MIRAI NIKIN seitsemäs osa on nyt myynnissä kaikkialla!

MIRAI NIKKI 7 on nyt myynnissä kirjakaupoissa, kioskeilla, supermarketeissa ja sarjakuvaliikkeissä. Voit löytää sen esim. R-Kioskilta, S-Marketista, K-Supermarketista, Suomalaisesta kirjakaupasta, Lidlistä, Fantasiapeleistä, ABC:ltä tms. Tämä versio on täysin samanlainen kuin japanilainen alkuteos: siinä on suojakannet sekä värisivuja, ja se julkaistaan B6-kokoisena. Käännös on tehty suoraan japanista suomeen, ja kääntäjämme on itsekin Japanissa asunut mangaharrastaja. Suositushinta on vain 6,50 €

 

Mirai Nikki 7 publiwebfin

 

 

MIRAI NIKKI #7

Sakae Esuno – 12-osainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,50 €

mirainikki07Yukiteru Amano on yläastetta käyvä poika, joka harrastaa päiväkirjan kirjoittamista. Hän on huomaamattaan kietoutunut murhapelin maailmaan, jossa tulevaisuutta ennakoivat päiväkirjat näyttelevät suurta osaa. Kamppailu ”Seitsemättä” vastaan on alkanut Kousakan kartanossa. Vihollinen iskee kahden hengen voimalla, mutta Yukiteru panee vastaan – antamalla Yunon taistella puolestaan!
Epätasaväkinen tilanne muuttuu Yukiterun kannalta entistä tukalammaksi, ja kaksikko on vaarassa kokea karvaan tappion. Luvassa onkin jännittäviä ja vauhdikkaita hetkiä!