MIRAI NIKKI MOSAIC & MIRAI NIKKI PARADOX

MIRAI NIKKI MOSAIC
Tekijä: SAKAE ESUNO

Minene Uryuu on etsintäkuulutettu maailmanluokan terroristi ja yksi kahdestatoista tulevaisuuspäiväkirjan haltijasta. Aseenaan poliisia ja toisia päiväkirjanhaltijoita vastaan Minenellä on “Pakopäiväkirja”, jonka turvin hän viettää antoisaa karkulaiselämää. Tässä kirjassa Minenen paosta paljastuu uusia, ennennäkemättömiä yksityiskohtia!

&

MIRAI NIKKI PARADOX
Tekijä: SAKAE ESUNO

Jumalan apuri, Murumuru, onnistuu hajottamaan syy-seuraussuhteet, minkä seurauksena Yuno Gasai, “Toinen”, katoaa ja Yukiteru Amano, “Ensimmäinen”, haavoittuu vakavasti…! Saadakseen maailman takaisin raiteilleen Murumuru joutuu pyytämään Aru Akiselta apua. Tässä nurinkurisessa tarinassa Aru Akise ottaa Yukiterun roolin, ja Murumuru täyttää Yunon tehtävän. Minne vinksahtanut kohtalo sankareitamme johdattaa?

Nämä yksiosaiset, Mirai Nikin universumiin sijoittuvat tarinat löydät sarjakuvaliikkeistä (esim. Fantasiapelit) sekä hyvin varustelluista kirjakaupoista!

11391340_820192334733126_598382028428387201_n