UUSIA JULKAISUJA NYT KAUPOISSA! DEADMAN WONDERLAND 4, MIRAI NIKKI 9 ja MADOKA MAGICA: THE MOVIE -REBELLION- 2 ovat nyt myynnissä kaikkialla!

Voit löytää kaikki nämä esim. R-Kioskilta, S-Marketista, K-Supermarketista, Suomalaisesta kirjakaupasta, Lidlistä, Fantasiapeleistä, ABC:ltä tms. Julkaisut ovat täysin samanlaisia kuin japanilaiset alkuteokset: niissä on suojakannet sekä värisivuja, ja ne julkaistaan B6-kokoisena. Käännökset on tehty suoraan japanista suomeen, ja kääntäjämme ovat itsekin Japanissa asuneita mangaharrastajia.

Salidas finlandia 21-01-15

 

 

MIRAI NIKKI #9

Sakae Esuno – 12-osainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,50 €

mirainikki09Yläastetta käyvä Yukiteru Amano harrastaa päiväkirjan kirjoittamista. Hän on huomaamattaan kietoutunut murhapelin maailmaan, jossa tulevaisuutta ennakoivat päiväkirjat näyttelevät suurta osaa. Vastoin Arun varoituksia Yukiteru päättää karata Yunon kanssa. Toisaalla Minene Uryuu yrittää parhaansa mukaan saada kaupunginjohtajan, ”Yhdennentoista”, päiviltä. Kaupunginjohtaja on päättänyt antaa kaikille Sakuramin kansalaisille omat tulevaisuuspäiväkirjat! Luvassa on jälleen taistelua ja järisyttäviä käänteitä – sekä yllätyskosinta!

.

DEADMAN WONDERLAND #4

Jinsei Kataoka & Kazuma Kondou – 13-osainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €

deadmanwonderland04Gantaa on pyydetty jäseneksi vastarintaliike Vapauden kahleeseen, joka suunnittelee massiivista vankilapakoa. Iloitessaan jälleennäkemisestä Shiron kanssa hän on samalla myös vaikean valinnan edessä. Lopulta joukkiota johtava Nagi saa puhuttua Gantan puolelleen. He eivät kuitenkaan tiedä, että joukkoon on soluttautunut petturi, ja suunnitelma on jo haudanvartijoiksi kutsuttujen Deadmanien vastaisten joukkojen tiedossa! Miten käy, kun on aika panna suunnitelma täytäntöön…!? Vankilaan sijoittuvan selviytymiskamppailun
neljäs osa.

.

MADOKA MAGICA: THE MOVIE -REBELLION- #2

Hanokage & Magica Quartet – 3-osainen
Seinen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,50 €

madokarebellion2Madoka Kaname, Universumin lakien pilariksi päätynyt taikatyttö, sekä Sayaka Miki, joka menetti henkensä taikavoimiensa ehtyessä, ilmestyvät Homuralle. Mikä merkitys näiden kahden, joiden ei tulisi enää olla laisinkaan olemassa, näyttäytymisellä on? Tietääkö totuuden uusi taikatyttö Nagisa Momoe? Entä mikä uhka vaanii maailmaa?