KILL LA KILL 1 NYT KAUPOISSA!

Ryuuko Matoi saapuu Honnouji-akatemiaan kesken lukuvuoden valtavaa, saksien puolikkaan muotoista miekkaa kantaen. Hän etsii isänsä tappajaa, jolla on hallussaan saksien toinen puolikas, ja huhun mukaan oppilaskunnan puheenjohtaja Satsuki Kiriyuu tietää, kuka tappaja on. Tietoa saadakseen Ryuukon on käytävä taisteluun koulua rautaisessa otteessaan pitävää puheenjohtajaa vastaan, ja siinä häntä auttaa erityisvoimia antava koulupuku.

promofnl-killla2

.

.

.

.

.

 

.

..

.

.

.

.

Tämän 3-osaisen sarjan ENSIMMÄINEN OSA on nyt myynnissä kaikkialla!

Voit löytää sen esim. Fantasiapeleistä, R-Kioskilta, S-Marketista, K-Supermarketista, Suomalaisesta kirjakaupasta, Lidlistä, ABC:ltä tms. Julkaisu on samanlainen kuin sen japanilainen alkuteos: siinä on suojakannet ja värisivuja, ja se julkaistaan B6-kokoisena. Hinta on 6,95 €. Käännös on tehty suoraan japanista suomeen, ja kääntäjämme ovat itsekin Japanissa asuneita mangaharrastajia.

One Comment

  • KovaPoju69

    Arvaas oliko suu ammollaan, kun näin tämän s-marketin hyllyllä. Olin ajatellut ostaa englannin kielisen version ensin, mutta wow! sama kirja melkein puoleen hintaan!

    ((Hauska kuulla! -SAANA))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *