TULOSSA UUSIA SARJOJA!

Julkistamme kaksi uutta sarjaa! Molemmat jatkavat uutta linjaamme, joka selkeästi on tehnyt viimeaikaisista julkaisuistamme niin suosittuja: niissä on uskollinen käännös japanista suomeen sekä suojakannet. Molemmissa tulee olemaan myös värisivuja! Toivottavasti pidätte niistä yhtä paljon kuin me!

BLOOD+ 

Tekijä: Asuka Katsura, Production IG & Aniplex
5-osainen sarja
Formaatti: 12,8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €
Tässä useita vuosikymmeniä Blood: The Last Vampire -anime-elokuvan tapahtumien jälkeen sijoittuvassa sarjassa muistinsa menettänyt Saya Otonashi elää Okinawalla adoptioperheensä kanssa kuin kuka tahansa lukiolainen. Vain toistuvat painajaiset ovat vihjailleet hänen edellisestä elämästään, mutta pian hän joutuu kuitenkin kohtaamaan menneisyytensä ja sisällään asuvan taistelijan.
Kun Chiropterans-nimiset olennot himoitsevat jälleen ihmisten verta ja uhkaavat koko ihmiskuntaa, tarvitsee Punaiseksi kilveksi kutsuttu organisaatio Sayan taistelutaitoja ja mysteerisiä voimia kamppaillakseen näitä petoja vastaan. Sayan kykyjen ja muistojen voimistuessa, Chiroptera-sotilaiden salaperäinen johtaja johdattaa nämä uhkaamaan Sayaa ja hänelle tärkeitä ihmisiä.
Production IG:n ja Aniplexin elokuvaan linkittyvä Asuka Katsuran manga tarjoaa jännittävää ja väkivaltaista toimintaa sekä upean tarinan!”

PUELLA MAGI MADOKA MAGICA: THE MOVIE -REBELLION-

Tekijä: Hanokage & Magica Quartet 
3-osainen sarja
Formaatti: 12,8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,50 €
Taikatytöksi ryhtyvä pääsee toteuttamaan suurimman toiveensa. Taikatyttöjen kohtalona on kuitenkin taistella epätoivoa ja murheensiemeniä kylväviä noitia vastaan, ja lopulta he muuttuvat itsekin sellaisiksi. Tämä karmiva ketju, joka ehti toistua niin monta kertaa, loppui viimein Madoka Kanamen uhraukseen, josta syntyi uudenlainen maailma. Taikatyttöjen taistelu kuitenkin jatkuu. Homura Akemi kieltäytyy unohtamasta Madokaa ja jatkaa yksin kamppailuaan. Hänen tunteistaan syntyykin täysin uusi tarina…
Madoka Kaname, Universumin lakien pilariksi päätynyt taikatyttö, sekä Sayaka Miki, joka menetti henkensä taikavoimiensa ehtyessä, ilmestyvät Homuralle. Mikä merkitys näiden kahden, joiden ei tulisi enää olla laisinkaan olemassa, näyttäytymisellä on? Tietääkö totuuden uusi taikatyttö Nagisa Momoe? Entä mikä uhka vaanii maailmaa?

 

finfin