//

Releases

ANOTHER #2

another2-fnl

Discussion

2 Responses to “ANOTHER #2”

 1. Ostin tämän mutta tulostuksessa on mennyt jotain pieleen ja ainakin 14 sivua on tyhjiä.

  ((Hei! Kiitos tiedosta! Vian ei pitäisi kuitenkaan olla koko painoksessa, joten käy ihmeessä vaihtamassa kirja kaupassa, josta olet sen ostanut. Ikävää, että sinulle sattui viallinen yksilö. -SAANA))

  Posted by roosa | 18/12/2016, 13:42
 2. No niin, näyttää siltä ettei lehtipiste katso tätä 2 osaakaan LPR/Imatra alueelle kauppaavansa…
  Ilmeisesti ei koko sarjaa tule tänne, no ostanpa sitten joskus myöhemmin koko sarjan jostain muualta :)

  ((Hei, jakelun tosiaan pitäisi kyllä olla maanlaajuinen, joten ehkä sinulla on vain käynyt nyt tosi huono tuuri näiden saatavuuden kanssa. Kannattaa käydä vilkaisemassa esim. suuret marketit ja/tai Suomalainen kirjakauppa, jos et ole vielä käynyt. Toivottavasti löytyy! -SAANA))

  Posted by Houdin | 21/12/2016, 15:43

Post a Comment