ANOTHER #2

another2-fnl

2 Comments

 • roosa

  Ostin tämän mutta tulostuksessa on mennyt jotain pieleen ja ainakin 14 sivua on tyhjiä.

  ((Hei! Kiitos tiedosta! Vian ei pitäisi kuitenkaan olla koko painoksessa, joten käy ihmeessä vaihtamassa kirja kaupassa, josta olet sen ostanut. Ikävää, että sinulle sattui viallinen yksilö. -SAANA))

 • Houdin

  No niin, näyttää siltä ettei lehtipiste katso tätä 2 osaakaan LPR/Imatra alueelle kauppaavansa…
  Ilmeisesti ei koko sarjaa tule tänne, no ostanpa sitten joskus myöhemmin koko sarjan jostain muualta :)

  ((Hei, jakelun tosiaan pitäisi kyllä olla maanlaajuinen, joten ehkä sinulla on vain käynyt nyt tosi huono tuuri näiden saatavuuden kanssa. Kannattaa käydä vilkaisemassa esim. suuret marketit ja/tai Suomalainen kirjakauppa, jos et ole vielä käynyt. Toivottavasti löytyy! -SAANA))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *