UUSIA JULKAISUJA NYT KAUPOISSA!
STEINS;GATE 1 ja BLOOD+ 3 ovat nyt myynnissä kaikkialla!

Voit löytää nämä molemmat esim. R-Kioskilta, S-Marketista, K-Supermarketista, Suomalaisesta kirjakaupasta, Lidlistä, Fantasiapeleistä, ABC:ltä tms. Julkaisut ovat täysin samanlaisia kuin japanilaiset alkuteokset: niissä on suojakannet sekä värisivuja, ja ne julkaistaan B6-kokoisena. Molempien hinta on 6,95 €. Käännökset on tehty suoraan japanista suomeen, ja kääntäjämme ovat itsekin Japanissa asuneita mangaharrastajia.

 

 

STEINS;GATE  #1

YOMI SARACHI / 5pb.x Nitroplus – 3- osainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €

STEINS;GATE #1

 

Yliopisto-opiskelija Rintarou Okabe, lempinimeltään Okarin, elättelee suuria luuloja itsestään. Hän viettää päivänsä luoden kummallisia keksintöjä “Future Gadget Laboratory”-nimisessä kerhossa, joka koostuu vain kolmesta jäsenestä.

Eräänä päivänä kerhon jäsenet huomaavat luoneensa aikakoneen, jolla voi lähettää viestejä menneisyyteen, ja törmäävät samalla teininero Kurisu makiseen. Arki alkaa vähä vähältä murentua, sitten tapahtumat lähtevät vierimään, ja pian koko maailma on pelissä……!!
Uudenlainen aikatkustusseikkailu on alkamassa!!

 

 

.

BLOOD+ #3

BLOOD+ #3

Asuka Katsura, Production I.G. & Aniplex – 5- osainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €

Punaisen kilven tarkoin varjelema Joelin päiväkirja paljastaa Sayan kirotun menneisyyden. Muistelmat vievät aina 1800-luvun Ranskaan, bordeauxlaiseen eläinpuistoon, jossa saivat alkunsa kaksi pientä tyttöä. Päiväkirja valottaa tyttöjen traagisen tarinan taustoja.
Sarjan kutkuttava kolmas osa!

.