Veitsi Kukkasen Kupeella

veitsikukkasenkupeella

Private: VEITSI KUKKASEN KUPEELLA

  • Alkuperäinen nimi: HANA WA KNIFE O MI NI MATOU
  • Tekijä: HINA SAKURADA
  • Tämän sarjan osien määrä: 1
  • Suomenkieliset versiot julkaistaan samanlaisina kuin japanilaiset alkuperäisversiot.

JUONI

Kako toimii mallina kuvataideopettajalleen Enjoulle. Kunpa Enjou katselisi vain häntä! Lukio on pian ohi, mutta kärsimätön Kako ei jaksa odottaa koulun päättymistä ja paljastaa tunteensa. Enjou ei kuitenkaan ota tyttöä tosissaan: ”Tunteesi ovat vain harhakuvitelmaa.” Kaiken lisäksi Enjou paljastaa olevansa kihloissa! Kako ei millään voi uskoa sitä, kunnes hän sattuu näkemään Enjoun ja parhaan ystävänsä salaisen suudelman kuvataideluokassa. Siitä hetkestä alkaen Kakon tunteet laukkaavat pitelemättömästi!

[Best_Wordpress_Gallery id=”67″ gal_title=”Veitsi Kukkasen Kupeella”]