We are back!

Hei kaikille! Tervetuloa Ivrean uusille suomalaisille nettisivuille.
Olemme aloittelemassa uutta vaihetta jonka myötä jätämme taakse viime vuonna vallinneen varsin epäsäännöllisen julkaisurytmin. Pahoittelumme siitä vanhasta epäsäännöllisyydestä näin heti alkuunsa.
Nyt kuitenkin palaamme täysin uusin energion tämän nettisivuston, uusien osioiden sekä uusien mangojen muodossa! Lisäksi olemme nyt myös Facebookissa ja Twitterissä.
Suomeen rantautuvat kolme uutta shojo- julkaisua: Paradise Kiss, yksi Ai Yazawan (kuuluisan Nanan tekijä) tunnetuimmista teoksista jonka julkaisemme kymmenessä satasivuisessa osassa, hienoin metalliväripainetuin kansin, suurikokoisena versiona. Ilmestyy kuukausittain ja hinta vain € 5,95.
Lisäksi meiltä ilmestyvät Kaede Ibukin ”Vampire Crisis” sekä Ako Shimakin ”Odota Että Rakastun”. Luvassa romanttista komediaa Japanissa todella suosittujen shojo-tekijöiden kynästä. Kaksi parisataasivuista mangaa perinteisessä muodossa ja hinta ainoastaan € 5,95.
Tietenkin luvassa on muutakin kuin pelkkiä uutuuksia! Jatkamme kaikkien aiempien sarjojemme julkaisua aina päätösosaan saakka. Vagabond, Takehiko Inouen super-suosittu mestariteos, Nobouki Anzain MÄR pohjoismaiseen mytologiaan liittyvine viittauksineen sekä Yuki Obatan epäsovinnainen rakkaustarina Olipa Kerran…Me tekeät paluun. Samoin Kekkaishi, yksi Japanin tämän hetken suosituimmista shonen-mangoista sekä tietenkin Mayu Shinjon Love Celeb, kuuma ja hauska shojo joka painii ihan omassa sarjassaan.
Muistutamme, että kaikki sarjojen edelliset numerot ovat saatavissa Fantasiapelit- myymälöissä. Love Celeb on myynnissä ainoassaan kyseisen ketjun myymälöissä mutta kaikki muut julkaisumme ovat saatavissa normaaleissa myyntipisteissä kuten supermarketeissa, R-kioskeilla sekä huoltoasemilla.
Pyydämme teitä perehtymään nettisivuihimme ja ottamaan meihin yhteyttä uuden kysymys-vastaus osiomme (vastaamme kaikkiin asallisiin kysymyksiin!!) tai Facebookin/ Twitterin kautta. Linkit löytyvät tämän tekstin oikeasta reunasta. Lupaamme vastata kaikkiin julkaisuihimme liittyviin kysymyksiinne vuorokauden sisällä. Paljon kiitoksia kaikille lukijoillemme!!