UUSIA JULKAISUJA NYT KAUPOISSA! DEADMAN WONDERLAND 5, MIRAI NIKKI PARADOX ja BLOOD+ 2 ovat nyt myynnissä kaikkialla!

Voit löytää kaikki nämä esim. R-Kioskilta, S-Marketista, K-Supermarketista, Suomalaisesta kirjakaupasta, Lidlistä, Fantasiapeleistä, ABC:ltä tms. Julkaisut ovat täysin samanlaisia kuin japanilaiset alkuteokset: niissä on suojakannet sekä värisivuja, ja ne julkaistaan B6-kokoisena. Käännökset on tehty suoraan japanista suomeen, ja kääntäjämme ovat itsekin Japanissa asuneita mangaharrastajia.

suomi feb

MIRAI NIKKI PARADOX

Sakae Esuno – yksiosainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €

mirainikkiparadoxJumalan apuri, Murumuru, onnistuu hajottamaan syy-seuraussuhteet, minkä seurauksena Yuno Gasai, “Toinen”, katoaa ja Yukiteru Amano, “Ensimmäinen”, haavoittuu vakavasti…! Saadakseen maailman takaisin raiteilleen Murumuru joutuu pyytämään Aru Akiselta apua. Tässä nurinkurisessa tarinassa Aru Akise ottaa Yukiterun roolin, ja Murumuru täyttää Yunon tehtävän. Minne vinksahtanut kohtalo sankareitamme johdattaa?

.

DEADMAN WONDERLAND #5

Jinsei Kataoka & Kazuma Kondou – 13-osainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €

Deadman Wonderland #5Haudanvartijat ovat murskanneet vapauden kahleen kapinasuunnitelman ja samalla ottaneet vangikseen Nagin, vastarintaliikkeen johtajan. Järkyttynyt Ganta tahtoo valmistautua seuraavaan yhteenottoon ja suostuttelee senjin valmentajakseen. Toisaalla Shiro kamppailee loukattujen tunteidensa kanssa, kun hän yllättäen kohtaa salaperäisen pojan nimeltä toto Sakigami…? Jännitys tiivistyy vapauden kahleen ja haudanvartijoiden lopullisen välienselvittelyn lähestyessä! Vankilaan sijoittuvan selviytymiskamppailun viides osa.

.

BLOOD+ #2

Asuka Katsura, Production I.G. & Aniplex – 5-osainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €

Blood+ #2Lepakkohirviöiden johtaja Charles kidnappaa Rikun, ja Saya kumppaneineen päätyy Okinawalta aina Vietnamiin asti häntä pelastamaan. Heidän ainoana johtolankanaan ovat siniset ruusut, jotka vievät etsintäpartiomme syvälle viidakon uumeniin. Tuo viidakko kätkee sisäänsä kylän, joka tuhoutui täysin aikoinaan Vietnamin sodassa…!