UUSIA JULKAISUJA NYT KAUPOISSA! DEADMAN WONDERLAND 8 ja MIRAI NIKKI 12 ovat nyt myynnissä kaikkialla!

Voit löytää nämä molemmat esim. R-Kioskilta, S-Marketista, K-Supermarketista, Suomalaisesta kirjakaupasta, Lidlistä, Fantasiapeleistä, ABC:ltä tms. Julkaisut ovat täysin samanlaisia kuin japanilaiset alkuteokset: niissä on suojakannet sekä värisivuja, ja ne julkaistaan B6-kokoisena. Käännökset on tehty suoraan japanista suomeen, ja kääntäjämme ovat itsekin Japanissa asuneita mangaharrastajia.

 

10801541_822215107864182_8678200984258144970_n

 

 

 

MIRAI NIKKI #12

Sakae Esuno – 12-osainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,50 €

MIRAI NIKKI #12

 

Yläastetta käyvä Yukiteru Amano harrastaa päiväkirjan kirjoittamista. Hän on huomaamattaan kietoutunut murhapelin maailmaan, jossa tulevaisuutta ennakoivat päiväkirjat näyttelevät suurta osaa. Aru Akise on saanut haltuunsa etsiväpäiväkirjan. Samoihin aikoihin, kun Yuno ja Akise puivat välejään, Hinata paljastaa Yukiterulle karmean totuuden siitä, mitä pelin voittamisesta seuraa. Myös totuus Yunosta tulee vihdoin ilmi pelin käydessä kohti loppuaan. Huikean jännittävä yhdestoista osa!

 

 

.

DEADMAN WONDERLAND #8

DEADMAN WONDERLAND #8

Jinsei Kataoka & Kazuma Kondou – 13-osainen
Shonen
Formaatti: 12.8 x 18 cm, suojakansi
Suositushinta: 6,95 €

Vankilanjohtaja Tamaki on karmivin ihmiskokein onnistunut luomaan keinotekoisia deadmaneja, häälyväisiä. Tämän uuden uhan edessä koko G-osaston väki on yhdistänyt voimansa, kun Carnival Corpsea aletaan näyttää tv:ssä. Ensimmäisessä lähetyksessä Ganta kohtaa häälyväiseksi muuttuneen Azamin, mutta yrittäessään pelastaa tätä päätyy lopulta vahingoittamaan ystäviään. Miten käy petturiksi leimatun Gantan, kun kaikki kääntävät hänelle selkänsä …!? Vankilaan sijoittuvan selviytymiskamppailun seitsemäs osa!

.