Alkuvuodesta 2014 Ivrea aloittaa uuden aikakauden

suominews2

 

Meillä on uusi tiimi, jonka tavoitteena on piristää Suomen kustannustoimintaamme uusilla sarjoilla, uudella julkaisuformaatilla sekä erinomaisella käännöslaadulla!

Mitä nämä uudistukset käytännössä tarkoittavat?

– Kaikki sarjamme julkaistaan samassa formaatissa kuin Japanissa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikissa julkaisuissamme tulee olemaan suojakansi, ja myös japanilaisen julkaisun mahdolliset värisivut tullaan säilyttämään suomenkielisessä versiossa.

– Kaikki käännöksemme tehdään jatkossa suoraan japanista suomeen, ja kääntäjämme ovat kaikki mangaharrastajia, jotka ovat myös asuneet itse Japanissa.

– Kilpailukykyinen hinnoittelu: suojakansien ja värisivujen lisäämisenkin jälkeen julkaisumme pysyvät kohtuullisen hintaisina (6,50 €/kpl).

– Tulemme kasvattamaan hitaasti mutta varmasti kuukaudessa ilmestyvien julkaisujen määrää. Tavoitteenamme on julkaista vähintään neljä sarjakuvaa kuukaudessa ensi kesään mennessä.

– Parempi kommunikaatio! Nyt voimme taata, että kysymyksiinne ja kommentteihinne vastataan nettisivuilla, Facebookissa ja Twitterissä.

Tässä hieman listaa tulevista uutuussarjoista, mutta tämä on vasta alkua!
Tulemme julkistamaan useita muitakin sarjoja ja yksiosaisia julkaisuja tulevina kuukausina. Useat näistä ovat myyntimenestyksiä muualla maailmassa!

 

MIRAI NIKKI

12-osainen sarja, tekijä: Sakae Esuno

Alustava julkaisu: helmikuu 2014, ilmestyy kuukausittain

Tämä erinomainen, käänteitä täynnä oleva toimintadraamasarja on ollut myyntimenestys ympäri maailman! Nyt se tulee vihdoinkin olemaan saatavilla myös suomeksi.Yukiteru “Yuki” Amano on yksinäinen susi, joka ei perusta muiden ihmisten kanssa olemisesta, vaan mieluummin kirjoittaa kännykällään päiväkirjaa mielikuvitusystäviensä Deus Ex Machinan, ajan ja paikan jumalan, sekä Muru Murun, Deusin palvelijan, kanssa.

Yuki kuitenkin pian oppii DEUSIN olevan todellinen, kun tämä pakottaa Yukin osallistumaan kamppailuun yhdentoista muun ihmisen kanssa. Tässä päiväkirjapelissä kilpailijoille annetaan erityiset päiväkirjat, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuteen, ja jokaisella näistä päiväkirjoista on ominaisuuksia, joista on sekä haittaa että hyötyä.

Pelin säännöt ovat yksinkertaiset: osallistujilla on 90 päivää aikaa löytää ja tappaa muut kilpailijat, kunnes viimeisestä selviytyjästä tulee uusi ajan ja paikan jumala.

002

 

MADOKA MAGICA

Kolmeosainen sarja, tekijä: Magica Quartet – Hanokage

Alustava julkaisu: maaliskuu 2014, ilmestyy kuukausittain

Muista taikatyttösarjoista tarinankerronnallaan erottuva psykologinen draama!Kun luokalle saapuu uusi oppilas, Madoka Kaname tajuaa tunnistavansa tämän unestaan, jossa kissankaltainen olento tarjoaa hänelle mahdollisuutta muuttaa kohtaloaan. Madoka oli aina ajatellut taikuuden olevan vain fantasiaa… kunnes hän näkee uuden oppilaan taistelevan unessa olleen kissaolennon kanssa! Ja aivan kuin unessa, kissa tarjoaa hänelle mahdollisuuden. Haluaako Madoka taikatytöksi, jos palkkiona on hänen suurimman toiveensa toteuttaminen? Ja mikä tulee olemaan haaveen hinta? 001

 

 

KUUMAA KAHVIA JA KUUMIA TUNTEITA (Oishii Koi Cafe)

Yksiosainen, tekijä: Mie Washio

Alustava julkaisu: helmikuu 2014

Hatsuyuki työskentelee kahvilassa, joka on kuulu komeista työntekijöistään.
Pian hän huomaakin olevansa ihastunut Misawaan, joka oli niin ystävällinen hänelle hänen ensimmäisenä työpäivänään. Mutta jostain syystä Misawa suuttuukin Hatsuyukin kertoessa tunteistaan! Rakkautta ei kuitenkaan ole niin helppo tukahduttaa! Hatsuyuki ei aio luopua toivosta, vaan jatkaa yrittämistä, kunnes…
003

 

 

NAAPURIRAKKAUTTA (Love Share)

Yksiosainen, tekijä: Nana Shiiba

Alustava julkaisu: tammikuu 2014

Ina on vihdoin päässyt toteuttamaan suuren unelmansa Tokioon muutosta lapsuudenystävänsä Kiichin kanssa. Mutta mitä – perillä heitä odottaakin rähjäinen talonröttelö! Eivätkä asiaa auta hämäräperäisen talon asukkaat, jotka ovat kaikki toinen toistaan komeampia mutta luonteiltaan sietämättömiä. Ja näin, juuri kun Inalla tuntui menevän hyvin, hän menettääkin kaiken itsevarmuutensa… 005

 

 

KUINKA SUSI KESYTETÄÄN (Ookamitachi no shiikuhou)

Yksiosainen, tekijä: Nana Shiiba

Alustava julkaisu: tammikuu 2014

Vanhempiensa lähdettyä ulkomaille, Meguri Fukazawan on määrä asua isänsä ystävän luona. “Mahtavaa, tuossa luksuskartanossa on varmasti ihania poikia!”, hän ajattelee, mutta asiat eivät sujukaan suunnitelmien mukaan, ja pian talon veljekset yrittävätkin savustaa hänet ulos sieltä! 004