USEIN KYSYTTYÄ

Formaatit

Kaikki nimikkeemme julkaistaan säilyttäen alkuperäinen formaatti, jolla ne on alun perin julkaistu Japanissa. Sarjasta riippuen formaatti voi olla “Tankoubon” (11,5 x 17 cm), kuten One Piece tai My Hero Academia, “B6” (12,8 x 18 cm) tai A5 (14,8 x 21 cm). Useimmat kirjat ovat noin 200-sivuisia, niissä on kansipaperi, ja ne voivat sisältää joitakin värillisiä sivuja riippuen siitä, onko niitä ollut alkuperäisessä japanilaisessa versiossa. Saatamme myös pystyä lisäämään Ivrea Suomen julkaisemiin kirjoihin joitakin ylimääräisiä värisivuja, mikäli japanilainen kustantaja suostuu toimittamaan meille kokoelmia (japanilaiset tankoubonit) varten mustavalkoisiksi vaihdettuja, mutta alun perin värillisiä (kun sarja julkaistiin japanilaisissa lehdissä luku kerrallaan) sivuja. 

Hinnat

Tankoubon-muotoiset kansipaperilla varustetut kirjamme, joissa on keskimäärin 200 sivua, maksavat 9,90 €. Jos julkaisemme volyymeja, joissa on huomattavasti enemmän sivuja tai suurempia formaatteja, hinta on korkeampi suhteessa materiaaliin.

Julkaisuaikataulu

Seuraamalla tätä linkkiä näet tuleville kuukausille asettamamme julkaisusuunnitelman. Päivitämme sitä usein lisäämällä listaan uusia kuukausia ja päivittämällä tietoja mahdollisista muutoksista, jotka johtuvat odottamattomista tapahtumista.

Julkaisumme löytyvät useiden sarjakuvakauppojen ja kirjakauppaketjujen, kuten Suomalainen Kirjakauppa, Akateeminen Kirjakauppa, Fantasiapelit jne., valikoimasta. Tästä linkistä näet listan jälleenmyyjistämme ja niiden yhteystiedoista. Aiemmin jakelimme julkaisujamme myös tiettyjen lehtikioskien kautta, mutta tällä hetkellä emme tee niin johtuen voimakkaista byrokraattisista esteistä sekä kirjojen sisältöä koskevista hassuista rajoituksista, jollaisia ei ole missään muualla Euroopassa.

Julkaisemme alusta alkaen uudelleen kaikki nimikkeet, jotka muut toimittajat ovat jättäneet keskeneräisiksi. Kaikissa julkaisemissamme kirjoissa on kansipaperi

Kuten mainitsimme, kaikki nimikkeemme julkaistaan kansipaperien kanssa. Tämä koskee myös jo aiemmin Suomessa julkaistuja ja nyt Ivrean katalogiin kuuluvia sarjoja: myös ne julkaistaan kansipapereiden kanssa (vaikka aiempi kustantaja ei olisi käyttänyt kansipaperia). Ne julkaistaan lisäksi yhtä aikaa kahdessa eri numerojärjestelmässä: aloitamme niteestä 1 niille, jotka haluavat aloittaa sarjan alusta, mutta julkaisemme samaan aikaan myös alkaen ensimmäisestä niteestä, jota ei ole vielä julkaistu Suomessa. Esimerkiksi One Piecen julkaisu aloitetaan niteestä 1 (kuukausittain) ja niteestä 103 (neljännesvuosittain), kunnes molemmat numerointijärjestelmät ovat linjassa toistensa kanssa. My Hero Academian tapauksessa aloitamme niteistä 1 ja 29, ja One Punch Manin tapauksessa taas niteistä 1 ja 21.

Oma verkkokauppamme

Voit nyt käydä osoitteessa www.ivreasuomi.com/store ostamassa kaikki nimikkeemme (sekä nykyiset että aiemmin vuosia sitten julkaistut Ivrea-nimikkeet) kotiinkuljetuksella mihin tahansa päin Suomea. Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 39€ tilauksille.

Mistä voit kysyä lisätietoja?

Jos sinulla on kysyttävää julkaisuistamme, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla: mangainfo@ivreasuomi.com (SN ja erityinen sähköposti lukijoille)

Jos sinulla on myymälä ja haluat myydä Ivrean nimikkeitä, voit ottaa meihin yhteyttä: yritysmyynti@ivreasuomi.com (erityistä postia yrityksille)

Julkaisemme pian uusia nimikkeitä

Tähän asti ilmoittamamme on vasta jäävuoren huippu. Paljon muuta on tulossa, mukaan lukien sekä moderneja että klassisia hittejä.