TUTUSTU MYÖS IVREAN AIEMPIIN JULKAISUIHIN!

promofnl_2

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

LOVE CELEB on 7-osainen sarja Mayu Shinjolta, Japanissa ja Euroopassa erittäin kuululta mangakalta, jonka shojo-sarjat sekoittavat genren perinteisiä juonikuvioita voimakkaan seksuaalisiin kohtauksiin.

Kirara haluaa kuollakseen menestyä: hän tahtoo oman TV-sarjan ja haluaa nähdä oman levynsä levykauppojen hyllyillä. Hänen agenttinsa kuitenkin hankkii hänelle vain surkeita hommia. Mutta eräänä päivänä Kirara tapaa juhlissa salaperäisen harmaatukkaisen miehen. Heti seuraavana päivänä… hänestä tulee kuuluisa! Mutta miten ja miksi?

Tämä sarja on erityinen myös suomenkielisen mangan julkaisuhistoriassa, sillä se on ensimmäinen sarja, joka julkaistiin japanilaisen version tapaan suojakansilla varustettuna. Se oli myös ensimmäinen vain sarjakuvaliikkeiden valikoimiin saapunut sarja – tämä on yleistä monissa maissa esim. rajatulle kohdeyleisölle suunnattujen sarjojen sekä kulttisarjojen kohdalla.

Kaikki seitsemän osaa ovat edelleen myynnissä sarjakuvaliikkeissä (esim. Fantasiapelit) kappalehintaan 6,50 €!