MADOKA MAGICA Tekijät: HANOKAGE & MAGICA QUARTET

Muista taikatyttösarjoista tarinankerronnallaan erottuva psykologinen draama! Kun luokalle saapuu uusi oppilas, Madoka Kaname tajuaa tunnistavansa tämän unestaan, jossa kissankaltainen olento tarjoaa hänelle mahdollisuutta muuttaa kohtaloaan. Madoka oli aina ajatellut taikuuden olevan vain fantasiaa… kunnes hän näkee uuden oppilaan taistelevan unessa olleen kissaolennon kanssa! Ja aivan kuin unessa, kissa tarjoaa hänelle mahdollisuuden. Haluaako Madoka taikatytöksi, jos palkkiona on hänen suurimman toiveensa toteuttaminen? Ja mikä tulee olemaan haaveen hinta?

Sekä huippusuosittuun Madoka Magica -universumiin sijoittuvaan elokuvaan pohjautuva MADOKA MAGICA: THE MOVIE -REBELLION- (tekijät: HANOKAGE & MAGICA QUARTET)

Molemmat sarjat on julkaistu kokonaisuudessaan, ja niissä on molemmissa kolme osaa. Voit löytää ne sarjakuvaliikkeistä (esim. Fantasiapelit) tai hyvin varustelluista kirjakaupoista!

 

1472827_823167187768974_4493920731006447518_n