SARJAUUTUUS IVREALTA!

Io Sakisakan AOHA RIDE (Ao Haru Ride)!

aoha1

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lukion ensimmäistä luokkaa käyvän Futaban mielen perukoilla kummittelee yhä muisto yläkouluaikojen ensirakkaudesta, pojasta nimeltä Tanaka. Yläkoulussa muut tytöt välttelivät Futabaa, eikä hän siksi enää uskalla olla oma itsensä. Sitten hän tapaa Tanakaa muistuttavan pojan…

Eloisa kuvaus lukiolaisnuorten kiihkeän kömpelöistä edesottamuksista!

Japanissa erittäin suosittu, 13-osainen shojo-sarja Aoha Ride pian saatavilla myös Suomessa! Sarjan ensimmäinen osa ilmestyy heinäkuussa. Julkaisussa on tuttuun tapaan irtokannet, käännös on tehty suoraan japanista suomeen, hinta 6,95 EUR.

Tämä on ensimmäinen suomeksi kääntämämme Shueishan sarja, ja heidän pyynnöstään se julkaistaan Suomessa nimellä “Aoha Ride”.

promofnl-aoharu2