UUSIA JULKAISUJA NYT KAUPOISSA! DEADMAN WONDERLAND 6, MIRAI NIKKI 10 ja MADOKA MAGICA: THE MOVIE -REBELLION- 3 ovat nyt myynnissä kaikkialla!

Voit löytää kaikki nämä esim. R-Kioskilta, S-Marketista, K-Supermarketista, Suomalaisesta kirjakaupasta, Lidlistä, Fantasiapeleistä, ABC:ltä tms. Julkaisut ovat täysin samanlaisia kuin japanilaiset alkuteokset: niissä on suojakannet sekä värisivuja, ja ne julkaistaan B6-kokoisena. Käännökset on tehty suoraan japanista suomeen, ja kääntäjämme ovat itsekin Japanissa asuneita mangaharrastajia.

10583051_774391865979840_7995591703450915587_o

 

 

MIRAI NIKKI #10

Sakae Esuno – 12-osainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,50 €

mirainikki10Yläastetta käyvä Yukiteru Amano harrastaa päiväkirjan kirjoittamista. Hän on huomaamattaan kietoutunut murhapelin maailmaan, jossa tulevaisuutta ennakoivat päiväkirjat näyttelevät suurta osaa. Kaupunginjohtajan murhaa hautova Yukiteru suuntaa Yhdeksännen kanssa kaksoistornien ylimpään kerrokseen, jossa sijaitsee Gasain pankki. Kaupunginjohtaja, ”Yhdestoista”, kuitenkin pakenee heitä valtavaan panttiholviin! Kuinka hänet nyt saadaan kiinni? Se selviää tässä taisteluntäyteisessä osassa!

.

DEADMAN WONDERLAND #6

Jinsei Kataoka & Kazuma Kondou – 13-osainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €

deadmanwonderland06Epätoivoisessa taistelussa haudanvartijoita vastaan Vapauden kahle menetti johtajansa Nagin, mutta selviytyi lopulta voittajana ja onnistui pakenemaan. Ganta päätti kuitenkin jäädä Deadman Wonderlandiin kera Shiron, joka ei pystynyt pakenemaan. Samaan aikaan promoottori T amaki kiristää otettaan vankilan vallan kahvasta. Kulissien takana hän on jo käynnistämässä seuraavaa hämäräperäistä hanketta – deadmanin valmistamista keinotekoisesti… Uusia käänteitä vankilaan sijoittuvan selviytymiskamppailun kuudennessa osassa!

.

MADOKA MAGICA: THE MOVIE -REBELLION- #3

Hanokage & Magica Quartet – 3-osainen
Seinen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,50 €

madokarebellion3Madoka Kaname, Universumin lakien pilariksi päätynyt taikatyttö, sekä Sayaka Miki, joka menetti henkensä taikavoimiensa ehtyessä, ilmestyvät Homuralle. Mikä merkitys näiden kahden, joiden ei tulisi enää olla laisinkaan olemassa, näyttäytymisellä on? Tietääkö totuuden uusi taikatyttö Nagisa Momoe? Entä mikä uhka vaanii maailmaa?