IVREAN SARJAUUTUUS: STEINS;GATE!

Uusi nimike vuodelle 2015! STEINS;GATE on menestynyt jännitys/scifi-sarja, joka pohjautuu v. 2009 Xbox 360:lle julkaistuun visual novel -peliin. Sarjasta on sittemmin ilmestynyt myös monia oheisjulkaisuja.

STEINS;GATE sijoittuu Tokion Akihabaraan ja kertoo kaveriporukasta, joka onnistui rakentamaan mikrosta laitteen, jolla voi lähettää tekstiviestejä menneisyyteen. Heidän tehdessään kokeitaan, ajan manipulaatiota tutkinut ryhmä nimeltä SERN alkaa etsiä heitä. Nyt ystävysten täytyykin yrittää paeta!

Kolmiosainen STEINS;GATE on alunperin Media Factoryn julkaisema, ja se ilmestyi Japanissa välillä 2009 ja 2013. Alkuperäisen videopelin loivat 5pb ja Nitroplus. Mangan puolestaan teki Yomi Sarachi.

Sarjan ensimmäinen osa julkaistaan Suomessa toukokuussa 2015, ja se tulee ilmestymään kerran kahdessa kuukaudessa. Tuttuun tapaan tämäkin julkaistaan B6-kokoisena, ja se sisältää värisivuja sekä muita uusista julkaisuistamme tuttuja ominaisuuksia.

steins-fin