UUSIA JULKAISUJA ODOTELLESSA ON HYVÄ KÄYDÄ LÄPI AIEMPIA!

PARADISE KISS on 10-osainen sarja äärimmäisen kuuluisalta ja suositulta Ai Yazawalta, jonka tunnetuin työ on huippusuosion saavuttanut sarja Nana. Melko tuoreessa haastattelussa Yazawa kuitenkin mainitsee, että hänen oma suosikkinsa tekemistään sarjoista on itse asiassa Paradise Kiss, koska sen tarina “ei ole liian lyhyt tai pitkä, vaan juuri sopivan mittainen”. Hän on myös ylpeä siitä, että sarja julkaistiin Japanissa alunperin muotilehdessä sarjakuvalehden sijaan.

Japaninkielinen alkuteos julkaistiin huomattavasti kookkaammassa formaatissa kuin manga yleensä, ja sen kannet oli painettu erityisellä metallinhohtoisella musteella. Halusimme säilyttää tämä ilmeen myös suomalaisessa versiossa, mutta pitääksemme hinnan kohtuullisena päädyimme jakamaan alkuperäiset japanilaiset osat kahteen pienempään osaan. Tämän vuoksi alunperin 5-osainen sarja julkaistiin Suomessa 10-osaisena. Yazawa on itse hyväksynyt tämän päätöksen ja valvoi viiden uuden kansidesignin tekoa!

Kaikki 10 osaa ovat edelleen saatavilla sarjakuvaliikkeistä hintaan 5,95€

ParadiseFinland