) Kiitos myös sarjatoiveista! -SAANA))

  Posted by Senpai | 02/12/2015, 19:29
 229. Hei, voisittekohan harkita ehkä joskus tulevaisuudessa alkavanne kääntää Immortal Rain mangaa tai Hoshi Wa Utau mangaa tai Liselotte to Majo no Mori mangaa?

  ((Hei! En pysty valitettavasti suoraan vastaamaan mitään yksittäisiä sarjoja koskevista päätöksistä, mutta huomioimme kyllä kaikki saamamme sarjatoiveet uusia julkaisuja miettiessämme. Kannattaa siis aina laittaa viestiä, jos mieleen tulee jokin sarja, jonka haluaisit saada Ivrean julkaisemana. :) -SAANA))

  Posted by Mamo-chan | 13/12/2015, 19:50
 230. Hei,
  myös minä toivon erittäin paljon Knights of Sidonia sarjaa, tai muita saman tekijän sarjoja, jotka ovat kaikki loistavia. Tai sitten ihan yleisesti, että julkaisisitte scifi-sarjoja. Kiitos teille! :)

  ((Kiitos itsellesi sarjatoiveesta! -SAANA))

  Posted by layl | 14/12/2015, 21:00
 231. Hei!

  Kiitos erittäin paljon laadukkaista manga julkaisuistanne!
  Haluaisin heittää ilmaan myös kaihoisan toiveeni, että joku joskus julkaisisi Kimagure Orange Road mangat. Uskon, että lukijoita näin hauskalle sarjalle ehdottomasti olisi :3 (On kyllä työn ja tuskan takana löytää tätä sarjaa englanniksi, niinpä suomijulkaisu olisi aivan mahtavaa!)

  ((Hei! Kiitos sarjatoiveestasi, hauskaa alkanutta vuotta! -SAANA))

  Posted by Madoka | 30/12/2015, 23:40
 232. Hei Ivrean väki!
  Minulta on nyt varmaan mennyt jotain ohi sillä julkaisuaikataulusta käy ilmi, että olette julkaisemassa sen nimisen teoksen kuin Muotiunelmia. Itsellä tämä asia kyllä mennyt aivan ohi korvien, joten viitsisittekö kertoa tyhmemmälle kenen manga on kyseessä ja minkälainen pokkari on?

  Sarjaehdotuksia olisi mm.
  Kimagure Orange Road
  Ao no Exorcist
  Ajin
  FairyTail
  Tai edes jotain Kaori Yukin tuotantoa ;)

  ((Heippa! Kyseisen pokkarin julkistaminen tosiaan tapahtui vasta viime viikon lopussa, kyseessä on Kayorun Akuma no ichigosta. Tässä teksti, jonka julkaisimme pari päivää sitten Facebookissa, toivottavasti siitä on apua. :)

  UUSI JULKAISU TULOSSA PIAN!
  Kayorun MUOTIUNELMIA (Akuma no ichigo)!
  Yksiosainen, shojo

  ***

  Pitsiä, nauhoja ja hulmuavia röyhelöitä…
  Vaatteiden ja asusteiden ompelua rakastava Ichigo myy kotisivuillaan hurmaavia luomuksiaan. Yllättäen Ichigo valitaan pukusuunnittelijaksi koulun kulttuuripäivän muotinäytökseen, ja hän saa avukseen Doujiman, koulun pelätyimmän pojan. Pian syttyy uudenlainen rakkaus…

  ***

  Tulossa HELMIKUUSSA! Hinta 6,95 EUR.

  Kiitos myös sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Just one | 20/01/2016, 10:35
 233. Hei!

  Kiitos monista hyvistä sarjoistanne! Toivoisin, että julkaisisitte joskus Yuki Shiraishin yksiosaisia pokkareita, esim. Daisuki Datta yo, Sensei… tai Nishiki-kun no Nasu ga mama.

  Myös Marina Umezawan sarjat voisivat olla hyviä.

  ((Kiitos ehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Minttu | 22/01/2016, 17:35
 234. Ettekö voisi suomentaa välillä jotain tytöille suunattuja sarjojakin, esimerkiksi Hoshi wa Utau, Liselotte to Majo no Mori tai Mahou Tsukai no Yome olisi kiva saada suomeksi käännettynä näiden yksiosaisten sijaan, jotka usein tuntuvat jäävän hömppäkategorian puolelle…

  ((Kiitos sarjatoiveistasi, laitamme shojo-sarjat harkintaan! Yksiosaisten lisäksi olemme julkaisseet 2-osaisen shojo-sarjan Rakastajat henkeen ja vereen ja hieman vanhemmista julkaisuistamme löytyy myös Ai Yazawan Paradise Kiss. -SAANA))

  Posted by Purriainen | 23/01/2016, 12:36
 235. Moi!
  Voisiko Fairy Tail mangan julkaista joskus suomeksi? Olisi kyllä ihanaa, jos niin kävisi! <3

  ((Laitetaan sarjatoive mieleen! -SAANA))

  Posted by Sofia | 23/01/2016, 22:54
 236. Yo!
  Teillä on ollut ihan hienoja käännöksiä jatkakaa samaan malliin!

  Tulin vain antamaan ehdotuksia suosiojärjestyksessä:

  Tobaku Mokushiroku Kaiji
  Air Gear
  Aku no Hana
  Kiseijuu
  Gosick
  Higurashi No Naku Koro Ni
  Ishida to Asakura
  Code Geass
  Sumomomo Momomo: Chijou Saikyou no Yome

  Näistä kaikki ovat jo päättyneitä, joten ne olisivat helppo julkaista.

  Poikkeuksena Higurasiin tulee lisää sivutarinoita sillioin tällöin ja Kajilla on jatko-osia , joista osa on jo myös päättynyt.

  Code Geassista löytyy useita eri versioita ja mangat poikkeavat paljon aslkuperäisestä animesta.

  ((Heippa! Kiitos palautteesta sekä sarjatoiveistasi! -SAANA))

  Posted by Nanomasiina | 18/02/2016, 23:59
 237. Kun kerta käänsitte Ai Yazawan Paradise Kiss mangan, niin voisitteko myös kääntää hänen Nana mangansa? Nana on Ai Yazawan suosituin ja parhain myynyt ja parhain menestynyt manga, jonka faneja löytyy myös paljon Suomesta.

  ((Hei! Kiitos viestistäsi. Nana on kuitenkin itseasiassa jo ilmestynyt Suomessa toiselta kustantamolta vuosina 2008-2011. -SAANA))

  Posted by Suzu | 06/03/2016, 16:05
 238. Moikka! Tiedättekö miistä johtuu, että Muotiunelmia ja Häntä pystyyn 2:sta en itse ole vieläkään missään nähnyt, vaikka len katsonut jo monesta kaupasta aika pitkillä välimatkoilla? Jaksan odottaa kyllä, mutta haluan vain tietää, onko niitä oikeasti tulossa kaikkialle, vai vaan joihinkin kaupunkeihin?? Kun ainakin Häntä pystyyn 1 ainakin ilmestyi…

  ((Heippa! Kiitos viestistäsi. Valitettavasti sivujemme kalenteriin oli jäänyt väärä ilmestymispäivänmäärä, molemmat saapuvat Lehtipisteisiin tänään (keskiviikkona), ja ne ovat tosiaan aiempien julkaisujemme tapaan tulossa myyntiin maanlaajuisesti. Toivottavasti löydät omasi! Ilmoittelemme kirjojen ilmestymisestä sekä Facebookissa että tällä nettisivulla. -SAANA))

  Posted by V.P. Chili | 15/03/2016, 11:48
 239. Vielä muuten kiinnostaisi tietää, että kuinka kauan yleensä pidätte yksiosaisia kirjoja myynnissä?

  ((Heippa! Kirjojen myyntiaika riippuu niiden myyjästä. Esim. R-Kioskeilla ja useimmissa supermarketeissa kirjat ovat myynnissä vain rajatun ajan, jonka voit käydä tarkastamassa Lehtipisteen omilta sivuilta (osoitteessa http://www.lehtipiste.fi/fi/kirjat/Sarjakuva-albumit/Manga/). Sieltä löydät kaikkien julkaisujen ilmestymis- ja poistumispäivät. Tämän lisäksi esim. Fantasiapelit (ja muut erikoisliikkeet) pitävät julkaisuja jatkuvasti valikoimassaan, eli heiltä voi hankkia myös jo kioskeilta poistuneita osia sekä jo vuosia sitten julkaistuja sarjoja/yksiosaisia julkaisuja. -SAANA))

  Posted by V.P. Chili | 15/03/2016, 11:53
 240. Moikka, olisi tässä pari sarjatoivetta: D.N.Angel, School Rumble, Fairy Tale, Train Train, Princess Princess+ ja Steins;Gate-oheissarjat ja -kirjat. Kiitos!

  ((Kiitos! -SAANA))

  Posted by V.P.Chili | 29/03/2016, 14:24
 241. Tässä ois multa pari manga ehotusta joista tykkäisin iha sikana:
  20 century boys ja
  Hunter x hunter mahtavaa jos jompikumpi noista saisi suomijulkaisun.
  Kruunais ainaki manga kaapin

  ((Kiitos ehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Onni | 05/04/2016, 23:16
 242. Ihanaa, että päätitte alkaa julkaista pidempää shoujasarjaa! Toivottavasti julkaisette jatkossa lisää näitä pidempiä shoujosarjoja. Näitä pidempiä shoujosarjoja saisi tulla enemmän, sillä niistä yksiosaista ei ole jäänyt oikein mitään käteen ja ne ovat usein aika keskinkertaisia, jos edes sitäkään…

  ((Kiva kuulla, että uusi sarja kiinnostaa sinua. :) -SAANA))

  Posted by MalecForever | 14/04/2016, 20:17
 243. Vihdoin ja viimeinkin pidemi shoujosarja! Oli jo aikakin, että Ivrea julkaisee jotain muutakin kuin surkeaa yksiosaista hömppää. Shoujosarjoja voisi julkaista enemmänkin, erityisesti pidempiä sarjoja eikä vain noita yksiosaisia.

  ((Moikka, yksiosaisillakin julkaisuilla on oma kannattajakuntansa, mutta tosi mukavaa, että pidempi sarja on otettu nyt näin hyvin vastaan. :) Jos sinulla on jotain tiettyjä sarjatoiveita mahdollisten muiden pidempien shojo-sarjojen suhteen, laita ihmeessä viestiä. -SAANA))

  Posted by Marras | 14/04/2016, 20:19
 244. Hei Ivrean poppoo!
  Luin juuri Anime-lehden sivuilta, että olette julkaisemassa Ao haru Riden. Aivan mahtavaa, että julkaisette kyseisen sarjan kahdestakin syystä:
  1. Suomessa on julkaistu nykyään aivan liian vähän tytöille suunnattua mangaa
  2. Animen katsoneet pääsevät lopulta selville miten lopussa käy.
  Peukutan teille ja suosittelen julkaisujanne ihan varmasti muillekin ;).

  Muutama sarjaehdotuskin olisi:
  Ao no Exorcist
  Elfen Lied
  Gintama
  Godchild
  My love story
  One Punch man
  Orange
  Vinland Saga

  Hyvää kevään jatkoa koko toimitukselle ja pitäkää lippu korkealla! :D

  ((Heippa! Kiitos paljon palautteestasi sekä sarjatoiveista! -SAANA))

  Posted by Gamma | 15/04/2016, 11:19
 245. hei! olen nyt jonkin aikaa ostanut paljon ivrean julkaisemia mangoja :) tässä olisi pari ehdotusta mitä voisitte julkaista
  -Axis Powers Hetalia
  -Noragami
  -One Punch Man

  ((Kiitos julkaisuehdotuksista! -SAANA))

  Posted by tiutau | 22/04/2016, 19:02
 246. julkaiskaa jojos bizarre adventure

  ((Kiitos sarjatoiveesta! -SAANA))

  Posted by Sprite | 22/04/2016, 22:52
 247. Velhoja ja vampyyrejä on kaikkialla mutta missä on sudet? Ehdoittaisin julkaistavaksi mangaa nimeltä wolf guy

  ((Kiitos! -SAANA))

  Posted by Iris Rossi | 01/05/2016, 21:52
 248. Kiitoksia aivan hirveästi siitä, että julkaisette Aoha Riden! Ihanaa kun jatkatte Suomen mangamarkkinoiden pelastamista ja tuotte Suomeen pidemmän shoujosarjan!

  ((Hei! Kiitos viestistä, kiva kuulla, että pitkälle shojo-sarjalle on kysyntää. :) -SAANA))

  Posted by Minja | 11/05/2016, 17:47
 249. Hei!

  Kiitos teille upeista julkaisuistane ja parantuneesta käännöksestäne. Olen innostunut totaalisesti julkaisuihinne, kun ne ovat todella laadukkaita monessa suhteessa.

  Deadman Wonderland lähestyy loppuaan, joten oletteko ajatelleet uuden sarjan julkaisemista? Ehdotuksiani olisi mm. Nanatsu no Taizai, Elfen Lied, Noragami, Vinland Saga sekä Pandora Hearts.

  Ja koska tämä viimeinen osa Deadmanista muuten ilmestyy?

  Hyvää kesää koko toimitukselle!

  ((Heippa! Kiitos paljon viestistäsi ja sarjatoiveista. :) Otamme kaikki lukijoiden toiveet huomioon uusia julkaisuja miettiessämme.

  DW:n viimeinen osa ilmestyy ensi kuussa. Hauskaa kesää myös sinulle! -SAANA))

  Posted by Taizai | 22/05/2016, 20:58
 250. Moro, ivrean väki.
  Mun mielestä on ihan mahtavaa että julkaisette vaihteeksi jonkun tytöille suunnatun sarjan, mutta kuitenkin tahtoisin hyllylle sen jäljkeen taas jotain vanhempaa tai uudempaa sarjaa tilalle jotan tässä pari ehdotusta :
  My hero academia
  Hunter x hunter
  One punch man
  20 century boys
  Elfen lied
  Another
  Ja
  Higurashi: when they cry

  ((Kiitos! -SAANA))

  Posted by Niilo | 26/05/2016, 21:58
 251. Onko mitään uutta tietoa MÄR
  kirjojen tulosta/julkaisuista..???!!
  Kestääkö vielä miten kauan julkaista
  nuo kirjat…!!??

  Terveisin: – tane –

  ((Heippa! Valitettavasti useista eri syistä johtuen MÄR:in (ja muiden v. 2007 aloittamiemme sarjojen eli Vagabondin, Kekkaishin ja Olipa kerran… me:n) uudelleenjulkaisu alusta saakka uudella käännöksellä ja muutenkin nykylinjaamme sopivalla julkaisuformaatilla ei ole osoittautunut mahdolliseksi. Sen vuoksi näitä sarjoja ei ole jatkettu eikä näillä näkymin tulla jatkamaankaan. Ne tulevat pian poistumaan nettisivuiltamme. Olen pahoillani tästä aiheutuneesta harmista.

  Kaikki muut sarjamme näitä neljää lukuun ottamatta tullaan julkaisemaan kokonaisuudessaan loppuun saakka, joten ei ole syytä pelätä, että mikään muu sarja jäisi kesken. -SAANA))

  Posted by tanja | 27/05/2016, 15:04
 252. Hei Ivrean väki,

  Kysymykseni on tällainen: Tätä palstaa lukiessani hirveän moni on Elfen Liediä teiltä pyytänyt julkaistavaksi niin haluaisin sitä vain kysyä, että oletteko pohtineet kyseisen sarjan julkaisemista sen kysynnän ollessa näin suurta? Luulisi tämän sarjan olevan vahva ehdokas julkaistavaksi kovan kysynnän takia ja sarja on kyllä mielestäni sellainen, joka kananttaisi todellakin julkaista. Hyvää kesän jatkoa teidän koko toimituksellenne ja toivottavasti saadaan Elfen Lied vielä joskus teiltä julkaistuna! P.S. Tuleeko Kill la Kill 3 kesäkuussa? Toukokuussa en ole kyseistä pokkaria löytänyt…

  ((Heippa! Otamme tosiaan kaikki toiveet huomioon, ja seuraamme kyllä, mitä sarjoja toivotaan selkeästi muita useammin. Julkaistavien sarjojen valintaan vaikuttavat kuitenkin muutkin tekijät, ja valitettavasti en voi vastata yksittäisten sarjojen osalta mitään kovin tarkkaa julkaisuun liittyen, kunnes olemme lyöneet asioita lukkoon. Toivotaan kuitenkin, että Elfen Lied jossain vaiheessa saataisiin Suomeen! Kill la Kill 3 ilmestyi kauppoihin eilen, eli toukokuun puolelle ehdittiin. :)

  Hauskaa kesän jatkoa myös sinulle! -SAANA))

  Posted by Diclonius | 31/05/2016, 19:27
 253. hei! haluaisin kovasti tietää kun mirainikki 3sessa yukiteru ja yuno kuolee rein myrkkykaasuun ja haluan tietää kuoliko ne oikeasti kun ne ovat sarjan päähahmot olihan tämä nyt aika turha kysymys mutta toivon pikaista vastausta

  ((Heippa, Yuno ja Yukiteru ovat molemmat mukana myös sarjan neljännessä osassa. :) -SAANA))

  Posted by alisa | 04/06/2016, 10:12
 254. Hei! Ajattelin antaa yhden sarjaehdotuksen (en enempää keksinytkään). Boku Dake ga Inai Machi eli länsimaalisitain ERASED voisi olla hyvä valinta julkaisuksi aikanaan. Manga on päätynyt ja vain 8 osainen. Sen julkaisu voi olla myös sopivaa parin vuoden ajan, kun sen anime versio esitetiin jokin aikaan sitten.

  ((Kiitos ehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by Tylor | 15/06/2016, 20:09
 255. Moi! Sellaista aattelin ruveta kysymään kun tuo Salapoliisi Conanin kustantaminen lopetettiin jo jokusen aikaa sitten ( tosin entinen kustantaja oli Egmont) niin oisko kenties mahdollista harkita sen sarjan jatkamista? En tiedä onko sitä aiemminkin ehdotettu mutta itseäni häiritsee sarjan keskeytyminen enkä kehtaisi ostaa loppuja pokkareita englanniksi kun lähes kaikki tähän asti tulleet on itsellä suomeksi… Mutta tosiaan teiltä tulee kyllä aivan mahtavia sarjoja ja yksiosaisia kirjoja! Itseltänikin löytyy lähes jokainen hyllystä! :)Jatkakaa siis hyvää työtänne :D

  Heippa! Kiitos palautteesta ja kysymyksestä!

  Tällä hetkellä emme suunnittele Conanin tai muidenkaan aiemmin kesken jääneiden sarjojen julkaisua. Ajatus keskeytyneen sarjan jatkamisesta joskus tulevaisuudessa ei ole täysin mahdoton, mutta valitettavasti meillä ei ole suunnitelmia julkaista Conania.

  Oikein hauskaa kesää! -SAANA))

  Posted by Terhi | 20/06/2016, 16:55
 256. Hei Ivrea!
  Halusin vain tulla kehumaan julkaisujanne ja nykyistä painolaatua. Olette ylittäneet itsenne monella saralla ja julkaisemanne sarjat ovat aivan ylivetoja. Onko Ivrealla tulevassa Animeconissa pöytää vai saako julkaisujanne Fantasiapelien pöydästä?

  Vielä pari sarja ehdotusta: Blackbird on upea yhdistelmä draamaa, jännitystä, fantasiaa, slice of lifea ja romantiikkaa. Sarjan tarina ja hahmot kehittyvät koko sarjan ajan tosi paljon ja uskon että se nappaisi moniin suomalaisiin. Toinen on jo useasti toivottu Elfen Lied, joka toimii paremmin mangana kuin animena. Sarjan kerronta on hyvää ja sarja herättää tunteita. Samalta tekijältä on pakko vinkata myös Gokukoku no Brynhilde joka myös on puhdasta jännitystä ja kauhua.

  Hyviä kesiä toimitukselle, muistakaa nauttia lämpimistä ilmoista ;)

  Hei! Kiitos oikein paljon palautteestasi sekä tietysti myös sarjatoiveista.

  Animeconissa meillä ei ole omaa pöytää, mutta Fantasiapeleillä pitäisi olla saatavilla oikein laaja valikoima julkaisujamme, sisältäen monien sarjojen aiempia numeroita ja kokonaisia sarjoja. :)

  Oikein hyvää ja (toivottavasti…) aurinkoista kesää myös sinulle! -SAANA))

  Posted by Lurkku | 27/06/2016, 21:16
 257. moi koska tulee viimeinen deadman wordelant julkaisu odotan kovasti sitä niin saan kirja sarjan valmiiksi

  ((Hei! DW 13 on ilmestynyt tänään kauppoihin! -SAANA))

  Posted by Teemu Hyttinen | 29/06/2016, 09:10
 258. Hei,

  Tiedustelen tyttäreni puolesta, onko Häntä pystyyn sarjaan tulossa neljättä osaa? Olen nyt käynyt kaupassa katsomassa, josko 4. osa ilmestyisi :)

  Kiittäen tiedosta,
  Seija

  ((Hei! Häntä pystyyn on 3-osainen sarja, eli valitettavasti sitä ei ole tämän enempää tulossa kauppoihin. Kenties joku uutuussarjoistamme voisi olla hänelle mieluinen? Kaikista sarjoistamme löytyy esittelyt täältä nettisivultamme.

  Oikein hauskaa kesää! -SAANA))

  Posted by Seija Soininen | 30/06/2016, 22:53
 259. Hei! Haluaisin ehdottaa sellaista sarjaa kuin Cagaster. Se on tosi jännittävä seikkailusarja, josta löytyy toimintaa mutta myös tarpeeksi tunteellista puolta. Sarjassa on seitsemän osaa ja se on jo päättynyt, joten se ei olisi liian pitkä.

  Kiitos kaikista tähän mennessä tulleista sarjoista! Olen ostanut ja tykännyt melkein kaikista.

  ((Hei! Kiitos viestistäsi ja sarjatoiveestasi. Kiva kuulla, että olet pitänyt julkaisuistamme! -SAANA))

  Posted by Minttu | 14/07/2016, 15:37
 260. Moi, sarjatoiveita olisi tällaisia: school rumble, xxx holic tai sitten mitä hyvänsä neoshounenia! Kiitoooos!

  ((Kiitos! -SAANA))

  Posted by Fugh | 18/07/2016, 09:42
 261. Hei!
  Toivoisin Kii Kannan sarjaa Yuki no shita no qualia tai Umibe no etranger. :) Molemmat ovat yksiosaisia shounen-ai sarjoja.

  Lisäksi Ai Yazawan Gokinjo monogatari olisi tosi kiva saada suomeksi. ^^

  ((Hei ja kiitos sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Posted by miu | 23/07/2016, 14:00
 262. Aiotteko julkaista Io Sakisakan muitakin mangasarjoja kuten hänen toisen hyvin suositun mangasarjansa nimeltä Strobe Edge?

  ((Hei! Tässä vaiheessa en pysty sanomaan mitään varmaksi, mutta mikään mahdottomuus se ei ole. Katsotaan nyt ensin kuitenkin, miten Aoha Ride menestyy Suomessa. :) -SAANA))

  Posted by Suzu | 29/07/2016, 11:41
 263. Onko Ao Haru Riden julkaisu myöhästynyt?

  ((Hei! Aoha Ride saapui viime viikolla myyntiin Helsingin Fantasiapeleihin, ilmoittelemme oitis, kun se on saatavilla koko maassa. :) -SAANA))

  Posted by Phelan | 29/07/2016, 21:18
 264. Aiotteko julkaista Sakisaka Ion muitakin sarjoja, kuten Strobe Edge sarjan?

  ((Heippa! Kuten jo toisellekin lukijalle vastasin, on toki mahdollista, että julkaisisimme tulevaisuudessa muitakin Io Sakisakan sarjoja. :) En kuitenkaan pysty vielä tässä vaiheessa sanomaan mitään varmasti – katsotaan ainakin ensin, miten Aoha Ride otetaan Suomessa vastaan. -SAANA))

  Posted by Nanako | 01/08/2016, 17:03
 265. Onko mitenkään mahdollista, että julkaisisitte sarjan Soul Eater NOT! kun Sangatsu ei ole sitä julkaisemassa?

  ((Kiitos sarjaehdotuksesta! En pysty suorilta sanomaan, pystymmekö tai tulemmeko julkaisemaan jotain tiettyä sarjaa, mutta huomioimme kyllä ehdotukset ja toiveet päätöksiä tehdessämme. :) -SAANA))

  Posted by Azu | 02/08/2016, 18:35
 266. Hei!
  Ajattelin näin kysäistä että milloin
  “Ao haru ride” osa 2 tulee :)

  ((Moikka! Seuraava osa julkaistaan syyskuussa. :) -SAANA))

  Posted by taku | 05/08/2016, 13:53
 267. Terve! Haluaisin ensinnäkin sanoa, että olen todella tyytyväinen julkaisu- ja painojälkeenne! Olen ostanut monia sarjojanne ja olen todella tyytyväinen viimeaikaisimpaan julkaisemaan sarjaanne Aoha Ride!
  Ajattelin ehdottaa sarjaa nimeltä Your lie in april tai Shigatsu wa Kimi no Uso. Sarja on todella suosittu ja ei kovin pitkäkään.

  Kiitos.

  ((Heippa! Kiva kuulla, että olet pitänyt Aoha Ridestä! :) Kiitos myös muutenkin palautteesta sekä tietenkin sarjaehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Oskari | 07/08/2016, 22:25
 268. Hei!
  Näin aluksi; Kiitos hyvä laatuisista julkaisuistanne!! Olen todella onnellinen kun olette julkaissut pokkarit mahdollisimman alkuperäistä kunnioittaen!
  Sarjatoiveena minulla olisi Arina Tanemuran Neko to watashi no kinyoubi kun sitä ei ole edes englanniksi käännetty. Ja toiveena olisi myös muu Tanemuran tuotanto jota ei ole vielä käännetty suomeksi!

  Kiitos ja mukavaa syksyn jatkoa!

  ((Hei, kiitos paljon kivasta palautteesta sekä sarjatoiveesta.

  Oikein hauskaa syksyn jatkoa myös sinulle! -SAANA))

  Posted by LD | 18/09/2016, 20:39
 269. Hei!

  Kysyisin tässä, että kun juuri nyt teiltä ilmestyy vain Ao Ha Rideia, niin oletteko pian mahdollisesti julkistamassa uusia julkaisuja?

  ((Hei! Julkistamme pian uuden sarjan. :) -SAANA))

  Posted by Tylor | 28/09/2016, 20:34
 270. Moi! Onko teiltä tulossa lähiaikoina muuta kuin Aoha Ridea, vai keskityttekö nyt siihen? Olisi kiva jos sen rinnalla julkaistaisiin vaikka jotain toiminnallisempaa sarjaa. :)

  ((Moikka! Tulemme julkistamaan uuden sarjan piakkoin. :) -SAANA))

  Posted by Minttu | 29/09/2016, 17:04
 271. Milloin uusi sarja julkistetaan? :)

  ((Löytyy nyt etusivulta. :) -SAANA))

  Posted by Suzu | 10/10/2016, 14:37
 272. Moikka ja kiitos suuresti Anotherista ja Aoha Ridestä! Mulla ei ole mitään erityisiä sarjatoiveita kuin että lisää kauhua ja sitten neoshounensarjoja! Kiitooos

  ((Moikka! Kiva, että olet tykännyt sarjavalinnoista! Kiitos myös genre-ehdotuksista. :) -SAANA))

  Posted by V.p. chili | 19/10/2016, 12:45
 273. Hei! Teette ihan mahtavaa jälkeä ja on hienoa että olette tuoneet näinkin paljon uutta Suomen markkinoille.

  Olin erityisen iloinen Sakurada Hinan mangasta “Veitsi kukkasen kupeella” jonka julkaisitte pari vuotta sitten.

  Sakurada on ehdottomasti lempimangakani ja toivoisinkin että lisää hänen töitään julkaistaisiin myös Suomessa.

  Ps. suurkiitos myös Ao haru riden julkaisemisesta!

  ((Heippa! Tosi kiva, että olet pitänyt valinnoistamme. :) Onko jotain tiettyä Sakuradan sarjaa tai teosta, jonka julkaisua toivoisit erityisesti? Hauskaa syksyn jatkoa! -SAANA))

  Posted by Inka | 27/10/2016, 21:42
 274. Hei!
  Milloin aiotte lisätä kustanteidenne tiedot #kirjaan (www.kirja.fi)? Se toisi hyvää somenäkyvyyttä ja helpottaisi julkaisujenne tietojen löytämistä. Mm. Sangatsun julkaisut on jo listattu sinne.

  ((Heippa! Kiitos viestistäsi, pistetään tämä harkintaan! -SAANA))

  Posted by Eräs | 29/10/2016, 18:07
 275. Moro!

  Tilasin kuukausi takaperin erän kirjoja Adlibris.comista, joukossa myös julkaisemanne Steins;Gate 1. Tilauksen muut opukset kolisivat postiluukusta jo aikaa sitten, mutta Steins;Gatea ei ole näkynyt, ja se kummittelee käsittelyssä olevana edelleen.

  Tilaukseni tilaa ihmetellessäni ajattelin kurkata muita julkaisemianne sarjoja, jolloin huomasin kauhukseni että melkein jokaisen tilaksi oli vaihtunut “Tilapäisesti Loppu” (äyk!), joskin Fantasiapeleissä näyttäisi olevan vielä kaikki ostettavissa (puuh).

  Onko kyseessä väliaikainen sähellys Adlibriksen osalta vaiko vetäytyminen kyseisestä nettikaupasta? Ei siinä mitään, voin hyvin tukea pienempää liikettä asioimalla Fantasiapeleissä. (Kunhan nyt tämän tilaukseni tila vielä selviäisi)

  Kysytään nyt vielä lopuksi, että onko Kill La Killin sarjakuvaversio saanut Japanissa lainkaan jatkoa? Viimeisen opuksen päätös kun ei ollut kovin lopullinen :P

  ((Heippa! Olen pahoillani, että vastauksessa kesti näin kauan. Selvitin tuota Adlibris-asiaa, enkä näe ainakaan suorilta mitään syytä, miksi heillä ei jatkossakin olisi tuotteitamme saatavilla. Uskoisin siis, että kyseessä on vain tilapäinen saatavuusongelma/tyhjentynyt varasto tms. Toivottavasti olet jo saanut Steins;Gatesi!

  Tällä hetkellä Kill la Killiä on tosiaan ilmestynyt Japanissakin vain 17 lukua, jotka on koottu kolmeen pokkariin (eli samat, jotka olemme julkaisseet Suomessa). Saas nähdä, miten tulevaisuudessa! -SAANA))

  Posted by BBguu | 30/10/2016, 21:00
 276. Moi.

  Hihkuin ilosta kun Kill La Kill löytyi lähikaupastani. Vähän myöhässä tämä kiitos mutta silti: kiitos! :-)

  Tomo-chan wa Onnanoko! olisi kiva nähdä käännöksenä. Se on tarina poikatytöstä jonka ihastus näkee hänet vain hyvänä jätkänä.

  Mielestäni sarjassa on lämmin tunnelma ja hyvää huumoria elämän ja romantiikan vaikeudesta, mielenkiintoiset päähenkilöt ja heidän välisensä vuorovaikutus.

  ((Moikka! Kiitos viestistäsi ja sarjatoiveesta! Kiva kuulla, että pidit Kill la Killistä! -SAANA))

  Posted by Maappa | 31/10/2016, 00:10
 277. Moikka! Olen ollut todella tyytyväinen julkaisimiinne sarjoihin ja niiden laatuun. Ajattelin että olisiko mahdollista saada suomeksi käännettynä mitää japanilaisia light novelleja kute re:zero tai spice & wolf? Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  ((Moi! Juuri tällä hetkellä emme suunnittele light novelien ottamista valikoimaamme, mutta mistäs sitä tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :) -SAANA))

  Posted by Oskari | 11/11/2016, 20:01
 278. Moikka! Sarjatoiveeksi esitän School Rumblen, vaikka onkin jo aika vanha sarja. Kiitooos.

  ((Kiitos toiveesta! -SAANA))

  Posted by V.P .Chili | 24/11/2016, 11:47
 279. Ei taida Aoha Ride osa 4 tulla tässä kuussa, vai?

  ((Moikka! Nelososa ilmestyy nyt joulukuun aikana. -SAANA))

  Posted by Markus | 30/11/2016, 11:16
 280. olisi kiva saada kaikan/sensual phrase suomeksi käännettynä myyntiin kun se on niin upea ja kiihkeä sarja että haluaisi sen kokonaan omaksi.?

  ((Kiitos sarjatoiveesta! -SAANA))

  Posted by sanna karppinen | 14/01/2017, 17:36
 281. Hei, ja kiitos Anotherin julkaisusta! Haluaisin kysyä siitä, kun kerrotte takakannen tekstissä ”26 vuotta sitten Misaki-niminen tyttö kävi Yomikitan yläkoulua Hayamiyaman kaupungissa”, että tämä Misaki taisi oikeastaan olla poika.(?) Saatan toki muistaa väärinkin.

  Elfen Lied on paljon toivottu, sitä minäkin toivon. Joku edellä ehdottikin ”Boku dake ga inai machi” -sarjaa, se on hyvä sarja ja vain 8 osaa. Higurashi no naku koro ni (When they cry) ja Jigoku Shoujo (hell girl) ovat mielestäni hyviä sarjoja Suomeen. Olen myös edelleen Watamoten kannalla. :)

  Vaikuttaako teillä julkaistavaan sarjaan sarjan pituus tai lyhyys?

  ((Hei! Anteeksi, että vastauksessa vähän kesti. En saanut tähän hätään Anotherin kääntäjää kiinni aiheesta, enkä viitsinyt odotuttaa sinua pidempään vastauksen kanssa, mutta olen välittänyt hänelle terveisesi tuosta Misakista.

  Sarjojen pituus ei sinäänsä ole ratkaisevin tekijä, mutta julkaisemme mieluiten sarjoja, jotka on jo saatu Japanissa päätökseen, eli sarjan kokonaispituus on selvillä julkaisun alkaessa. Viime aikoina olemme julkaisseet paljon lyhyitä sarjoja, ne ovat olleet monien lukijoiden mieleen. Aoha Ride nyt toki on vähän pidempi, vaikka ei sekään toki mikään varsinainen pitkä sarja ole.

  Kiitos myös sarjatoiveista! -SAANA))

  Posted by Senpai | 16/01/2017, 09:29
 282. Hei! Ehdotaisin tässä pari sarja ehdotusta.

  1. Bakuman. Sarja on aikanaan loppunut Japanissa muutama vuosi sitten. Se on pidempi kuin nykään julkaisemane sarjat (yleensä olette julkaisett maksimisaan 13 pituisia sarjoja ja tämä on 20 osaien), mutta tämä ainakaan pituuta ajattelen voisi onnistua.

  2. Platinum End. Tämä on samoilta tekijöiltä. Tämä on ihan uusi manga ja osia ei ole montaa vielä, mutta tästä tuskin on tulossa 12-14 osaa pidempää sarjaa niin ehkä harkintaan voitte otaa, kun tämä päätyy aikanaan.

  ((Hei! Kiitos sarjaehdotuksista! :) -SAANA))

  Posted by Tylor | 02/02/2017, 21:01
 283. Heippa! Millon Aoha Ridesta tulee 5. osa? :)

  Sarjaehdotuksena minulla olisi lyhyt sarja nimeltä Akuma no chick X hack, Arina Tanemuran uusi sarja. Häneltä ei ole pitkään aikaan tullut mitään suomeksi ja monet fanit olisivat varmasti iloisia :)

  ((Heippa! Kiitos viestistäsi, ja pahoittelut, että vastauksessa vähän kesti.

  Aoha Riden viides osa on nyt saatavilla Fantasiapeleistä, ja sen pitäisi olla myynnissä kautta maan ensi viikon aikana. :) Laitamme Facebookiin ilmoitusta, kun saatavuus on varmistettu.

  Kiitos myös sarjatoiveestasi! -SAANA))

  Posted by sirkku | 03/02/2017, 17:12
 284. Ajoteko julkaista Madokasta Spinoff mangat suomeksi?

  Kun mitä minä seilailin ANN (Anime news netweork) niin ihan kivasti Madokasta on Spinoff mangaa.

  https://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=12120

  ((Heippa! Juuri tällä hetkellä emme suunnittele Madoka-spinoffien julkaisua, mutta se on toki mahdollista tulevaisuudessa. Olethan huomannut jo Madoka-elokuvaan perustuvan 3-osaisen Rebellionin, jonka olemme julkaisseet aiemmin? -SAANA))

  Posted by Matti | 13/02/2017, 11:03
 285. Hei, milloin Aoha Riden viides ja Anotherin kolmas osa mahtavat ilmestyä?

  ((Moikka! Molemmat ovat nyt saatavilla Fantasiapeleistä, ja varmaankin ensi viikon aikana myös kioskeilta ja muista kaupoista. Laitamme Facebookiin viestiä asiasta! -SAANA))

  Posted by V.P.Chili | 14/02/2017, 17:23
 286. Onko suunnitelmissanne suomentaa Junji Iton mangoja, kuten Uzumaki?

  ((Moikka! Eihän se tulevaisuudessa mahdotonta ole, otamme huomioon kaikki lukijoilta tulleet sarjatoiveet uusia julkaisuja miettiessämme. Katsotaan siis, miten käy. :) -SAANA))

  Posted by Mirko Salo | 19/03/2017, 22:26
 287. Olisi kiva saada light novelleja kuten no game no life, melancholy of haruhi suzumiya ja spice & wolf suomeen.

  ((Pistetään mieleen. :) -SAANA))

  Posted by Iris Rossi | 23/03/2017, 11:11
 288. Mangana olisi kiva saada beserk,haruhi suzumiya, fairy tail, junji iton teoksia (tomie, uzumaki, gyo, drifting classroom ja cat diary), genshiken, rosario vampire, wolf guy …. tässä muutamia ehdotuksia

  ((Kiitos ehdotuksista! -SAANA))

  Posted by Iris Rossi | 23/03/2017, 11:33
 289. Sitä vain että pitäisiköhän teidän päivittää tuo etusivun “seuraavat julkaisut” osio, ollaan jo hieman yli joulukuun. :D

  Ja kiitoksia Anotherin käännöstä. Nyt enään Rozen Maidenia ja Elfen Liediä odotellessa.

  ((Etusivu tosiaan on päässyt nyt pahasti vanhenemaan… Täytyy yrittää saada se mahdollisimman pian ajan tasalle! -SAANA))

  Posted by Chrysalis | 23/03/2017, 12:54
 290. Ajattelin ehdotella sarjaa Hyouka julkaistavaksi, sillä sitä ei näytä olevan englanniksi käännetty; lähinnä vain saksaksi.
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  ((Kiitos sarjaehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by Oskari | 30/05/2017, 22:34
 291. Hei Ivera!

  halusin vain kysyä, että onko teillä tietoa kuinka susi kesytetään jatko-osasta? odotan innolla vastaustanne :)!

  ((Hei! Kyseessä on yksiosainen sarja, johon ei ainakaan tällä hetkellä ole jatko-osia. Olemme kuitenkin julkaisseet samalta tekijältä (Nana Shiiba) myös yksiosaisen Naapurirakkautta-pokkarin, suosittelen sinua tutustumaan siihen, ellet ole jo niin tehnyt. :) -SAANA))

  Posted by Annie | 08/06/2017, 21:27
 292. Heips!
  Toivoisin kovasti jotain Boys love mangaa! >:)
  Niitäkuin todella harvoin käännetään suomeksi niin olisi mukava saada edes joku sarja kerättyä.
  Esimerkiksi Takarai Rihiton mangat ovat hyvin suosittuja ja suloisia!
  Kiitoksia jo etukäteen!

  ((Kiitos genretoiveesta! Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :) -SAANA))

  Posted by Miki | 27/06/2017, 13:02
 293. Ehdottaisin seuraavia mangasarjoja julkaistavaksi:

  * Hirunaka no Ryuusei (12 osaa, päättyi vuonna 2014, status: valmis)

  * Tsubaki-chou Lonely Planet (tällä hetkellä 7 osaa, status: jatkuu yhä)

  * Takane to Hana (tällä hetkellä 8 osaa, status: jatkuu yhä)

  Hirunaka no Ryuusei ja Tsubaki-chou Lonely Planet ovat molemmat Mika Yamamorin sarjoja, kun taas Takane to Hana on Yuki Shiwasun sarja.

  ((Hei! Kiitos sarjatoiveistasi! -SAANA))

  Posted by Ruby | 10/07/2017, 12:50
 294. Hei! Olisi ihana saada nämä sarjat Suomen markkinoille:

  – Sailor moon
  – Cardcaptor Sakura
  – Rozen maiden
  – Candy Candy
  – Love Live! School idol project
  – Ramen Daisuki Koizumi-san
  – Magical x Miracle

  Kiitos Aoha Ridesta!

  ((Kiitos sarjatoiveista! -SAANA))

  Posted by Ingrid | 16/08/2017, 01:53
 295. Hei! Kiitos Aoha Riden kääntämisestä, se on yksi suosikki sarjoistani! Onko pokkari 7 tulossa milloin markkinoille?

  Sarjatoiveena kääntämistä varten olisi Hirunaka no Ryuusei.

  ((Hei! Seuraava osa ilmestyy näillä näkymin syyskuun puolella. :)

  Kiitokset myös sarjatoiveesta! -SAANA

  Posted by Ann | 18/08/2017, 08:08
 296. Moikka teille!!

  Kiitos tosi paljon, että julkaisette Aoha Ridea -ihana sarja!! En yleensä lue mangaa, mutta tämä sarja on kyllä vienyt sydämeni :) Haluaisin tiedustella, mikä yleisesti teillä on julkaisutahti ko. sarjassa? 3 pokkaria vuodessa? Eikö sitä voisi nopeuttaa, kun ottaa huomioon, että se on julkaistu kokonaisuudessaan jo tietysti Japanin lisäksi myös esim. Espanjassa ja Usa:ssa käsittääkseni?
  Vai onko se käytännössä mahdotonta?

  Ei sitä oikein malttaisi odottaa, mutta yritän kovasti :D

  ((Moikka! Seuraavan Aoha Riden pitäisi ilmestyä ensi viikon aikana, eli et enää kovin kauan joudu odottelemaan. :) Tällä hetkellä julkaisutahti on valitettavasti hieman hitaampi. Tahti päätetään sarja- ja tilannekohtaisesti, eikä esim. muiden maiden julkaisutilanne sinäänsä vaikuta siihen (toki poikkeuksena se, mikäli sarja on Japanissakin kesken, jolloin ymmärrettävästi uudempia osia joutuu välillä odottelemaan pitkiäkin aikoja). Välitän kuitenkin terveisesi eteenpäin, eli että tiiviimpää tahtia toivottaisiin! -SAANA))

  Posted by Outsa | 04/09/2017, 20:52
 297. Hei. Ajattelin kysyä, että olisiko se täysin mahdotonta ruveta kertomaan tarkempaa ilmestymispäivää, että tietäisi milloin uusi manga tule??

  ((Hei! Ilmoitamme mieluummin julkaisukuukauden kuin tarkan päivänmäärän. Hyviä puolia tässä on mm. se, että jälleenmyyjät voivat laittaa kirjat myyntiin heti ne saatuaan (eivät joudu odottamaan tiettyä päivänmäärää), ja toki se helpottaa myös julkaisuajankohdan arviointia omalta osaltamme. -SAANA))

  Posted by Janika | 05/09/2017, 19:49
 298. Hei! Kiitos, että julkaisette upeaa Aoha Ridea. Kuudes osa jäi niin jännään kohtaan, että odotan jo innolla jatkoa. Toivottavasti saatte jossain vaiheessa kirittyä sarjan julkaisutahtia hieman, jotta uutta osaa ei tarvitsisi odottaa useaa kuukautta.

  Vielä kerran kiitos ja mukavaa syksyä!

  ((Hei! Kiitos palautteestasi, ja oikein mukavaa syksyä sinullekin! Seuraavan osan pitäisi onneksi ilmestyä kauppoihin aivan pian. :) -SAANA))

  Posted by Lukijanne | 06/09/2017, 19:25
 299. Hei, julkaisutahtinne on vähän hidastunut viime aikoina. Aiotteko julkaista vielä muuta kuin Aoha Ridea?

  ((Heippa! Tällä hetkellä julkaisemme tosiaan vain Aoha Ridea, mutta ilmoittelemme kyllä aina sekä Facebookissa että nettisivuillamme, kun mahdollisista uusista sarjoista on varmaa infoa. :) -SAANA))

  Posted by Minttu | 22/09/2017, 16:15
 300. Ciao!
  Kiitos julkaisustanne!! Toivottavasti saadaan suomimangnaa jatkossakin:)
  Hieman huvittuneena täytyy sanoa,että yhdyn edellisiin ja toivon todella Aoha Riden nopeampaa julkaisutahtia, nyt mietin liikaa tilaisinko sarjan animen amazonista, vaikka haluaisin todella paljon lukea mangnan ensin.
  Teillekin on varmasti etua, että maksavat asiakkaat eivät karkaa lukemaan muiden maiden julkaisuja tai tilaamaan animea!

  Yleisesti ottaen olen supertyytyväinen ja kiitollinen tietysti, että jullkaisette sarjaa ylipäätänsä! <3 Arigato!

  ((Hei, ja kiitos palautteestasi! Ymmärrän täysin, että hidastunut julkaisutahti on harmillinen lukijoille, hyvää sarjaa lukiessa toki haluaisi mahdollisimman pian tietää, miten tarina jatkuu. :) Tosi kiva kuitenkin kuulla, että olet pitänyt julkaisustamme. -SAANA))

  Posted by Starlight | 25/09/2017, 19:35
 301. Starlightille tiedoksi että Aoha Riden animeversion katsominen ei auta koska anime ei sovittanut mangaa loppuun, se ei edes päässyt puoleenväliin mangan tarinaa. Lisäksi Aoha Rideä ei ole käännetty mangana englanniksi. Kannattaa siis vaan kärsivällisesti odottaa suomennoksia

  Posted by Suzu | 10/10/2017, 08:35
 302. Kiitos julkaisuistanne! Erityisesti ilahduttaa suoraan japanista suomeksi käännökset, kiitokset suuret kääntäjälle!!
  Aoha Ride on loistava sarja ja 1 osa/kk olisi jo hyvä tahti -the faster the better tosin tietysti. Odotan jo innolla seuraavaa osaa!:)

  ((Kiitos viestistäsi! Välitän kiitokset eteenpäin kääntäjille! -SAANA))

  Posted by Fani | 11/10/2017, 23:00
 303. Hei,

  Tuo julkaisulista sivuillanne taitaa olla kohta vuoden vanhentunut. Vieläkö julkaisette mangaa?

  ((Hei! Julkaisemme kyllä, lista vaan on näemmä jäänyt päivittämättä. Seuraava julkaisumme on Aoha Ride 8 myöhemmin tänä vuonna. Laitan viestisi eteenpäin julkaisulistasta vastuussa olevalle henkilölle, kiitos huomiosta! -SAANA))

  Posted by Deka | 10/11/2017, 19:17
 304. Moi!
  Jatkuuko Olipa kerran…me mangan julkaisu?

  ((Hei! Näillä näkymin sarjaa ei valitettavasti tulla jatkamaan. -SAANA))

  Posted by Maarit | 03/01/2018, 00:08
 305. Tuo julkaisulistanne on todella pahasti jälkijunassa. En haluaisi kuulostaa töykeältä ja tykkään julkaisulaadustanne ja sarjoistanne, mutta julkaisutahti on melko epämääräistä ja tuo sivunne lista ei auta asiaa. Se on vieläkin viime vuoden puolella. Kiitos jo etukäteen, jos ja kun päivitätte sitä.

  ((Hei! Lista on tosiaan laahannut nyt hieman jälkijunassa, pahoittelut siitä. Pistän muistutuksen asiasta päivittäjälle. :) -SAANA))

  Posted by Oskari | 02/02/2018, 20:52
 306. Hei. Oletteko minkälaista mangaa julkaisemassa jatkossa? Suburo Utan Citrus sarja olisi kiva saada suomeksi ;)

  ((Hei! Ilmoittelemme sarjauutuuksista, kunhan ne ovat varmistuneet ja ajankohtaisia. :) -SAANA))

  Posted by Marizzz | 12/02/2018, 22:45
 307. moikka! haluaisin vain kysyä, että tuleeko aoha ride 9 tässä kuussa?

  ((Hei! Seuraava osa ilmestyy ensi kuussa. :) -SAANA))

  Posted by mette | 20/03/2018, 09:43
 308. Hei, haluasin vain kysyä, että otatteko ehdotuksia vastaan?
  Jos otatte, niin haluaisin hyvin paljon Re;Zero ja Boku No Hero Academia nimisiä mangoja suomeksi. Englanninkielisten julkaisujen hinta on aika korkea ja sarjoissa on paljon osiakin. Itselläni ei riitä rahaa tuhlata kymmeneen kirjaan 100 euroa. Muutenkin suomenkielisiä kirjoja on kivempi lukea. Ajattelin kysyä teiltä koska ainaskin minun mielestä julkaisunne ovat parhaita suomenkielisiä julkaisuja. :)

  ((Hei! Kiitos ehdotuksistasi, otamme ne huomioon uusia sarjoja/nimikkeitä miettiessä! Mukava kuulla, että olet pitänyt julkaisuistamme. :) -SAANA))

  Posted by Samuli | 14/04/2018, 17:03
 309. Tuohon aikaisempaan kysymykseen kyllä voisi vielä lisätä, että aiotteko jatkaa vagabond sarjan julkaisua. Itsellä ainaskin kiinnostaisi sen lukeminen. :)

  ((Valitettavasti tällä hetkellä Vagabondia ei olla jatkamassa. Sen jatkaminen tarkoittaisi sarjan uudelleenjulkaisua alusta sakka vastaamaan nykyisiä standardejamme, eikä se ole tällä hetkellä suunnitelmissa. Ilmoittelemme toki, mikäli tämä tilanne muuttuu jossain vaiheessa. -SAANA))

  Posted by Samuli | 14/04/2018, 17:09
 310. Hei, oletteko vielä toiminnassa? Teistä ei ole pitkään aikaan kuulunut mitään ja julkaisutaulukko on edelleenkin päivittämättä.

  Lisäksi Ao Haru Ride sai nyt virallisen enkku julkaisun, joka tulee varmaan aika varmasti syömään teiltä lukijoita/ostajia, jos julkaisutahtinne pysyy näin hitaana.

  ((Hei, olemme kyllä toiminnassa, ja Aoha Riden uusimman osan pitäisi ilmestyä kauppoihin tässä kuussa. -SAANA))

  Posted by Suzu | 15/04/2018, 09:04
 311. Terve taas, anteeksi että lähettelen paljon kommentteja, mutta minulla olisi vielä pari sarjaehdotusta joita olisi kiva lukea teidän julkaisuna suomeksi.
  -A Silent Voice
  -To Your Eternity (Minusta myös “To You, The Immortal” nimellä kutsuttu jossakin)
  -Assassination Classroom
  -Vinland Saga
  -20th ja 21st Century Boys
  -Haikuy!!
  -The Gods Lie
  -The Promised Neverland

  ((Hei Samuli! Laita vaan niin paljon sarjaehdotuksia kuin haluat, otamme näitä mielellämme vastaan! -SAANA))

  Posted by Samuli | 15/04/2018, 11:00
 312. Hei!

  Minun sarjatoiveeni olisi Mika Yamamorin 12-osainen shoujo manga nimeltä Hirunaka no Ryuusei. Sitä ei ole käännetty kuin ranskaksi ja espanjaksi, joten sen saaminen suomeksi olisi tosi kiva! Etenkin kun sitä ei ole julkaistu edes englanniksi.

  Kiitoksia muuten Aoha Riden julkaisemisesta! <3

  ((Hei! Kiitos sarjatoiveestasi! Mukava myös kuulla, että olet pitänyt Aoha Ridesta. :) -SAANA))

  Posted by Illya | 25/04/2018, 09:07
 313. Onko teiltä tulossa piakkoin lisää mangaa julkaistavaksi tai ilmoitusta siitä, että alkaisitte kääntämään lisää sarjoja? :)

  ((Ilmoittelemme heti, kun varmoja päätöksiä on tehty. :) -SAANA))

  Posted by Haine | 27/04/2018, 12:48
 314. Hei, Aoha Ride 9:a ei ole saatavilla mistään nettikirjakaupasta. Näin ollen sitä ei voida hankkia esimerkiksi kirjastoihinkaan, koska kirjastot eivät voi vain mennä lehtipisteisiin ostamaan aineistoa. Miksi näin, muut osat ovat kuitenkin esim. Bookyssa ja Adlibriksessä.

  ((Hei, kiitos huomiostasi! Selvitän asiaa, yhdeksännen osan pitäisi kyllä ilmestyä myyntiin samaan tapaan kuin aiempienkin osien. -SAANA))

  Posted by Geena | 29/05/2018, 18:25
 315. Hei ehdottaisin suomennettavaksi Hotarubi no mori e, Yuki Midorikawalta.

  ((Kiitos! -SAANA))

  Posted by Heidi | 03/06/2018, 19:28
 316. Hei ja kiitos ihanasta Aoha ridesta! En malta odottaa sarjan jatkoa ja kyselisinkin tulevien osien julkaisuajankohtia. Koska ilmestyy seuraava, 10. osa? Entä missä aikataulussa sarjan viimeiset osat julkaistaan?

  Tämän lisäksi olisi kiva, jos tulevaisuudessa suomentaisitte lisää romanttista mangaa.

  Esim.
  Kimi ni todoke
  Tonari no kaibutsukun kun
  Soredemo sekai wa utsukushii
  Okami shojo to kuro oji

  ((Hei! Kiitos viestistä, ja kiva kuulla, että olet pitänyt Aoha Ridesta! 10. osan pitäisi ilmestyä heinäkuun aikana. Yritämme nyt kiriä sarjan julkaisutahtia. Kiitos myös sarjaehdotuksistasi. :) Oikein hauskaa kesää! -SAANA))

  Posted by Veera | 12/06/2018, 16:12
 317. Haluisin löytää lesbo,homo,bi jne manga nii mistä saisi ( suomen kiellä) en osaa englantia

  ((Hei! Voit käydä katsomassa tietoja suomeksi julkaistuista mangasarjoista esim. täällä: https://tokio.fi/manga/. -SAANA))

  Posted by Teah | 26/06/2018, 21:15
 318. Voisiko julkaisuaikataulun saada taas ajan tasalle?

  ((Hei! Tulevat julkaisuaikataulut eivät ole vielä varmistuneet, joten emme ole voineet päivittää niitä vielä sivuille. Päivitämme aikataulua, kunhan se varmistuu. -SAANA))

  Posted by Suzu | 14/07/2018, 07:57
 319. Ilmestyykö Aoha Riden 10.osa vielä heinäkuun aikana, kuten tuolla aiemmassa viestissänne sanotte?

  ((Hei! Valitettavasti seuraavan Aoha Riden julkaisua joudutaan siirtämään alkusyksyyn, eli se ei ilmestykään alkuperäisen suunnitelman mukaisesti kesällä. -SAANA))

  Posted by Haine | 20/07/2018, 11:46
 320. Toivoisin julkaistavaksi Mika Yamamorin 12-osaisen shoujo mangan nimeltä Hirunaka no Ryuusei, joka tunnetaan myös nimellä Daytime Shooting Star. Toinen sarjatoiveeni olisi Mika Yamamorin toinen sarja nimeltä Tsubaki-chou Lonely Planet.

  ((Hei! Kiitos sarjatoiveista! -SAANA))

  Posted by Rudy | 23/07/2018, 08:44
 321. Hei!

  Milloin Aoha Riden 10. osa julkaistaan?

  Suosittelisin suomennettavaksi maailmalla ja Suomessa todella suosittua mangaa: Haikyu!!

  Lisäksi suosittelen korealaismangaa, His House, joka on kolmeosainen BL, samaanaikaan hauska ja tavallista syvällisempi BL.

  ((Hei! Aoha Ride 10 julkaistaan viivästyksestä johtuen syksyllä, mutta tarkkaa aikataulua meillä ei vielä ole. Todennäköisesti kuitenkin syys- tai lokakuun aikana.

  Kiitos myäs sarjaehdotuksistasi! -SAANA))

  Posted by Jo | 26/07/2018, 08:15
 322. Tuletteko julkaisemaan Aoha Riden loppuun asti vai pitäisikö minun alkaa kerämään Viz Median enkkujulkaisua siitä?

  ((Hei! Sarja tullaan kyllä julkaisemaan kokonaisuudessaan loppuun saakka. Julkaisuaikataulu vain on valitettavasti toistaiseksi hidastunut. Seuraava osa ilmestyy syksyllä. -SAANA))

  Posted by Kaos | 11/08/2018, 18:56
 323. Hei! Olisi upeaa jos voisitte suomentaa ja julkaista Jojo’s Bizarre Adventurea. Vähän tarkennettuna alkaen osasta 7 eli Steel Ball Run:ista.

  ((Hei! Kiitos sarjaehdotuksesta! -SAANA))

  Posted by Jarno | 20/08/2018, 02:22
 324. Hei, kiitos kun teette suomimangaa ja monipuolistatte tarjontaa.

  Voisitteko mahdollisesti ottaa valikoimiinne Anohana: The Flower That WE Saw That Day. Ivrea on sen ilmeisesti julkaisut maailmalla jo espanjaksi. Katsoin sen animen vähän aikaa sitten netflixistä ja nyt haluaisin vain lukea sen mangan muodossa. Sarjassa olisi ilmeiseti vain 3 osaa, joten ei olisi pitkä julkaisu.

  ((Hei! Kiitos viestistäsi sekä sarjatoiveesta! -SAANA))

  Posted by Olli | 01/09/2018, 09:03
 325. Hei! Olen vieläkin niin kiitollinen, että päätitte suomentaa Madoka Magican :) Olisi myös kiva, jos joskus sarjan muita spinnoffeja (Puella magi Tart magica jne.) suomennettaisiin. Muita sarjatoiveita:
  Rozen Maiden, Boku no hero academia, Hetalia, Higurashi no naku koro ni, Konosuba, Re:Zero, Your lie in April

  ((Hei! Kiitos paljon sarjatoiveista! -SAANA))

  Posted by uunimakkara | 12/09/2018, 17:48
 326. Ois varmaan taas korkea aika päivittää julkaisukalenterianne :’D Nyt eletään joulukuuta ja siellä koreilee edelleen syyskuu xD

  ((Moikka, kiitos muistutuksesta. :) -SAANA))

  Posted by Haine | 02/12/2018, 13:50
 327. Moikka! milloin Aoha riden 11 osa julkaistaan?

  ((Hei! Seuraava osa tulee tammi-helmikuun aikana. :) -SAANA))

  Posted by Mette | 15/12/2018, 14:43
 328. Julkaisutaulukossa näyttäisi olevan häikkää; olette merkinneet että heinäkuun jälkeen tulee joulukuu ja että joulukuun jälkeen on syyskuu

  ((Moikka! Kalenteri näyttää hieman sekavalta, koska siinä on hidastuneen julkaisutahdin takia merkintöjä kahdelta eri vuodelta. Katsotaan, jos sen saisi selkeämmäksi! -SAANA))

  Posted by Haine | 23/12/2018, 11:45
 329. Julkaisutaulukon päivityksessä taitaa olla tapahtunut joku virhe kun kuukaudet ovat miten sattuu…

  ((Moikka! Kalenteri näyttää hieman sekavalta, koska siinä on hidastuneen julkaisutahdin takia merkintöjä kahdelta eri vuodelta. Katsotaan, jos sen saisi selkeämmäksi! -SAANA))

  Posted by Suzu | 23/12/2018, 11:47

Post a Comment