IVREA JULKAISEE NELJÄ UUTTA NIMIKETTÄ TÄMÄN KEVÄÄN JA KESÄN AIKANA!

Viimeisimpien julkaisujemme suosion ylitettyä kaikki toiveemme, tulemme julkaisemaan lisää sarjoja ja yksiosaisia nimikkeitä! Nämäkin tullaan kääntämään suoraan japanista suomeen, ja niissä tulee olemaan suojakansi sekä alkuperäisjulkaisun mukaiset värisivut – edullista hintaa unohtamatta! Uskomme, että juuri nämä ominaisuudet ovat tehneet muista uusista julkaisuistamme niin suosittuja.

 

DEADMAN WONDERLAND

dwTekijät: Jinsei Kataoka, Kazuma Kondou
13-osainen, shonen
Alustava julkaisupäivänmäärä: lokakuu
Formaatti: 12,8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €

 

Tämä huippusuosittu sarja saapuu nyt Suomeen suomenkielisenä! Mangan alkuperäistä, yllättävää loppuratkaisua ei ikinä näytetty anime-versiossa!
Kymmenen vuotta sitten hirmuisen maanjäristyksen seurauksena suurin osa Tokiosta upposi mereen. Yksi henkiinjääneistä on Ganta Igarashi, joka nyt käy yläkoulun viimeistä luokkaa. Kuitenkin eräänä päivänä koko Gantan luokka murhataan häntä lukuun ottamatta. Murhasta syytetty Ganta tuomitaan kuolemaan, ja hän joutuu karmivaan Deadman Wonderlandiin. Paikka on puoliksi vankila, puoliksi huvipuisto, ja sinne tuomitut joutuvat henkensä kaupalla huvittamaan turisteista koostuvaa yleisöä. Miten Ganta voisi selvittää totuuden murhista ja todistaa syyttömyytensä? Mutta ennen kaikkea – miten selvitä hengissä siihen asti?

 

KIILUVAT KULMAHAMPAAT (Bara to juudan)

kiiluvatkulmahampaatTekijä: Kayoru
Yksiosainen, shojo
Alustava julkaisupäivänmäärä: huhtikuun loppupuoli
Formaatti: 11,5 x 17 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,50 €

 

Mitsuki Kuroki on aivan tavallinen lukiolaistyttö. Hän on ihastunut samaa luokkaa käyvään Reniin, joka sattuu myös asumaan hänen naapurissaan. Mitsukin 16. syntymäpäivä kuitenkin muuttaa kaiken! Äkkiä hänen ympärillään alkaa tapahtua kauheita, eikä tilanne helpotu, kun hän tajuaa kaiken johtuvan äkkiä heränneistä vampyyrin voimistaan. Mikä avuksi!? Mitsuki tahtoo pyytää apua aina luotettavalta Reniltä, mutta miten tämä suhtautuu vampyyri-ihailijaansa?

 

VEITSI KUKKASEN KUPEELLA (Hana wa knife wo mi ni matou)

hanTekijä: Hina Sakurada
Yksiosainen, shojo
Alustava julkaisupäivänmäärä: toukokuun loppupuoli
Formaatti: 11,5 x 17 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,50 €

 

Tämä on ensimmäinen Hina Sakuradan työ, joka julkaistaan suomeksi. Tekijä on tunnettu ja arvostettu erityisesti traagisten tarinoidensa ja herkän kuvituksensa ansiosta. Kako käy lukion viimeistä luokkaa ja on toivottoman rakastunut kuvataiteen opettajaansa Enjouhon. Iltaisin opettajansa mallina toimiva Kako nauttii saamastaan huomiosta, mutta lukion loppu lähestyy… Kärsimättömänä Kako paljastaa tunteensa Enjoulle, mutta se ei riitä vakuuttamaan opettajaa. Tunnustus sysää liikkeelle tapahtumasarjan, jossa Kakon läheisten todelliset luonteet paljastuvat… Kuinka pitkälle Kako on valmis menemään todistaakseen rakkautensa? Lisätarinassa kahden yhteisönsä hyljeksimän nuoren traaginen rakkaustarina! Metsään eristetty “paholainen” rakastuu raisuun ja kauniiseen tyttöön, joka muista poiketen ei lainkaan pelkää häntä. Mutta tytölläkin on salaisuutensa…

 

RAKASTAJAT HENKEEN JA VEREEN (Junketsu Lovers)

junTekijä: Satoru Takamiya
2-osainen, shojo
Alustava julkaisupäivänmäärä: heinäkuun loppupuoli
Formaatti: 11,5 x 17 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €

 

Kauan sitten reesuspositiiviselle verelle allergiset vampyyrit perustivat akatemian, joka suojelee ja kasvattaa harvinaisia reesusnegatiivisia ihmisnuoria. Kun oppilaskunnan puheenjohtaja ja vampyyri Ichikawa julistaa, että tytöt ja pojat asuvat tästä lähin sekaisin koulun asuntolassa, poikatyttö Saika päätyy jakamaan huoneen lapsuudenystävänsä Aoin kanssa. Lapsuudenystävysten suhteen piti olla platoninen, mutta miksi Aoi vaikuttaa mustasukkaiselta? Ja miten käy, kun Ichikawa saa maistaa Saikan verta, eikä osaa erottaa toisistaan rakkautta ruokahalua?