UUSIA JULKAISUJA NYT KAUPOISSA! DEADMAN WONDERLAND 9 ja STEINS;GATE 2 ovat nyt myynnissä kaikkialla!

Kesälomakausi yllätti Ivrean (kuin Suomen talvi autoilijat…), ja heinäkuun uutuuksista tiedottaminen pääsi tällä kertaa myöhästymään. Suuret pahoittelut siitä! Pääasia kuitenkin lienee, että sekä STEINS;GATE 2 että DEADMAN WONDERLAND 9 ovat nyt saatavilla kautta maan! Voit löytää nämä julkaisut erikoisliikkeistä, kioskeilta sekä supermarketeista. Pian julkistamme myös lisäinfoa ensi kuun uutuuksista, joten pysy kuulolla!

 

11823148_841591042593255_6712124717213374146_o

 

 

STEINS;GATE #2

Yomi Sarachi / 5pb.x Nitroplus – 3- osainen
Seinen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €

steinsgate2Rintarou Okabe, lempinimeltään Okarin, on suuruudenhulluuteen taipuvainen yliopisto-opiskelija. Kun hän sattumalta luo aikakoneen, jolla voi lähettää viestejä menneisyyteen, alkaa hänen arkensa pikku hiljaa murentua. Future Gadget Laboratoryn jäsenet ovat viettämässä kesälomaa, kun yhtäkkiä sattuu “onnettomuus”…! Pelastaakseen lapsuudenystävänsä Mayurin, Okabe palaa menneisyyteen kerta toisensa perään!! Huippusuositun tieteisseikkailun toinen osa on täynnä yllättäviä käänteitä!

.

DEADMAN WONDERLAND #9

Jinsei Kataoka & Kazuma Kondou – 13-osainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €

deadmanwonderland09Aiemmissa taisteluissa valmiiksi ruhjoutuneet G-osaston asukkaat ovat voittaneet A-ryhmän, häälyväisten eliittijoukot. Samaan aikaan toisaalla Ganta kokoaa viimeiset voimansa suunnatessaan kohti Deadman Wonderlandin ylintä kerrosta, jonne Makinan johtama operaatio ”Viimeinen nyrkinisku” on ajanut promottori Tamakin. Siellä heitä odottaa synkkääkin synkempi mysteeri… Vankilaan sijoittuvan selviytymiskamppailun yhdeksäs osa.